• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık bizimde bir evimiz var (:

CakilTasi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
746
5
68
Manisa
Sonunda bizimde bir evimiz var... Ufak tefek eksiklerim kaldı, onun dışında tamamdır evimmm :3:Allahımm huzurla yaşamayı nasip etsin:3::16:

$Fotoğraf0129.webp

$Fotoğraf0135.webp

$Fotoğraf0131.webp

$Fotoğraf0132.webp

$Fotoğraf0133.webp

$Fotoğraf0134.webp

$Fotoğraf0136.webp

$Fotoğraf0137.webp

$Fotoğraf0138.webp

$Fotoğraf0139.webp

$Fotoğraf0141.webp

$Fotoğraf0108.webp

$Fotoğraf0109.webp

$Fotoğraf0110.webp

$Fotoğraf0111.webp

$Fotoğraf0112.webp

$Fotoğraf0113.webp

$Fotoğraf0114.webp

$Fotoğraf0115.webp

$Fotoğraf0117.webp

$Fotoğraf0118.webp

$Fotoğraf0119.webp

$Fotoğraf0120.webp

$Fotoğraf0122.webp

$Fotoğraf0123.webp

$Fotoğraf0124.webp

$Fotoğraf0125.webp

$Fotoğraf0126.webp

Eklentiler

• $Fotoğraf0142.webp
    $Fotoğraf0142.webp
    89,2 KB · Görüntüleme: 219
Son düzenleme:
rabbim agız tadıyla oturmayı nasip etsin cnmm çok tatlı hersey <3

allah daha güzellerini sizlere nasip etsin inşallahhh.. şifonyerin üstünden belli yeni gelin olduğum :9::9: serdirdiler pazar gibi oldu :9:

sade çok güzel bir ev olmuş güle güle ağız tadıyla oturun inşallah mutluluklar :nazar:

Canım ben dantel olayını sevmiyorum onun dışında mobilyaların güzel ve modern. Yemek masasının üstü da aşırı kalabalık olmuş gibi geldi:31:

Ne güzel ferah bir evvvv... Allah ağzınızın tadını bozmasın.
Güle güle oturun :nazar::nazar::nazar:

Canım ben dantel olayını sevmiyorum onun dışında mobilyaların güzel ve modern. Yemek masasının üstü da aşırı kalabalık olmuş gibi geldi:31:
Dantel olayını bende hiç sevmem zaten sadece mutfakta var örgü dantel.. fakat salondakiler dantel değil.. hazır boncuk işlemeli örtü takımları işte fransız çakması :9: ben bu fotoları çeyiz sermeden hemen sonra çektim zaten evi böyle kullanmam :9: bu arada teşekkür ederim :3:

sade çok güzel bir ev olmuş güle güle ağız tadıyla oturun inşallah mutluluklar :nazar:

amin teşekkürler :)

güzel canım.sen de benim kafadansın komidinleri üst üste koyup şifonyer yapmışsın:1::13:

haha annemin fikriydi ilk önce karşı çıktım ama ne iyi demiş :9:

Ne güzel ferah bir evvvv... Allah ağzınızın tadını bozmasın.
Güle güle oturun :nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederimm allah herkese nasip etsin inşallahh :)

Yeni gelin evlerine bakmaya bayılıyorum. Ben de 6 aylık evliyim :))

Rabbim yuvanızda huzur,mutluluk versin cnm. Hayırlısıyla tüm eşyalarını kullanmayı nasip etsin.

Makyaj aynanın önünü kurcalamak istedi cnm :D

Yeni gelin evlerine bakmaya bayılıyorum. Ben de 6 aylık evliyim :))

Rabbim yuvanızda huzur,mutluluk versin cnm. Hayırlısıyla tüm eşyalarını kullanmayı nasip etsin.

Makyaj aynanın önünü kurcalamak istedi cnm :D

hahaha güldürdün beni :D bende çocukken böyle makyaj malzemelerini kurcalamak, sürüp sürüştürmek isterdim :9::9:

Herşey çok güzel, ağız tadınız bol olsun inşallah. Yalnız makyaj aynasının önü çok dolu, toz alırken baya zorlanırsın. Benden demesi. Bu konudan muzdarip olduğum nasıl belli değil mi :))

Herşey çok güzel, ağız tadınız bol olsun inşallah. Yalnız makyaj aynasının önü çok dolu, toz alırken baya zorlanırsın. Benden demesi. Bu konudan muzdarip olduğum nasıl belli değil mi :))

haha belli :3: çeyiz serme için o kadar dolu orası canım, normalde öyle kullanamam ben zaten deliririm :9:

çok şirin tam bir aile evi olmuş canım. Allah ağız tadıyla huzurla oturmak nasibetsin inşallah :16:

ben banyoya bayıldım ya çok renkli süper olmuş. insanın içi açılır girince. mobilyalarınız ve koltuklar halılar hepsini beğendim. güle güle kullanın mutlulukla eskitin cnm.

Back
X