• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık bizimde bir evimiz var (:

hayırlı olsun birömür mutluluklar,
zamanla dantelleri atarsın eminim
halılarını beğendim
özellikle holde kini markası ne acaba canım

Çok güzel maaşallah sübhanallah.. Allah ağız tadı versin muhabbetinizi arttırsın saygı sevgiyi hiç eksik etmesin.. Rabbim sizi hiiiç ayırmasın. Güzel güzel hayırlı evlatlar nasip etsin.. Huzurunuz hiç bozulmasın...:34:

hayırlısı ile oturun inşallah ilk resimdeki siyah gri olan halının markası nedir acaba

maaşallah canım evinin her köşesi çok güzel çoğu dantel karşıtı arkadaşa göre ben danteli severim salondakilerde çok şık olmuş bence kaldırma yakışıyo çünkü oturma odana bayıldım gri ve fuşyanın bu kadar yakıştığını düşünmüyodum bana fikir oldu teşekkürler evin herşeyiyle çok hoş benim çok hoşuma gitti sıcacık rabbim eşinle güzel ve mutlu günlerde yaşamayı nasip etsin inşallah

maaşallah canım evinin her köşesi çok güzel çoğu dantel karşıtı arkadaşa göre ben danteli severim salondakilerde çok şık olmuş bence kaldırma yakışıyo çünkü oturma odana bayıldım gri ve fuşyanın bu kadar yakıştığını düşünmüyodum bana fikir oldu teşekkürler evin herşeyiyle çok hoş benim çok hoşuma gitti sıcacık rabbim eşinle güzel ve mutlu günlerde yaşamayı nasip etsin inşallah

çok teşekkür ederim canım, allah daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah :)

Back
X