flörtün evine gitmek sizce çok mu tehlikeli

iyi de siz 21 yaşında evlenmediniz mi?
evlenirsen erken olmuş olmuyor mu cinsellik deneyimi için?
Evet erken ben erken evlenmedim demedim ki. Ama birinde ömrünü birleştirmeye karar verdiğin bir adam var diğerinde zaman geçirmek için alalede tanıdığın bir adam var fark burada.
Ha ben burada herkese diyorum 27-28 de evlenin diye.

Buna katılıyorum ya. Bazen de yazılıyor ya evlenmeden önce hiç mi tanımadın? Adamla full cafede otur otur nasıl taninabilir ki? Ben yaşam alanlarını da görmek istiyorum mesela. Pis mi temiz mi nasıl bir yerde yaşıyor? Elinden iş geliyor mu? Neler yapıyor? Ya da gittim bana saygısı var mı bir şeyi istemiyorum diyorsam buna tamam diyor mu?
Dısarda gezip tozup evlenip aynı evin içine girilen insan bambaşka biri çıkıyor bu seferde. Evde bir bardak kaldırmaz, pis, oyundan kafayı kaldırmaz biri çıkıveriyor.
İki ucu moklu değnek gibi gitsek ayrı gitmesek ayrı.
adamla sırf cinsellik yaşamayı düşünüyorsam, başka bir beklentim planım yoksa illa evine gitmem gerekmez ama ya

ha ben asıl başka niyetlerim, isteklerim duygularım varsa, tanımak istiyorsam, aynen dediğiniz gibi o zaman evine gidip düzenini, temizliğini beni nasıl ağırladığını görmek isterim.

bir de polis asker IKM ben bunlardan korkarım. hiç normalini görmedim.

sadece tipini beğendim, biraz muhabbet ettim ve sevişmek istiyorsam (benim için biraz zor bu ama neyse, olabilir) ben olsam böyle haftasonu kapadokyada butik otel, ne biliyim kış tatili artık neyse bütçeye göre bişey ayarlamak isterim bari aktivite olurdu :D

Evet erken ben erken evlenmedim demedim ki. Ama birinde ömrünü birleştirmeye karar verdiğin bir adam var diğerinde zaman geçirmek için alalede tanıdığın bir adam var fark burada.
Ha ben burada herkese diyorum 27-28 de evlenin diye.
e sizin kafayla da bu 27-28e kadar sevişmeyin demek oluyor
insanlar 20lerinin başını neden kaçırmak istesin ki?

bu arada ben sevişmiyordum 20lerimin başında ama bence hiç de kaçırmasınlar yani, asıl o yaşlar sevişilecek yaşlar.

adamla sırf cinsellik yaşamayı düşünüyorsam, başka bir beklentim planım yoksa illa evine gitmem gerekmez ama ya

ha ben asıl başka niyetlerim, isteklerim duygularım varsa, tanımak istiyorsam, aynen dediğiniz gibi o zaman evine gidip düzenini, temizliğini beni nasıl ağırladığını görmek isterim.

bir de polis asker IKM ben bunlardan korkarım. hiç normalini görmedim.

sadece tipini beğendim, biraz muhabbet ettim ve sevişmek istiyorsam (benim için biraz zor bu ama neyse, olabilir) ben olsam böyle haftasonu kapadokyada butik otel, ne biliyim kış tatili artık neyse bütçeye göre bişey ayarlamak isterim bari aktivite olurdu :D
Evet evet ben sadece takılmalık olandan bahsetmedim gelecek olma ihtimali olan, duyguların olduğu flörtlerden bahsettim.

Sevgi yok,duygu yok ve 3.buluşma??
Yeni tanışılan erkek arkadaşın evine gitmek için yeterli sebepler değil bence.
Memurmuş,sicili temizmiş falan.Bu şekilde ikna etmeye çalışmak yerine tanımaya çalışıp güven kazandıktan ve sizi ikna ettikten sonra gitseniz ikiniz için de daha kolay olmaz mı??

e sizin kafayla da bu 27-28e kadar sevişmeyin demek oluyor
insanlar 20lerinin başını neden kaçırmak istesin ki?

bu arada ben sevişmiyordum 20lerimin başında ama bence hiç de kaçırmasınlar yani, asıl o yaşlar sevişilecek yaşlar.
Sevgili kk üyesi arkadaşım. Ben sana diyor muyum senin düşüncen yanlış illa benim ki doğru diye? Niye kabul ettirmeye çalışıyorsun 😀 ben özellikle yeni nesil dönemde bunun yanlış olduğunu düşünüyorum. 80-90 lı yıllarda doğanlarla 2000 lerde doğanların aynı durumda olduklarını düşünmüyorum.

erkeğin kaybettiği hiçbir şey olmuyor. erkek hayatına gayet iyi devam ediyor. olan kadının güvenine ve duygularına oluyor. kadın böyle böyle erkeklere olan güvenini kaybediyor.

bunun modernlikle ya da köylülükle ilgisi yok. sevgilin değilse, tanımıyorsan, adamın evinde ne işin var? arkadaş değilsin bir şey değilsin. seni arkadaş ortamına da davet etmiyor direkt evine baş başa olmaya çağırıyor. bunu anlamak için zekanın 120 olmasına gerek yok. iq 60 olan bile anlar amacını. ama kadınlar işte. . . insan bir yabancı erkeğin evine tek başına gitmemeli.

Sevgili kk üyesi arkadaşım. Ben sana diyor muyum senin düşüncen yanlış illa benim ki doğru diye? Niye kabul ettirmeye çalışıyorsun 😀 ben özellikle yeni nesil dönemde bunun yanlış olduğunu düşünüyorum. 80-90 lı yıllarda doğanlarla 2000 lerde doğanların aynı durumda olduklarını düşünmüyorum.
doğru yanlış diye birşey yok burada, biz doğruluk makamı değiliz.

kendiniz en az 21 yaşından beri sevişip "ama erken o yaş, sevişmeyin o yaşta" (niye çünkü evli değiller, esas konu o) demeniz tuhaf geldi, sevgili kk üyesi arkadaşım.

yoksa ben dedim diye de siz dediniz diye de kimse sevişme/sevişmeme kararı vermeyecek zaten
ancak düşünürsek cinsellik yaşının azalma eğiliminde olduğu bir çağdayız, siz tam aksi yönde tavsiye ediyorsunuz bu da ayrı bi tuhaf.

ki bu konuda kız sevişeyim mi diye sormuyor zaten :D daha önce de ilişkisi olmuş.

doğru yanlış diye birşey yok burada, biz doğruluk makamı değiliz.

kendiniz en az 21 yaşından beri sevişip "ama erken o yaş, sevişmeyin o yaşta" (niye çünkü evli değiller, esas konu o) demeniz tuhaf geldi, sevgili kk üyesi arkadaşım.

yoksa ben dedim diye de siz dediniz diye de kimse sevişme/sevişmeme kararı vermeyecek zaten
ancak düşünürsek cinsellik yaşının azalma eğiliminde olduğu bir çağdayız, siz tam aksi yönde tavsiye ediyorsunuz bu da ayrı bi tuhaf.

ki bu konuda kız sevişeyim mi diye sormuyor zaten :D daha önce de ilişkisi olmuş.
Cinsellik yaşının azalma eğiliminde olması doğru cinsellik olduğu anlamına gelmiyor öncelikle.
Benim nerdeyse tüm konularda geç evlenme taraftarı olduğumu söylüyorum.
Kendim zamanınında o yaşta evlendim diye ömür boyu bunu savunmak zorunda mıyım ?

Cinsellik yaşının azalma eğiliminde olması doğru cinsellik olduğu anlamına gelmiyor öncelikle.
Benim nerdeyse tüm konularda geç evlenme taraftarı olduğumu söylüyorum.
Kendim zamanınında o yaşta evlendim diye ömür boyu bunu savunmak zorunda mıyım ?
hanımefendi ben de geç evlenme taraftarıyım. konu evlenmekse, bence 27 de erken hatta. hiç evlenmeyesen de olur, bence.

burada geç evillikle konunun alakası nedir?

siz temiz temiz net açık diyemeseniz de esasında "evlenmeden önce sekse karşıyım, geç evlenin diyorum, e dolayısıyla da seksi de yapmayın" diyorsunuz. ben de diyorum ki 35 yaşına kadar seks yapmadan mı otursun insanlar, hiç gerçekçi bulmuyorum bu dediğinizi diyorum. hepsi bu.

hanımefendi ben de geç evlenme taraftarıyım. konu evlenmekse, bence 27 de erken hatta. hiç evlenmeyesen de olur, bence.

siz temiz temiz net açık diyemeseniz de esasında "evlenmeden önce sekse karşıyım, geç evlenin diyorum, e dolayısıyla da seksi de yapmayın" diyorsunuz. ben de diyorum ki 35 yaşına kadar seks yapmadan mı otursun insanlar, hiç gerçekçi bulmuyorum bu dediğinizi diyorum. hepsi bu.
Niyet okuyucu tavşanlardan değilseniz karşınızdakinin niyetini okumaya çalışmayın bence çünkü yanlış okuyorsunuz.
Ben şu anki neslin özellikle erkeklerinin 20 Li yaşlarının başında hala çocuk olduğunu düşünüyorum. Kızların da bu yaşlarında kendilerini tanımaları, ne istediklerine karar vermeleri ve bağımsız ayakta durabilir olmalarını sonra cinsellikle tanışmalarının doğru olduğunu düşünüyorum.
Kadınlar erkeklere oranla bağlanmaya daha yatkın duygusal insanlar,alelade sadece takılmak için başladıkları ilişkilerde genelde gelecek hayali kurmaya başlıyorlar ve hayatın merkezine o adamları koyarlar.
İşte bundan sebep önce kendilerini tanımalarının uygun olduğunu düşünüyorum.
Daha da uzun uzun anlatırım da bundan fazlasına gerek duymuyorum sevgili niyetçi tavşan

Bak yeni konusunu da şimdi okudum.
Kız ilk konusunda öpüştüğünü ve hiçbir şey hissetmediğini yazmış.
Bu konuda eve gideyim mi yazmış.
3. Konusunda güya cinsellik yaşamak için eve gidiyor ama regl. Kalkıp adama oral yapıyor adam buna hiv misin diye soruyor meğer kendisi tereddütlü bir ilişkide bulunmuş bunu da oraldan sonra söylüyor. Ve kadını apar topar geri gönderiyor.
Bu konu bile benim düşüncelerimi öyle destekliyor ki. O yüzden istediğin niyeti okuyabilirsin konu sahibi bizzat kendi yaptıklarıyla noktayı koydu zaten

1744614177500.webp

Back
X