Artık bizimde bir evimiz var (:

güle güle oturun çok şık bi ev ,salonun beyaz olması çok hoşuma gitti rabbim eşinle bir ömür huzurla oturmayı nasip etsin.
yolluklarına da bayıldım
manzara da güzel :130:

ne güzel döşenmiş bi ev Allahım mutlulukla oturmanızı nasip etsin inş. bigün bende evimin fotoğraflarnı koyabilecemyim acaba.. :))

ne güzel döşenmiş bi ev Allahım mutlulukla oturmanızı nasip etsin inş. bigün bende evimin fotoğraflarnı koyabilecemyim acaba.. :))

çok beğendim evinizi herşey çok güzel..güle güle oturun inş sağlık mutluuluk ve huzurla..istanbulmu orası?

hay allah :/ bende umutsuzluğa kapılmıştım, sonra hiç beklemediğim bi anda çıktı karşıma evimm sen normalde manisada mı yaşıyosun, yoksa buraya mı gelin geliceksin ?

nişanlm izmirli ben manisanın bi ilçesinde oturduğum için bulamıyoruz cnm zaten manisada da kiralık ev bulmak mümkün değil hep satılık :)))

nişanlm izmirli ben manisanın bi ilçesinde oturduğum için bulamıyoruz cnm zaten manisada da kiralık ev bulmak mümkün değil hep satılık :)))

valla internetten bakıcaksan emlak.net tek güncel site. ama en iyisi gezerek bulmak.. ne taraflarda arıyosunuz, ona göre denk gelirse bakarım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…