bu adam ya seni sandığın kadar sevmiyor ya da seni garantiye aldığını düşünüp saygıyı terbiyeyi kaldırıyor kenara. iki durumda da yeniden düşünmen gereken bi ilişkin var. hakkında hayırlısı olsn.
ayrılık kararı mı aldınız son yorumları okumamıştım? hayırlısı canım üzülme. kimseyi değiştiremezsin. karakteri buysa, ömür boyu böyle bi adamı çekemezdin zaten.teşekkür ederim sanırım garantiye aldığını düşündü ama ayrılık kararı aldık en doğrusu bu sanırım. ayrılırken bile beni suçluyor ben rahat davrandıkça. normalde çabalardım ama hemen kabul ettim diye hıncını alamıyor
ayrılık kararı mı aldınız son yorumları okumamıştım? hayırlısı canım üzülme. kimseyi değiştiremezsin. karakteri buysa, ömür boyu böyle bi adamı çekemezdin zaten.
balım 2 sene bi birliktelik dile kolay hemen bitmemeli bitmesi sacma olur emek sarftmssnz burya kadar gelmissnz en cok senin cabanla olsa dahi sen kendn dedn sevdgnden emnm sinrlennce byle konusur her erkek byle bnmkide snrlennce babasni tanmaz sayar da sayar bana bunun icin btrmeyn benceSelam kızlar
Bayadır sıkıntım olan bir konuyu paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 2 senedir devam eden bir ilişkim var. Sevgilim askerde şu an. Şimdiye kadar birçok sorun yaşadık ama bir şekilde toparladık. Ben çok emek, değer veririm sevdiklerime. Sanırım ona haddinden çok değer verdim. Şimdiye kadar hiç yaptıklarımın çetelesini tutmadım. Sonuçta sevdiğim insan, değer dedim. Ama o kolayca vazgeçebiliyor bu ilişkiden. Askerde diye mi bilmiyorum yakıp yıkabiliyor herşeyi. Sürekli annesini ziyaret ederim hediyeler veririm mutlu oluyorum, oda mutlu oluyor.
İnanın kendimden çok onu düşünüyorum. Ama o beni kırdığında bütün bunları boşuna yaptığımı düşünüyorum. Bugün ailemle dışarıda olacağım için dün ziyaret ettim annesini. O bugün aramadı bile benim annemi.
Sabah mesajla konuşurken bugün çok agrasifsin dedi yo değilim sana öyle gelmiştir dedim konuyu uzattı bende öyleysem de anlayışlı ol dedim bana çok saygısızca konuştu yazma işim var aptal vs. Bende varya sen benim kıymetimi hiç bilmiyorsun bunu anladım bigün kaybettiğinde anlarsın dedim çok kırıldım. Oda demek beni tehdit ediyorsun! Kaybdelim bakalım nolcak dedi ve sonra da kıymetini bilmiyorsam git kıymetini bilceklere aptal dedi. Beni sevdiğini biliyorum bundan şüphem yok çok özledim diye gözyaşı döken duygusal bi insan ama sinirlendiğinde böyle saygısızca gözden çıkarması sevgisinin önemini yitiriyor bende.
Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım gerçekten fikirlere ihtiyacım var bu yüzden konu açma gereği duydum. Okuyanlara şimdiden teşekkür ediyorum..
balım 2 sene bi birliktelik dile kolay hemen bitmemeli bitmesi sacma olur emek sarftmssnz burya kadar gelmissnz en cok senin cabanla olsa dahi sen kendn dedn sevdgnden emnm sinrlennce byle konusur her erkek byle bnmkide snrlennce babasni tanmaz sayar da sayar bana bunun icin btrmeyn bence
erkekler dayanamaz yazar.kuzum m.etme snrlyken oyle demstrkuzum bitirdik ama mesajı kestik artık kimse yazmaz tamamen bitti kabullenmem gerek
erkekler dayanamaz yazar.kuzum m.etme snrlyken oyle demstr
sen yazma bekle ama kendi yazar hani memleketnde ilsa haklsn yazmazdi belki asker ama yazar merk etme balimtanıyorum onu kuzum ölse yazmaz artık bende yazmam yani sonumuz böyle olcakmış bu sefer sondu buna eminim :/
Ne zmn bitirdiniz? Bence biraz zaman verin bir birinize.
sen yazma bekle ama kendi yazar hani memleketnde ilsa haklsn yazmazdi belki asker ama yazar merk etme balim
"Yazma isim var aptal " mi
Acaba ben mi cok tahammulsuzum
Bana boyle bisi yazılsa ben sogurum arada ne olursa olsun ,karsimdakinin sevgisinden suphe ederm
yazar yazar senin baska baska yorumlar kafani kkaristirr byle heomz ayni dusunceye sahip olmadgmz icn kendi bildigini oku ama gene ustune basa basa diyorum 2 seneye yazik etmeyn bnde snrlennce gerizekali vs kullanyorm elmde.degl sinirmden cunku oda kullanr snrlyken tutamiyor insan brbrni onune geleni sayyortamam kuzum sanmıyorum ama yazcağını
yazar yazar senin baska baska yorumlar kafani kkaristirr byle heomz ayni dusunceye sahip olmadgmz icn kendi bildigini oku ama gene ustune basa basa diyorum 2 seneye yazik etmeyn bnde snrlennce gerizekali vs kullanyorm elmde.degl sinirmden cunku oda kullanr snrlyken tutamiyor insan brbrni onune geleni sayyor
anladim balim emin ol nisanlanncada olyor buyuk tartsma evlenncede ufak bseyde bitirmemek lazm yazsn konusun halledn ve almssn o.kadr kargo.icn gonder tatlmtek sorun o değil kuzum ya o yine benden adım beklicek bende yazmıcam. kargo göndercektim binbir zorlukla araştırdım ettim gönderceklerimin çoğunu aldım ama değmezmiş gerçekten kıymetimi bilmiyor
anladim balim emin ol nisanlanncada olyor buyuk tartsma evlenncede ufak bseyde bitirmemek lazm yazsn konusun halledn ve almssn o.kadr kargo.icn gonder tatlm
bu kadar umutsuza kaplma kuzum askerde yazma ihtiyaci duyacak illakiadresi almamıştım daha kuzum. yazarsa ama yazmıcak biliyorum eminim son kararım
bu kadar umutsuza kaplma kuzum askerde yazma ihtiyaci duyacak illaki
en fazla 3 gun olsun bakimbakalım kuzum umarım. kaç gün veriyorsun