Artık birşey yapmam lazım?

teşekkür ederim sanırım garantiye aldığını düşündü ama ayrılık kararı aldık en doğrusu bu sanırım. ayrılırken bile beni suçluyor ben rahat davrandıkça. normalde çabalardım ama hemen kabul ettim diye hıncını alamıyor

ayrılık kararı mı aldınız son yorumları okumamıştım? hayırlısı canım üzülme. kimseyi değiştiremezsin. karakteri buysa, ömür boyu böyle bi adamı çekemezdin zaten.

ayrılık kararı mı aldınız son yorumları okumamıştım? hayırlısı canım üzülme. kimseyi değiştiremezsin. karakteri buysa, ömür boyu böyle bi adamı çekemezdin zaten.

haklısın böyle her zorlukta giden biriyle olmazdı zaten hakkımda hayırllısı olsun saol canım

balım 2 sene bi birliktelik dile kolay hemen bitmemeli bitmesi sacma olur emek sarftmssnz burya kadar gelmissnz en cok senin cabanla olsa dahi sen kendn dedn sevdgnden emnm sinrlennce byle konusur her erkek byle bnmkide snrlennce babasni tanmaz sayar da sayar bana bunun icin btrmeyn bence

kuzum bitirdik ama mesajı kestik artık kimse yazmaz tamamen bitti kabullenmem gerek

erkekler dayanamaz yazar.kuzum m.etme snrlyken oyle demstr

tanıyorum onu kuzum ölse yazmaz artık bende yazmam yani sonumuz böyle olcakmış bu sefer sondu buna eminim :/

Ne zmn bitirdiniz? Bence biraz zaman verin bir birinize.

"Yazma isim var aptal " mi
Acaba ben mi cok tahammulsuzum
Bana boyle bisi yazılsa ben sogurum arada ne olursa olsun ,karsimdakinin sevgisinden suphe ederm

"Yazma isim var aptal " mi
Acaba ben mi cok tahammulsuzum
Bana boyle bisi yazılsa ben sogurum arada ne olursa olsun ,karsimdakinin sevgisinden suphe ederm

ona çok agresif davrandım sabah ama o çok sert tepki verdi konu buralara kadar vardı bilmiyorum belki de iyi oldu

tamam kuzum sanmıyorum ama yazcağını
yazar yazar senin baska baska yorumlar kafani kkaristirr byle heomz ayni dusunceye sahip olmadgmz icn kendi bildigini oku ama gene ustune basa basa diyorum 2 seneye yazik etmeyn bnde snrlennce gerizekali vs kullanyorm elmde.degl sinirmden cunku oda kullanr snrlyken tutamiyor insan brbrni onune geleni sayyor

tek sorun o değil kuzum ya o yine benden adım beklicek bende yazmıcam. kargo göndercektim binbir zorlukla araştırdım ettim gönderceklerimin çoğunu aldım ama değmezmiş gerçekten kıymetimi bilmiyor

tek sorun o değil kuzum ya o yine benden adım beklicek bende yazmıcam. kargo göndercektim binbir zorlukla araştırdım ettim gönderceklerimin çoğunu aldım ama değmezmiş gerçekten kıymetimi bilmiyor
anladim balim emin ol nisanlanncada olyor buyuk tartsma evlenncede ufak bseyde bitirmemek lazm yazsn konusun halledn ve almssn o.kadr kargo.icn gonder tatlm

anladim balim emin ol nisanlanncada olyor buyuk tartsma evlenncede ufak bseyde bitirmemek lazm yazsn konusun halledn ve almssn o.kadr kargo.icn gonder tatlm

adresi almamıştım daha kuzum. yazarsa ama yazmıcak biliyorum eminim son kararım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…