Artık birşey yapmam lazım?

kuzum.bnce surekli gitme bak.bn subattan beri hic gitmedm aramadimda...sadece anneler gununde telefonda kutlucam o kdr..
ne kdr mesafe o kdr iyi bnce,simdiden boyle olursa ileride daha zor olucak..icimden.geliyo yapiyorum diyosanda karsiliksiz yap balim,ondan da ayni ilgiyi bekleme hele bide askerdeyken hic bekleme..ne kdr az beklenti o.kdr az hayal kırıklığı. .

kuzum çalışıyorum yorgun oluyorum yinede gönlü olsun diye gidiyorum inan ya. Yorgunum dediğimde bahane sanıyor zaten zorla gidiyorsun diyor. Bu ara çok yorucu bir dönemden geçiyorum tamam askerde ama ben geleceğimiz için çalışıyorum sonuçta anlayışlı olması gerek çok doldum ondan konu açtım zaten

Arti sen de bir bireysin ve de kimsenin gonlunu yapmak zorunda degilsin
Sevgilinin gonlu olsun diye yasam tarzini degistirir misin? Kiyafetlerini degistirir misin? Sacini basini degistirir misin? Kendi gonlun icin yaparsan bazi seyleri inan daha mutlu olursun

ben zaten mesafeli bir insanım yapım gereği. Ama çabalıyorum soğuk durmamaya çalışıyorum. Yorgun olsam bile işten çıkıp gidiyordum ama boşuna çabaladığımı anladım. Haklısınız resmen hayatımı ona odaklı yaşıyorum. Bahane uydurup gitmeyebilirim her dediğine tamam demeyebilirim. Çünkü sonuçta kıymetini anlayamıyor fedakarlıklarımın.

Bazen gercekten kadinlari anlamiyorum. Mesela adam gun boyu calisiyor zirt pirt aryiyorlar kadinlar, sonra adam kisa kisa yazinca ona bile trip atiyorlar. Biraz anlayisli olun lutfen.

1. Suan sadece sevgilisiniz. Hic ciddilesme konusuldumu?
2. Fazla boguyorsun adami. Adam askerde kendi derdine dusmus yok bunu yapmadin yok sunu yapmadin deme lutfen.
3. Evet seni seviyor o yuzden sana boyle sinirli.
4. Annesine her hafta gidebilirsin istersen o sana kalmis ama o arada isin varsa kusura bakmayin gelemiyorum dersin olur biter.
5. Lutfen kirici olmayin bir birinize, anlayisli olmaya calisin. Aramadi mesaj atmadi diye kizmayin. O Asker suan.
6. Aptal kelimesi kullanmasi hos degil ama sizin aranizdaki diyaloguda bilmiyoruz biz. Belki boyle sozler iliskinizde normaldir bilemem. Belki sende ona biseyler soyluyorsun onuda bilemeyiz. Ama lutfen anlayisli ol. Guzel guzel konus kendisiyle, zaten seviyorsa geldiginde cok belli eder.

Teşekkür ederim gayet güzel açıklamalar yapmışsınız. O kendi derdine düşmüş de ben zaten hep onu düşünüyorum hiç bencil bir insan değilim ki.
Saygısızlığı kabul edemiyorum ben ona o şekilde konuşmadım çünkü.
Kıymetini bilmiyorsam git kıymetini bilcek birini bul diyebiliyor nasıl bir kafaya ulaştıysa artık.
Emeğimi göremiyor ya ona kızıyorum

Askerliği nerede yapıyor ve kaçıncı ayında buda önemli.
Çünkü askerde tanıdıklarım var benden daha çok sosyal ortamdalar bunu da sen en iyi bilirsin. Arayabilecek durumda olup arayıp sormuyorsa ayıp etmiş.
Ailesiyle aran iyi sanırım sende aynı şeyi ondan bekliyorsun ki haklısında. Ama boş trip atman bu durumu çözmez.
Güzel bir dille söyle sende biraz ilgilen ailemle diye. Erkekler sus pus olmaktan anlamazlar.
Şimdilik yapman gerekende en azından az daha ilgili olman. Sessiz kal eminim arıyacaktır aradığında da polemik yaratmadan anlat bunları. Hayırlı teskereler canım :)

- Bende asker yariyim. En Büyük TÜRKİYE

Selam kızlar
Bayadır sıkıntım olan bir konuyu paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 2 senedir devam eden bir ilişkim var. Sevgilim askerde şu an. Şimdiye kadar birçok sorun yaşadık ama bir şekilde toparladık. Ben çok emek, değer veririm sevdiklerime. Sanırım ona haddinden çok değer verdim. Şimdiye kadar hiç yaptıklarımın çetelesini tutmadım. Sonuçta sevdiğim insan, değer dedim. Ama o kolayca vazgeçebiliyor bu ilişkiden. Askerde diye mi bilmiyorum yakıp yıkabiliyor herşeyi. Sürekli annesini ziyaret ederim hediyeler veririm mutlu oluyorum, oda mutlu oluyor.
İnanın kendimden çok onu düşünüyorum. Ama o beni kırdığında bütün bunları boşuna yaptığımı düşünüyorum. Bugün ailemle dışarıda olacağım için dün ziyaret ettim annesini. O bugün aramadı bile benim annemi.
Sabah mesajla konuşurken bugün çok agrasifsin dedi yo değilim sana öyle gelmiştir dedim konuyu uzattı bende öyleysem de anlayışlı ol dedim bana çok saygısızca konuştu yazma işim var aptal vs. Bende varya sen benim kıymetimi hiç bilmiyorsun bunu anladım bigün kaybettiğinde anlarsın dedim çok kırıldım. Oda demek beni tehdit ediyorsun! Kaybdelim bakalım nolcak dedi ve sonra da kıymetini bilmiyorsam git kıymetini bilceklere aptal dedi. Beni sevdiğini biliyorum bundan şüphem yok çok özledim diye gözyaşı döken duygusal bi insan ama sinirlendiğinde böyle saygısızca gözden çıkarması sevgisinin önemini yitiriyor bende.
Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım gerçekten fikirlere ihtiyacım var bu yüzden konu açma gereği duydum. Okuyanlara şimdiden teşekkür ediyorum..

Sizi kaybetmekten korkmayan, size ve ailenize değer vermeyen ve size aptal diyen biri için neden bu çaba?
Ona bağlı olabilirsiniz ama bağımlı değilsiniz.

Ne yapmam gerek canım bağları koparmalı mıyım sence

canim seviyorsan tamamen baglari koparma ama sende biraz uzaklas soguk davran
ne oldu diye sordugunda, sana gosterdigim ilgiyi ve sana verdigim degerin karsiligini hic goremiyorum, sen askerdesin anliyorum ama bende burada sikintilar cekiyorum seni ozluyorum seni bekliyorum, sen bana teselli verecegin yerde beni rencide ediyorsun kalbimi kiriyosun, benim istedigim iliski bu degil, eger beni seviyorsan deger veriyorsan bunu bana hissettir de
yine derse git hissettirecek birini bul ozaman vs derse, su an ne deediginin farkindamisin ben iyi olalim diye ugrasirken sen ayriligi mi konusuyorsun, madem oyle tamam beni sevmeyen biriyle bir gelecek kuramam zaten, sen istedin bunu hoscakal de
e bundan sonrada uzulmez seni aramaz gonlunu almazsa, baglari kopar canim

Selam kızlar
Bayadır sıkıntım olan bir konuyu paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 2 senedir devam eden bir ilişkim var. Sevgilim askerde şu an. Şimdiye kadar birçok sorun yaşadık ama bir şekilde toparladık. Ben çok emek, değer veririm sevdiklerime. Sanırım ona haddinden çok değer verdim. Şimdiye kadar hiç yaptıklarımın çetelesini tutmadım. Sonuçta sevdiğim insan, değer dedim. Ama o kolayca vazgeçebiliyor bu ilişkiden. Askerde diye mi bilmiyorum yakıp yıkabiliyor herşeyi. Sürekli annesini ziyaret ederim hediyeler veririm mutlu oluyorum, oda mutlu oluyor.
İnanın kendimden çok onu düşünüyorum. Ama o beni kırdığında bütün bunları boşuna yaptığımı düşünüyorum. Bugün ailemle dışarıda olacağım için dün ziyaret ettim annesini. O bugün aramadı bile benim annemi.
Sabah mesajla konuşurken bugün çok agrasifsin dedi yo değilim sana öyle gelmiştir dedim konuyu uzattı bende öyleysem de anlayışlı ol dedim bana çok saygısızca konuştu yazma işim var aptal vs. Bende varya sen benim kıymetimi hiç bilmiyorsun bunu anladım bigün kaybettiğinde anlarsın dedim çok kırıldım. Oda demek beni tehdit ediyorsun! Kaybdelim bakalım nolcak dedi ve sonra da kıymetini bilmiyorsam git kıymetini bilceklere aptal dedi. Beni sevdiğini biliyorum bundan şüphem yok çok özledim diye gözyaşı döken duygusal bi insan ama sinirlendiğinde böyle saygısızca gözden çıkarması sevgisinin önemini yitiriyor bende.
Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım gerçekten fikirlere ihtiyacım var bu yüzden konu açma gereği duydum. Okuyanlara şimdiden teşekkür ediyorum..

Ailesi ile anlaşıyor olman güzel, fakat o bunun kıymetini bilen biri değil anlaşılan. ve senin yaptıklarının da kıymetini bilmemiş.
Mesafeli ol bakalım nasıl olacak, annesine de gitme o kadar sık, ona alacağın hediyeleri kendi annene al, arkadaşlarına al illa birilerini mutlu etmek istiyorsan.
Sen böyle iyi oldukça o anlayacak psikolojide değil heralde, bazı insanlar kendisini bulunmaz hint kumaşı sanır. sizinde o tür bir sendrom yaşamış heralde sevgiliniz.
sana neden durgun olduğunun sebebini sorarsa da, sizi kırdığını söylersiniz.

ben zaten mesafeli bir insanım yapım gereği. Ama çabalıyorum soğuk durmamaya çalışıyorum. Yorgun olsam bile işten çıkıp gidiyordum ama boşuna çabaladığımı anladım. Haklısınız resmen hayatımı ona odaklı yaşıyorum. Bahane uydurup gitmeyebilirim her dediğine tamam demeyebilirim. Çünkü sonuçta kıymetini anlayamıyor fedakarlıklarımın.
Bu arada sana aptal demesine de uyuz oldum!izin verme canim sana boyle hitap etmesine
Esas aptal kendisi!kiymet bilmedigi icin

Evlilikten önce ailesiyle neden bu kadar yakın oldun ki çok gereksiz
sana resti çekmiş
eğer barışacaksan burnundan getir bi kaybetme korkusu yaşasın da anlasın

Bazen bu sitedeki yorumlara inanamiyorum gercekten.

Bak canim anliyorum seni ozluyorsun vs vs ama o suan asker. Ve ayric ailene karsi bir saygisizlik yapmamis adami zorlama aramasi icin. Erkekler cok tersler, bisey yapma dediginde onu daha fazla yapar. Yap dediginde yapmazlar.
Hic buyutecek bisey yok. Hatta ne guzelki sevgilisiniz aileler guzel guzel anlasiyir.

Askerliği nerede yapıyor ve kaçıncı ayında buda önemli.
Çünkü askerde tanıdıklarım var benden daha çok sosyal ortamdalar bunu da sen en iyi bilirsin. Arayabilecek durumda olup arayıp sormuyorsa ayıp etmiş.
Ailesiyle aran iyi sanırım sende aynı şeyi ondan bekliyorsun ki haklısında. Ama boş trip atman bu durumu çözmez.
Güzel bir dille söyle sende biraz ilgilen ailemle diye. Erkekler sus pus olmaktan anlamazlar.
Şimdilik yapman gerekende en azından az daha ilgili olman. Sessiz kal eminim arıyacaktır aradığında da polemik yaratmadan anlat bunları. Hayırlı teskereler canım :)

- Bende asker yariyim. En Büyük TÜRKİYE

4. ayı canım. çabuk sıkılan biri ve askerliği öyle zor geçmiyor doğuda olmasına rağmen. her zaman kendini haklı görüyor yapabileceğim birşey kalmıyor.
saol canım sizede hayırlı teskereler inşallah

Sizi kaybetmekten korkmayan, size ve ailenize değer vermeyen ve size aptal diyen biri için neden bu çaba?
Ona bağlı olabilirsiniz ama bağımlı değilsiniz.

evet sanırım en doğrusu uzaklaşmak veya bitirmek çünkü anlaşamıyoruz

canim seviyorsan tamamen baglari koparma ama sende biraz uzaklas soguk davran
ne oldu diye sordugunda, sana gosterdigim ilgiyi ve sana verdigim degerin karsiligini hic goremiyorum, sen askerdesin anliyorum ama bende burada sikintilar cekiyorum seni ozluyorum seni bekliyorum, sen bana teselli verecegin yerde beni rencide ediyorsun kalbimi kiriyosun, benim istedigim iliski bu degil, eger beni seviyorsan deger veriyorsan bunu bana hissettir de
yine derse git hissettirecek birini bul ozaman vs derse, su an ne deediginin farkindamisin ben iyi olalim diye ugrasirken sen ayriligi mi konusuyorsun, madem oyle tamam beni sevmeyen biriyle bir gelecek kuramam zaten, sen istedin bunu hoscakal de
e bundan sonrada uzulmez seni aramaz gonlunu almazsa, baglari kopar canim

büyük ihtimal bitiriyoruz canım henüz farkında değil ama pişman olucak elbet, teşekkür eder.m

Ailesi ile anlaşıyor olman güzel, fakat o bunun kıymetini bilen biri değil anlaşılan. ve senin yaptıklarının da kıymetini bilmemiş.
Mesafeli ol bakalım nasıl olacak, annesine de gitme o kadar sık, ona alacağın hediyeleri kendi annene al, arkadaşlarına al illa birilerini mutlu etmek istiyorsan.
Sen böyle iyi oldukça o anlayacak psikolojide değil heralde, bazı insanlar kendisini bulunmaz hint kumaşı sanır. sizinde o tür bir sendrom yaşamış heralde sevgiliniz.
sana neden durgun olduğunun sebebini sorarsa da, sizi kırdığını söylersiniz.

kendini haklı buluyor ona göre de onu çok kırmışım vs. yordu beni bu bencillikleri sanırım bitirmek en doğrusu

Bu arada sana aptal demesine de uyuz oldum!izin verme canim sana boyle hitap etmesine
Esas aptal kendisi!kiymet bilmedigi icin

ben rahat davrandıkça böyle hitap etti arada mesajlarında. bende adam ol adam gibi konuş konuşamıcaksan kapa çeneni dedim. yoruldum anlamıyor çabalıycam sanıyor sanırım ayrı kalmak en doğru çözüm ona ders olsun

Evlilikten önce ailesiyle neden bu kadar yakın oldun ki çok gereksiz
sana resti çekmiş
eğer barışacaksan burnundan getir bi kaybetme korkusu yaşasın da anlasın

aynen bende mesafeli olma taraftarıyım ama kv çok yakınlık bekliyor artık gitmeyi düşünmüyorum zaten

bu adam ya seni sandığın kadar sevmiyor ya da seni garantiye aldığını düşünüp saygıyı terbiyeyi kaldırıyor kenara. iki durumda da yeniden düşünmen gereken bi ilişkin var. hakkında hayırlısı olsn.

Bazen bu sitedeki yorumlara inanamiyorum gercekten.

Bak canim anliyorum seni ozluyorsun vs vs ama o suan asker. Ve ayric ailene karsi bir saygisizlik yapmamis adami zorlama aramasi icin. Erkekler cok tersler, bisey yapma dediginde onu daha fazla yapar. Yap dediginde yapmazlar.
Hic buyutecek bisey yok. Hatta ne guzelki sevgilisiniz aileler guzel guzel anlasiyir.

Ayrılık kararı aldık canım teşekkür ederim yinede düşüncelerin için

X