Anneler günü haftaya..Bugün ailemle dışarıda olacağım için dün ziyaret ettim annesini. O bugün aramadı bile benim annemi.
Biraz fazla mı üstüne düşmüşsünüz acaba? Henüz evli değilken ailesiyle bu kadar sık görüşmek erkek arkadaşınızda bir "garanti" algısı oluşturmuş olabilir. Hakaret ediyor, bence ilişkinizi gözden geçirin.
Sen annesini her gun ziyaret ediyorsun diye o da seninkini her gun aramak zorunda oyle mi? Hem de asker bi adama soyluyorsun bunu...
Annesini ziyaret etmek zorunda degilsin, daha sevgiliyken bu kadar mesafesiz iliskileri dogru bulmuyorum.
Askerdeki adamin kafasini annemi niye aramadin diye sisirme bence.
Sevgilinin ettigi hakaretler de dogru degil ama senin onun ustune gitmen de hos degil.
Anneler günü haftaya..
"Kendimden çok ona değer verdim" demişsiniz.
Bu ciddi bir sorun bence. Lütfen önce kendinize kıymet verin.
Bende senin gibiyim canim, daha cok deger veriyorum
daha cok deger verip seven insan kaybediyor, kiriliyor, uzuluyor herzaman
Askerdeymis madem, onun seni kaybe korkusu yasamasi gerek, ha boyle bir korku yasamkiyorsa malesef zaten sevmyior demek
canim.hayirdir yine mi tartisma oldu..su aile mevzusu sıkıntısı bitmiyo erkeklerin
Annesini niye ziyaret ediyorsun surekli? Evlenince de yine bu kadar cok sevecek misin merak ettim? Sitede anlatan bazi kizlarimiz nisanliyken sozluyjen kv adaylarinin evlerine bile temizlige gidiyorlar sonra evlenince yapmiyorlar diye papaz olup birbirlerine giriyorlar bastan bu kadar yuz vererek citayi yukseltmeyin bence diye bu ornegi verdim size bu kadar yuzgoz olmaya ne gerek var?
Bunu gectim sevgiliniz annenizi aramak zorunda mi? Hele ki askerdeyken? İmkanlar bu kadar kisitliyken neden ondan boyle seyler bekliyorsunuz bunu da anlayamadim bende bir problem var sanirim
Biraz mesafe biraz mesafe
Sonra pisman olmayin
kuzum.bnce surekli gitme bak.bn subattan beri hic gitmedm aramadimda...sadece anneler gununde telefonda kutlucam o kdr..Evet canım çok sıkıldım artık ya
Sen su an farkinda degilsin ama adamin her istedigini yaparak problemlere davetiye cikariyorsun evlenince anlar insan bunlarin hata oldugunu ben ondan soyluyorum kimse kimseye gitmek zorunda degil biraz agir olmalisin genc bir bayan olarak inan gerek yok boyle seylereAnnemi aramadı dedim çünkü bugün anneler günü sanıyordum bunu belirttim. Onlara gitmemi sevgilim ve annesi çok istiyor sürekli gelmiyosun deyip duruyor gönlü olsun diye gidiyorum yalakalık olsun diye değil. Bende mesafeli olma taraftarıyım ama sorun bu değil zaten.
Arti sen de bir bireysin ve de kimsenin gonlunu yapmak zorunda degilsinAnnemi aramadı dedim çünkü bugün anneler günü sanıyordum bunu belirttim. Onlara gitmemi sevgilim ve annesi çok istiyor sürekli gelmiyosun deyip duruyor gönlü olsun diye gidiyorum yalakalık olsun diye değil. Bende mesafeli olma taraftarıyım ama sorun bu değil zaten.