Artık birşey yapmam lazım?

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.108
85.744
Selam kızlar
Bayadır sıkıntım olan bir konuyu paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 2 senedir devam eden bir ilişkim var. Sevgilim askerde şu an. Şimdiye kadar birçok sorun yaşadık ama bir şekilde toparladık. Ben çok emek, değer veririm sevdiklerime. Sanırım ona haddinden çok değer verdim. Şimdiye kadar hiç yaptıklarımın çetelesini tutmadım. Sonuçta sevdiğim insan, değer dedim. Ama o kolayca vazgeçebiliyor bu ilişkiden. Askerde diye mi bilmiyorum yakıp yıkabiliyor herşeyi. Sürekli annesini ziyaret ederim hediyeler veririm mutlu oluyorum, oda mutlu oluyor.
İnanın kendimden çok onu düşünüyorum. Ama o beni kırdığında bütün bunları boşuna yaptığımı düşünüyorum. Bugün ailemle dışarıda olacağım için dün ziyaret ettim annesini. O bugün aramadı bile benim annemi.
Sabah mesajla konuşurken bugün çok agrasifsin dedi yo değilim sana öyle gelmiştir dedim konuyu uzattı bende öyleysem de anlayışlı ol dedim bana çok saygısızca konuştu yazma işim var aptal vs. Bende varya sen benim kıymetimi hiç bilmiyorsun bunu anladım bigün kaybettiğinde anlarsın dedim çok kırıldım. Oda demek beni tehdit ediyorsun! Kaybdelim bakalım nolcak dedi ve sonra da kıymetini bilmiyorsam git kıymetini bilceklere aptal dedi. Beni sevdiğini biliyorum bundan şüphem yok çok özledim diye gözyaşı döken duygusal bi insan ama sinirlendiğinde böyle saygısızca gözden çıkarması sevgisinin önemini yitiriyor bende.
Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım gerçekten fikirlere ihtiyacım var bu yüzden konu açma gereği duydum. Okuyanlara şimdiden teşekkür ediyorum..

Sen annesini her gun ziyaret ediyorsun diye o da seninkini her gun aramak zorunda oyle mi? Hem de asker bi adama soyluyorsun bunu...
Annesini ziyaret etmek zorunda degilsin, daha sevgiliyken bu kadar mesafesiz iliskileri dogru bulmuyorum.
Askerdeki adamin kafasini annemi niye aramadin diye sisirme bence.
Sevgilinin ettigi hakaretler de dogru degil ama senin onun ustune gitmen de hos degil.

Annesi sürekli gel deyip duruyordu gönlü olsun diye gidiyordum. Haklısınız çok ödün verdim sanırım

Ben bu pazar sanıyordum anneler gününü ya. Konu o değil zaten anneler günü diye annemi aramadı dedim. Ayrıca annesi sürekli gel diyor bazen ne kadar yorgun olsam da gidiyordum

Bende senin gibiyim canim, daha cok deger veriyorum
daha cok deger verip seven insan kaybediyor, kiriliyor, uzuluyor herzaman
Askerdeymis madem, onun seni kaybe korkusu yasamasi gerek, ha boyle bir korku yasamkiyorsa malesef zaten sevmyior demek

Bende senin gibiyim canim, daha cok deger veriyorum
daha cok deger verip seven insan kaybediyor, kiriliyor, uzuluyor herzaman
Askerdeymis madem, onun seni kaybe korkusu yasamasi gerek, ha boyle bir korku yasamkiyorsa malesef zaten sevmyior demek

Ne yapmam gerek canım bağları koparmalı mıyım sence

canim.hayirdir yine mi tartisma oldu..su aile mevzusu sıkıntısı bitmiyo erkeklerin

Annesini niye ziyaret ediyorsun surekli? Evlenince de yine bu kadar cok sevecek misin merak ettim? Sitede anlatan bazi kizlarimiz nisanliyken sozluyjen kv adaylarinin evlerine bile temizlige gidiyorlar sonra evlenince yapmiyorlar diye papaz olup birbirlerine giriyorlar bastan bu kadar yuz vererek citayi yukseltmeyin bence diye bu ornegi verdim size bu kadar yuzgoz olmaya ne gerek var?
Bunu gectim sevgiliniz annenizi aramak zorunda mi? Hele ki askerdeyken? İmkanlar bu kadar kisitliyken neden ondan boyle seyler bekliyorsunuz bunu da anlayamadim bende bir problem var sanirim
Biraz mesafe biraz mesafe
Sonra pisman olmayin

Annemi aramadı dedim çünkü bugün anneler günü sanıyordum bunu belirttim. Onlara gitmemi sevgilim ve annesi çok istiyor sürekli gelmiyosun deyip duruyor gönlü olsun diye gidiyorum yalakalık olsun diye değil. Bende mesafeli olma taraftarıyım ama sorun bu değil zaten.

Evet canım çok sıkıldım artık ya
kuzum.bnce surekli gitme bak.bn subattan beri hic gitmedm aramadimda...sadece anneler gununde telefonda kutlucam o kdr..
ne kdr mesafe o kdr iyi bnce,simdiden boyle olursa ileride daha zor olucak..icimden.geliyo yapiyorum diyosanda karsiliksiz yap balim,ondan da ayni ilgiyi bekleme hele bide askerdeyken hic bekleme..ne kdr az beklenti o.kdr az hayal kırıklığı. .

Sen su an farkinda degilsin ama adamin her istedigini yaparak problemlere davetiye cikariyorsun evlenince anlar insan bunlarin hata oldugunu ben ondan soyluyorum kimse kimseye gitmek zorunda degil biraz agir olmalisin genc bir bayan olarak inan gerek yok boyle seylere

Arti sen de bir bireysin ve de kimsenin gonlunu yapmak zorunda degilsin
Sevgilinin gonlu olsun diye yasam tarzini degistirir misin? Kiyafetlerini degistirir misin? Sacini basini degistirir misin? Kendi gonlun icin yaparsan bazi seyleri inan daha mutlu olursun

Bazen gercekten kadinlari anlamiyorum. Mesela adam gun boyu calisiyor zirt pirt aryiyorlar kadinlar, sonra adam kisa kisa yazinca ona bile trip atiyorlar. Biraz anlayisli olun lutfen.

1. Suan sadece sevgilisiniz. Hic ciddilesme konusuldumu?
2. Fazla boguyorsun adami. Adam askerde kendi derdine dusmus yok bunu yapmadin yok sunu yapmadin deme lutfen.
3. Evet seni seviyor o yuzden sana boyle sinirli.
4. Annesine her hafta gidebilirsin istersen o sana kalmis ama o arada isin varsa kusura bakmayin gelemiyorum dersin olur biter.
5. Lutfen kirici olmayin bir birinize, anlayisli olmaya calisin. Aramadi mesaj atmadi diye kizmayin. O Asker suan.
6. Aptal kelimesi kullanmasi hos degil ama sizin aranizdaki diyaloguda bilmiyoruz biz. Belki boyle sozler iliskinizde normaldir bilemem. Belki sende ona biseyler soyluyorsun onuda bilemeyiz. Ama lutfen anlayisli ol. Guzel guzel konus kendisiyle, zaten seviyorsa geldiginde cok belli eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…