Artık birşey yapmam lazım?

şımartmışsın tek kelimeyle, çokcukta hiç kötü davranmış.. karakteri böyleyse iyi düşün derim

şımartmışsın tek kelimeyle, çokcukta hiç kötü davranmış.. karakteri böyleyse iyi düşün derim

çok şımarttığım doğru. iyi kalplidir hakkını yiyemem ama ben çok önemsedim sanıırm

yazmaym yazmaym diyorum dayanmyrm herkesn gorusu kendine ama siz ufak bseyde esinizi bosayn yada nisanli yada sevgli bu kadr basitmi ufak bsey icn ayrlmak.:) anlamdm gtti yani byle rahat yorum yaomak kolay bde siz uygulayn

yazmaym yazmaym diyorum dayanmyrm herkesn gorusu kendine ama siz ufak bseyde esinizi bosayn yada nisanli yada sevgli bu kadr basitmi ufak bsey icn ayrlmak.:) anlamdm gtti yani byle rahat yorum yaomak kolay bde siz uygulayn

kuzum sakin olll:) seven değer veren insan hatasını anlar yazar dimi, bakalım sanmıyorum ama umarım beni yanıltır

Bir daha görüşme bu çocukla... Aptal ne demek ya? Bugün bunu diyen yarın neler demez, neler yapmaz. Sevgilim veya eşim bana aptal diyecek, gelmişini geçmişini birbirine katar, tekmeyi basardım. Çocuk seni kaybetme korkusu dahi yaşamıyor. Daha ne işin var ki bununla? Kimse sana aptal diyemez. Uzak dur bu çocuktan. İyi bir paylayıp ayrılsaydın keşke...

ama sinir bozucu yani kendiler sanki uygular da kuzum :) nyse balim yazar sen takma skma canini

Eğer burada insanlar fikirlerini yazamayacaksa yada biz yazıyoruz diye konu sahibinin arkadaşı sinir olacaksa bidaha konu açmayın insanlardan fikir beklemeyin.
Burada sevdiğini düşündüğü ama ilk sıkıntıda hemen kendini düşünen ve hakaret eden sevgiliyi savunacak nadir insan vardır ve maalesef siz onlardan birisiniz.
Belirtmek isterim flörtle birlikte 9 yıldır eşimle beraberim daha ağzımızdan bir tane kötü söz çıkmamıştır.
Ayrıca inssanları sakinken tanımak çok kolaydır ben öfke anında izlemenizi tavsiye ederim !!!!!

Bu yorumum da konu sahibine,
Kişi sevdiğinin kendisine aptal diye bir hakaretle hitap etmesini kabul edemez.
Çünkü önce aptal olur sonra salak sonra gerizekalı sonra küfür sonra şiddet olur önüne geçemezsiniz
Neden geçemezsiniz çünkü sevgilinizin dediğini yapmadığınız için
Biraz cesur olun. Asıl değerli olan SİZSİNİZ. Ama seviyorsa msj atar durumundasınız
Sevgi msj atmak aramak değildir. Biraz daha sık dokuyup ince elemenizi tavsiye ediyorum KONU SAHİBİ

O askerdeki erkek arkadaşın ailesini aradığında onlara aptal diyebiliyor mu
Ya da askerde olmayan arkadaşlarıyla telefonda görüştüğünde onlara aptal vs diyor mu
Bence demiyor
Askerde olan herkesin psikoloji yerlerde, halleri içler acısı, hepsi derbeder falan değil (Çok tehlikeli yerleri saymıyorum, bir de daha 1 ayı bile dolmamış askerleri alışma sürecidir vs)
Ayrılın ayrılmayın diyemem
Ama ettiği lafları hemencik unutmak bir sonraki seferde aynı şeyi kolayca yapmasına neden olur
Gerekirse bi müddet aramayın, sormayın uzak durun kaybetmeyi göze alan kendisi sonuçta

ne alaka smdi konuyu hangi boyutlara saptirmissinz. sinr aninda bende derim tutup silale boyu kufurlesmiyoruz herhalde ki her erkek kendni tutamaz kendi adina dusunup.empati kursan byle karamsar dusunmezdn bn nisanliym tartsmada salak vs kelime icinde tutup ayrilacak degil ama siz byle biseyi yasarsaniz ayrilin ama sanmiyorm kmse bunun icin ayrlmaz iste bnm dememe geldi konu sizin yaoamicagnz seyi karsi tarafa aktaraktarmak.cok basittir.. konuyu burda kapatyorum bnde gorusumu soyledm sizde daha fazla uzatmaya gerek yokk..

Bakın burda saptırılmış birşey yok. Yazığımı okudu iseniz orda önce hakarete sonra başka olaylara döner diye belirtmişim.
İlişkilerde sevgiden çok saygı önemlidir. Karşınızdaki size hakaret etsin yada sizde edin ama sonra çok seviyorum deyin
Bu sizce mantıklı mı? Ayrıca ayrılıp ayrılmayacağımız anlamında kesin yargıya varacak kişide siz değilsiniz.
En başında söylediğim gibi eğer yapılan yorumları kabul etmeyip birde kızar gibi konuşacaksanız keşke açmasaydı arkadaşınız konuyu.
Ben hakareti kabul edecek biri değilim ve kendi düşüncem üzerinden yorum yapıyorum.
Burada saptırılmış birşey yok. Size iyi günler !!!

ben hakaret etmiyorum siz olayi yanlis yonden bakyorsunun siz dusubcenzi siyoednz bnde dusuncemi aktardm size sadc3 bu. arkdsmi uyarrm ztn bdha burda paykasmasn die cnku herksn dusuncesi farkli kzin beyni karisir kendi bildigini okumasi daha mantikli ztn. sizede iyi günler; )

Erkekler neden askere gittiklerinde karşılarındakine herşeyi söyleyip yapabileceklerini düşünüyorlar onu hiç anlamam zaten. Tabi bu ayrı bi konu ama sizde çok fazla yüz göz olmuşsunuz ailesiyle ve bu yüzden beklentiniz fazla. Kendinizi biraz geri çekin hem yaptıklarınız farkedilir hemde karşınızdakinin tepkisine göre yolunuzu çizmiş olursunuz derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…