en fazla 3 gun olsun bakim
takma balim yazma yazar bekle sen :) en fazla 3 gun diyorum bak :)))haha tamam balım o bile çok ama takmıycam banane
şımartmışsın tek kelimeyle, çokcukta hiç kötü davranmış.. karakteri böyleyse iyi düşün derim
takma balim yazma yazar bekle sen :) en fazla 3 gun diyorum bak :)))
aynen oyle yap balim dusunme ugras bseylerle illaki msj atacak:)tamam balım beklemiyorum bak beklersem krize girerim o yüzden düşünmcem bakalım ne yapıcak :)
evet sanırım en doğrusu uzaklaşmak veya bitirmek çünkü anlaşamıyoruz
degerin dozunu fazla kacirmisiniz,yan etki yapmis...
yazmaym yazmaym diyorum dayanmyrm herkesn gorusu kendine ama siz ufak bseyde esinizi bosayn yada nisanli yada sevgli bu kadr basitmi ufak bsey icn ayrlmak.:) anlamdm gtti yani byle rahat yorum yaomak kolay bde siz uygulayn
ama sinir bozucu yani kendiler sanki uygular da kuzum :) nyse balim yazar sen takma skma caninikuzum sakin olll:) seven değer veren insan hatasını anlar yazar dimi, bakalım sanmıyorum ama umarım beni yanıltır
Bir daha görüşme bu çocukla... Aptal ne demek ya? Bugün bunu diyen yarın neler demez, neler yapmaz. Sevgilim veya eşim bana aptal diyecek, gelmişini geçmişini birbirine katar, tekmeyi basardım. Çocuk seni kaybetme korkusu dahi yaşamıyor. Daha ne işin var ki bununla? Kimse sana aptal diyemez. Uzak dur bu çocuktan. İyi bir paylayıp ayrılsaydın keşke...Selam kızlar
Bayadır sıkıntım olan bir konuyu paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 2 senedir devam eden bir ilişkim var. Sevgilim askerde şu an. Şimdiye kadar birçok sorun yaşadık ama bir şekilde toparladık. Ben çok emek, değer veririm sevdiklerime. Sanırım ona haddinden çok değer verdim. Şimdiye kadar hiç yaptıklarımın çetelesini tutmadım. Sonuçta sevdiğim insan, değer dedim. Ama o kolayca vazgeçebiliyor bu ilişkiden. Askerde diye mi bilmiyorum yakıp yıkabiliyor herşeyi. Sürekli annesini ziyaret ederim hediyeler veririm mutlu oluyorum, oda mutlu oluyor.
İnanın kendimden çok onu düşünüyorum. Ama o beni kırdığında bütün bunları boşuna yaptığımı düşünüyorum. Bugün ailemle dışarıda olacağım için dün ziyaret ettim annesini. O bugün aramadı bile benim annemi.
Sabah mesajla konuşurken bugün çok agrasifsin dedi yo değilim sana öyle gelmiştir dedim konuyu uzattı bende öyleysem de anlayışlı ol dedim bana çok saygısızca konuştu yazma işim var aptal vs. Bende varya sen benim kıymetimi hiç bilmiyorsun bunu anladım bigün kaybettiğinde anlarsın dedim çok kırıldım. Oda demek beni tehdit ediyorsun! Kaybdelim bakalım nolcak dedi ve sonra da kıymetini bilmiyorsam git kıymetini bilceklere aptal dedi. Beni sevdiğini biliyorum bundan şüphem yok çok özledim diye gözyaşı döken duygusal bi insan ama sinirlendiğinde böyle saygısızca gözden çıkarması sevgisinin önemini yitiriyor bende.
Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım gerçekten fikirlere ihtiyacım var bu yüzden konu açma gereği duydum. Okuyanlara şimdiden teşekkür ediyorum..
ama sinir bozucu yani kendiler sanki uygular da kuzum :) nyse balim yazar sen takma skma canini
kendini haklı buluyor ona göre de onu çok kırmışım vs. yordu beni bu bencillikleri sanırım bitirmek en doğrusu
ne alaka smdi konuyu hangi boyutlara saptirmissinz. sinr aninda bende derim tutup silale boyu kufurlesmiyoruz herhalde ki her erkek kendni tutamaz kendi adina dusunup.empati kursan byle karamsar dusunmezdn bn nisanliym tartsmada salak vs kelime icinde tutup ayrilacak degil ama siz byle biseyi yasarsaniz ayrilin ama sanmiyorm kmse bunun icin ayrlmaz iste bnm dememe geldi konu sizin yaoamicagnz seyi karsi tarafa aktaraktarmak.cok basittir.. konuyu burda kapatyorum bnde gorusumu soyledm sizde daha fazla uzatmaya gerek yokk..Eğer burada insanlar fikirlerini yazamayacaksa yada biz yazıyoruz diye konu sahibinin arkadaşı sinir olacaksa bidaha konu açmayın insanlardan fikir beklemeyin.
Burada sevdiğini düşündüğü ama ilk sıkıntıda hemen kendini düşünen ve hakaret eden sevgiliyi savunacak nadir insan vardır ve maalesef siz onlardan birisiniz.
Belirtmek isterim flörtle birlikte 9 yıldır eşimle beraberim daha ağzımızdan bir tane kötü söz çıkmamıştır.
Ayrıca inssanları sakinken tanımak çok kolaydır ben öfke anında izlemenizi tavsiye ederim !!!!!
Bu yorumum da konu sahibine,
Kişi sevdiğinin kendisine aptal diye bir hakaretle hitap etmesini kabul edemez.
Çünkü önce aptal olur sonra salak sonra gerizekalı sonra küfür sonra şiddet olur önüne geçemezsiniz
Neden geçemezsiniz çünkü sevgilinizin dediğini yapmadığınız için
Biraz cesur olun. Asıl değerli olan SİZSİNİZ. Ama seviyorsa msj atar durumundasınız
Sevgi msj atmak aramak değildir. Biraz daha sık dokuyup ince elemenizi tavsiye ediyorum KONU SAHİBİ
ne alaka smdi konuyu hangi boyutlara saptirmissinz. sinr aninda bende derim tutup silale boyu kufurlesmiyoruz herhalde ki her erkek kendni tutamaz kendi adina dusunup.empati kursan byle karamsar dusunmezdn bn nisanliym tartsmada salak vs kelime icinde tutup ayrilacak degil ama siz byle biseyi yasarsaniz ayrilin ama sanmiyorm kmse bunun icin ayrlmaz iste bnm dememe geldi konu sizin yaoamicagnz seyi karsi tarafa aktaraktarmak.cok basittir.. konuyu burda kapatyorum bnde gorusumu soyledm sizde daha fazla uzatmaya gerek yokk..
ben hakaret etmiyorum siz olayi yanlis yonden bakyorsunun siz dusubcenzi siyoednz bnde dusuncemi aktardm size sadc3 bu. arkdsmi uyarrm ztn bdha burda paykasmasn die cnku herksn dusuncesi farkli kzin beyni karisir kendi bildigini okumasi daha mantikli ztn. sizede iyi günler; )Bakın burda saptırılmış birşey yok. Yazığımı okudu iseniz orda önce hakarete sonra başka olaylara döner diye belirtmişim.
İlişkilerde sevgiden çok saygı önemlidir. Karşınızdaki size hakaret etsin yada sizde edin ama sonra çok seviyorum deyin
Bu sizce mantıklı mı? Ayrıca ayrılıp ayrılmayacağımız anlamında kesin yargıya varacak kişide siz değilsiniz.
En başında söylediğim gibi eğer yapılan yorumları kabul etmeyip birde kızar gibi konuşacaksanız keşke açmasaydı arkadaşınız konuyu.
Ben hakareti kabul edecek biri değilim ve kendi düşüncem üzerinden yorum yapıyorum.
Burada saptırılmış birşey yok. Size iyi günler !!!