Artık birşey yapmam lazım?

canm sureklı annesıne neden ılgı gosterme ıhtıyacı hıssedıosun onu anlamadm ? Hadı sen ılgı gosterdın erkek arkadasn senın annenı aramadı dıe bozuluosun .. Karsılıklı degıl kı sende yapma o zaman yapmak zorunda degılsın yanı .. Askerdekı bı erkegın psıkolojsnn nasl bozuldgu uzerıne bı tez bıle yazablrm yanı askerdekı erkek normal degıl ondan normal tepkıler bekleme .. hakkında hayrlısı olsun ıns canm

ayrıca sunu da soyleyım aptal demıs vs ben buna takılmadım bıle sınırden gozum dondugunde bende dıyeblrm dogru mu kesınlıkle hayır ! ama bu sevgmn olmadgndan vs vs degıl ofke kontrolumu saglayamadgmdandr tamamen .. yok aptal demıs ayrıl vs komık seyler bunlar yanı ınsanlar fazla buyuk konusuyor silemm ye katılıyorum :)

gitmicem o izne gelene kadar kuzum

aymen kuzum bnde onu anltmaya calsyrm yok ayrlrdm bilmem ne yapamcklari seyi söylüyorlar karsi tarafi gaza getirmek icn sanki kendiler ayrlrdi bunun icn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…