Selam kızlar
Bayadır sıkıntım olan bir konuyu paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 2 senedir devam eden bir ilişkim var. Sevgilim askerde şu an. Şimdiye kadar birçok sorun yaşadık ama bir şekilde toparladık. Ben çok emek, değer veririm sevdiklerime. Sanırım ona haddinden çok değer verdim. Şimdiye kadar hiç yaptıklarımın çetelesini tutmadım. Sonuçta sevdiğim insan, değer dedim. Ama o kolayca vazgeçebiliyor bu ilişkiden. Askerde diye mi bilmiyorum yakıp yıkabiliyor herşeyi. Sürekli annesini ziyaret ederim hediyeler veririm mutlu oluyorum, oda mutlu oluyor.
İnanın kendimden çok onu düşünüyorum. Ama o beni kırdığında bütün bunları boşuna yaptığımı düşünüyorum. Bugün ailemle dışarıda olacağım için dün ziyaret ettim annesini. O bugün aramadı bile benim annemi.
Sabah mesajla konuşurken bugün çok agrasifsin dedi yo değilim sana öyle gelmiştir dedim konuyu uzattı bende öyleysem de anlayışlı ol dedim bana çok saygısızca konuştu yazma işim var aptal vs. Bende varya sen benim kıymetimi hiç bilmiyorsun bunu anladım bigün kaybettiğinde anlarsın dedim çok kırıldım. Oda demek beni tehdit ediyorsun! Kaybdelim bakalım nolcak dedi ve sonra da kıymetini bilmiyorsam git kıymetini bilceklere aptal dedi. Beni sevdiğini biliyorum bundan şüphem yok çok özledim diye gözyaşı döken duygusal bi insan ama sinirlendiğinde böyle saygısızca gözden çıkarması sevgisinin önemini yitiriyor bende.
Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım gerçekten fikirlere ihtiyacım var bu yüzden konu açma gereği duydum. Okuyanlara şimdiden teşekkür ediyorum..