- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Altı üstü bir sevişip çıkacaktı adam yav, başına bi ton iş alacak şimdi.Canlar Merhaba,
Bildiğiniz üzere hayatımda biri var.
Arka fonda bim bam bom çatlasın düşmanlar benimde artık 1 sevgilim var çalıyor
Bu kişiyle aslında yıllar öncede bir ara birlikteydik şimdi 6 yıl aradan sonra tekrar başladık.
5 aydır sevgiliyiz.
Ama gelin görün ki ileriye dönük, evliliğe dair hiç bir konuşmamız yok halen.
Sadece arada laf arasında bi konu hakkında birey söylüyor mesela sonra evleneceğimiz güne kadar açmayacağım konuyu diyor.
Geçen günde sevdiğimiz yemeklerden bahsediyorduk mesela şunu severim diyince ben yaparım sana dedim o da diyor ki evimin kadını çocuklarımın anası olacam diyorsun yani diyor vs vs.
Sizce evlilik konularını konuşmak için erken mi yada benimle ciddi düşünmüyor olabilir mi
Sizce ne yapmalıyım?
Fon zaten arka demek, arka fon diye bir kullanım yok.
İnanma sevip bırakacak
Artık evlen umutsuz. Evlen ki birde evlendin diye çatlayalım. Şahsen ben evliliğinde çatlamak istiyorum.
Lütfen bana bu duyguyu yaşat.
Ya valla ne kadar zaman sonra foruma bakayim dedim, umutsuz yine bir adami dert edinmis. Insallah bu seferki sevgili olduklarini biliyordurUmutsuzun konuları olmasa seni göremeyeceğiz
seslenme bulsun.evlenirse toptan kurtuluruz kendisindenYok kactimi acaba
Nerdesin umutsuz
Tabi bizi ne yapsın buldu gocayi
biri bana mutfak olayını anlatabilir mi lütfen çok merak ettiimmmKahve içerken yanlışlıkla yan masadaki umutsuzla göz göze gelmiş de olabilir.
Umutsuzun evinde mutfak yok. Uzun yillardir hem de. Yok derken gercekten yaptirmiyorlar mutfaklarını.biri bana mutfak olayını anlatabilir mi lütfen çok merak ettiimmm
ay töbeee, teşekkür ettim :)Umutsuzun evinde mutfak yok. Uzun yillardir hem de. Yok derken gercekten yaptirmiyorlar mutfaklarını.
Abisi evlenip alt kata yerlestigi icin umutsuz, annesi, sağken babasi hepsi birden senelerdir sabah alt kata inip kahvaltidan aksam yemegine her seyi geline yaptirip yiyorlar. Gece uyumaya evlerine cikiyorlar.
Hatta umutsuz yengesiyle kusken bile gidip kadinin sofrasina çöküyordu
Ooo çok derin mevzubiri bana mutfak olayını anlatabilir mi lütfen çok merak ettiimmm
Aaaaaaa...ben sok.Kiz Allah sizi kahretmesin ne istediniz zavallı gelinden.Umutsuzun evinde mutfak yok. Uzun yillardir hem de. Yok derken gercekten yaptirmiyorlar mutfaklarını.
Abisi evlenip alt kata yerlestigi icin umutsuz, annesi, sağken babasi hepsi birden senelerdir sabah alt kata inip kahvaltidan aksam yemegine her seyi geline yaptirip yiyorlar. Gece uyumaya evlerine cikiyorlar.
Hatta umutsuz yengesiyle kusken bile gidip kadinin sofrasina çöküyordu
Agzinin kenarini sil kiz bal damliyorBence deliler gibi aşık sana ,sürpriz hazırlıyor evlenme teklifi için bu yüzden sana belli etmemek için çaktırmıyor
belki bi yerlerden çocuk getirip” al bak çocuklarımın anası ol “ diyebilir her an
ayyyyy ne şanslısın yaeaaaaaaa
Hdkdldöldödşsş
Evet ta kendisiBu seninle sevişmek isteyen sevgilin değil mi? Seviştiniz mi?
Suan 5 ay ama daha yeni tanimiyoruz ki birbirimiziBence henuz konusmak icin cok erken. Esimle 5 aylik sevgiliyken evlilik planı yapsaydı olumsuz bakardim. Bir omur gecirecegim kisiden 5 ayda emin olamam. Bence acele etmeyin
Nazar duasi oku bana emi tatlimgözlerim yaşardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?