Artık Benimde Bir Sevgilim Var Ama..

ilk gunden evlilik konusmaya baslayip, iliskiyi hic evlilige tasiyamayanlar kadar cok ki. 5 ay cok kisa bir sure bence. en az 1-2 sene flort edilmeli diye dusunuyorum. Ama tabi yasiniza ve beklentilerinize gore bu sure daha kisa veya daha uzun da olabilir. yine de 5 ay kisa sure. benim sevgilim, simdiler de kocam olur, bana 4-5 ay gecene kadar seni seviyorum bile dememisti. (goz yasim pit)

Altı üstü bir sevişip çıkacaktı adam yav, başına bi ton iş alacak şimdi.

biri bana mutfak olayını anlatabilir mi lütfen çok merak ettiimmm
Umutsuzun evinde mutfak yok. Uzun yillardir hem de. Yok derken gercekten yaptirmiyorlar mutfaklarını.

Abisi evlenip alt kata yerlestigi icin umutsuz, annesi, sağken babasi hepsi birden senelerdir sabah alt kata inip kahvaltidan aksam yemegine her seyi geline yaptirip yiyorlar. Gece uyumaya evlerine cikiyorlar.

Hatta umutsuz yengesiyle kusken bile gidip kadinin sofrasina çöküyordu

ay töbeee, teşekkür ettim :)

Sen bu karmayla evlensen de mutlu olamazsin ki. Ama yengenin sırtından bir kişi inmiş olur. O yuzden inşallah tez zamanda tektasini takarsın

Gerçi bebek falan olunca eşi işe yollayıp bebeği de alıp annene kahvaltıya gitme ihtimalin var , o kadının yükü kolay kolay azalmaz ama...en azından bir gıdım halden anlamış olursun

Aaaaaaa...ben sok.Kiz Allah sizi kahretmesin ne istediniz zavallı gelinden.

Agzinin kenarini sil kiz bal damliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…