- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Aman kacirdigim sey ne olacak, ya sosyal medyada takip etmistir ya reelde umutsuza gulumsemistir adamHe kaçırdın hep bunları.
AhshdhAma merak etme, evin mutfağındaki gelişmeleri kaçırmadın. Çünkü gelişme yok ahshs
Kahve içerken yanlışlıkla yan masadaki umutsuzla göz göze gelmiş de olabilir.Aman kacirdigim sey ne olacak, ya sosyal medyada takip etmistir ya reelde umutsuza gulumsemistir adam
Vay be aylarca bakmamistim foruma, umutsuz sonunda birini kapaklamis
Insallah kaynananla beraber yasarsin
Görümceyi bilmiyorum da kaynana var. Birlikte yaşayacaklar inşallah...
Gerçekten böyle notlar alıyor musun
Yok kactimi acabaMazlumun ahı çıkacak desene...
Adını değiştirip bimbambomçatlayın yapmalı artıkHayırlı olsunn artık umutsuz vaka değilsin
Notlarımı bir psikiyatrist görse hastaneye yatırabilirGerçekten böyle notlar alıyor musun
Vayy umutsuz sevgili yapmis darisi bana.
Önce evlenelim sonra tanışırız diyodur UmutsuzHayir yani anlamadigim sey 5 aylik sevgilisiniz zaten? Ne bu acele evlilik, önce birbirinizi taniyin anlasabiliyor musunuz uyumlu musunuz tartisma esnasinda nasil yasaniyor ona bi bak bakalimbende bosandim salaklik bende ya acele evlilik insani hata yaptirir simdi hayatimda biri var 5-6 ay sevgiliyiz ama ben evliligi düsünmüyorum o an karsimdaki insanin tavirlari konusmalari düsüncelerine kadar dikkat ediyorum misal Annem siz 1 bucuk sene sonra evlenirsiniz diyor bende ne alaka evliligin acelesi mi var hayirdir dedim aranizda 10 yas farki var cocugun yok bilmem ne diyor ve ben olabilir millet artik 35-40 yaslarinda cocuk doguruyor dedim hersey zaman kismet nasip bu isler olcagi varsa olur zaten sadece evliligi acele etmeyin ailen baski yapmiyorsa eger benden sana tavsiye gercekten bak
Evde canım sıkılıyooo hesabıNotlarımı bir psikiyatrist görse hastaneye yatırabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?