- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
haklısın tatlım ama aramız düzelir mi bilemiyorumGez toz seviş. Ağır sorumluluklar olmadan karşındakini tanı ve birlikte zaman geçirmenin tadını çıkar. Biz sevgili olmanın tadını çıkar derken bunu kastediyoruz.
biliyorum tatlımUmutsuz insanlar yalan söylerken ve inkar ederken kendi zeka seviyelerinde şeyler söylerler ve kendilerinden daha zeki insanların karşısında komik duruma düşerlermiş biliyor muydun bunu?
offf offf bir tek ben sevgili yapmayı beceremiyorum zaarAkşam sevgilisiyle buluşacak absolut, senin konunla ilgilenebileceğini sanmıyorum. Daha keyifli şeyler yaparlar muhtemelen. Sevgilisi var ya kız onun da. Sen derdine yan.
aynen canım yaahaklısın.sitenin en önemli üyesi bence sensin.sen yaz ben okurum .hem daha yaşın 30 muş.40 a kadar daha 10 senen var koca bulmak için
o kadar emin olmaSeks mesela, hani senin yapamadığın şey var ya, o işte
modum daha iyi anlatılamazdıSoldu gençliğin ömrünü olmayan aşklarla ziyan ettin be umutsuz.
tamam başlık bunu yapacamAyrı konu aç, daha da dikkat çek. Şöyle afilli bi de başlık; "Sonunda olanlar oldu" filan gibi, içinden ne çıkacağı belli olmayan. Hadi.
ahahahhahahahahahhahhYav gaz vermeyin kardeşim ya surda benzin olmuş 20 taleee bide umutsuznan mı uğraşak
yeminle anlattıklarımı bire bir yaşıyorumGulduk,eglendik tamam..
Bana sorarsan zaten duzenli bir iliskin var senin. :)
Gelip buraya biraz karistirayim,okuyalim,gulelim tarzi bir tavir bence seninkisi..
Hatta evli bile olabilirsin bence :)
Dogruya dogru,aksi halde bu kadar sakin kalamazdin. :)
Ay inşallah öyledir, vallahi sevinirim umutsuz bizi trollüyor olsa. Aksi çok vahim çünkü.Gulduk,eglendik tamam..
Bana sorarsan zaten duzenli bir iliskin var senin. :)
Gelip buraya biraz karistirayim,okuyalim,gulelim tarzi bir tavir bence seninkisi..
Hatta evli bile olabilirsin bence :)
Dogruya dogru,aksi halde bu kadar sakin kalamazdin. :)
kudra geçen haftaki yaşadıklarımı buraya mı yazayım ayrı konu mu açayım karar verAy inşallah öyledir, vallahi sevinirim umutsuz bizi trollüyor olsa. Aksi çok vahim çünkü.
Üzgünüm bir aşk hikayen daha bitti umutsuzyok ben arayamam daha gurur yaptım
geçen hafta 1 kere aradım meşgule attı dönüş yapmadı
Cok sakin,cok profesyonel..Ay inşallah öyledir, vallahi sevinirim umutsuz bizi trollüyor olsa. Aksi çok vahim çünkü.
rehberimden sileyim mi onu whatsapp profil fotom silinince arar mıÜzgünüm bir aşk hikayen daha bitti umutsuz
Arasaydı arardı bir çizgi çek gitsinrehberimden sileyim mi onu whatsapp profil fotom silinince arar mı
Bağa ne ki bundan?kudra geçen haftaki yaşadıklarımı buraya mı yazayım ayrı konu mu açayım karar ver
Ya bence salağa yattı, kalkamıyorCok sakin,cok profesyonel..
Duygularinin tavirlarina yansimasina cok rahat bir bicimde engel oluyor..
Millet bu kadar yuklenmesine karsin belirli bir rutin dahilinde yanitlar veriyor..
Bu yuzden net bir bicimde bu hatunun tuzunun kuru oldugunu,Ekstradan cok stabil ve duzenli bir iliskisi oldugunu dusunuyorum ben :)
Aman umutsuz adam yakinlasmak istedi, sen biraz pas verdin sonra adam ilerlemek isteyince evlenmeden olmaz diye cektin kendini. Adam sinirlendi, tartistiniz, daha da aramadı.kudra geçen haftaki yaşadıklarımı buraya mı yazayım ayrı konu mu açayım karar ver
Sürtünmek yada “son noktaya” gelmeden bir şeyler yaşamak sevişmek değildir umutsuz. Son nokta dediğine göre böyle şeyleri kastediyorsun benceo kadar emin olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?