- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.208
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Umutsuz 30 yaşında, eli pipisindeki teneşirlik amca da 40’ını geçti muhtemelen. Askerliğini yapmıştır herhalde, yani umarımKaç yaşındasın? Evlilik isteyebilir , erken anne de olmak isteyebilirsin . Bu senin hayatın çok normal.
Bu arkadaşın askerlik yapmış mi? İşi gücü varmi? Erkekler bunlar olmadan haklı olarak evlenmek istemezler.
Birde ne olursa olsun evlilik için evlilik olmasın. Erken olsun istiyor olabilirsiniz fakat bu doğru kişiyle orantılı gitsin
Yazmayacağım diyorum duramıyorum da hele Vanessa'nın konularınaYararlı yorumları asla sallamaz bu tip üyeler. Özellikle umutsuz bu konuda uzmandır.
6 yıl önce tartışıp bitirmiştik birşeyler yarım kalmıştı6 sene önceki birlikteliğinizde bir sevgi var mıydı. Birbirinizden başka birini sevemeyeceğinizi düşünüpte mi birlikte oldunuz. Barışma tekrar başlama sebebiniz neydi onuda söyle daha net yorum yapalım
hiçte bile ayollİkisi de başka birini bulamadı
tatlım konumuz sevişip sevişmemek değil“Verene” kadar üstü kapalı evlilik imaları devam eder. Bence niyetinin ciddi olduğundan emin olmam istiyorsan seviş
Alakası yok tatlımDilim yokluktan mı demeye gitmemişti kibarlaştırmıştım
Uyardığın için sağ ol tatlımBu yorumu ciddiye alma umutsuzcuğum. arkadaşın kendine hayrı yok ki sana olsun
Ondan başkasını sevemediysen olurEski sevgiliden yeni sevgili olur mu kız
KıskanmaGözlerim yaşardı Umutsuz; nasıl da sıkı sıkıya tutunmaya çalışıyorsun adamlar... pardon umutlarına.
Ah canım yaa bende olmasam foruma bakacağın yok deseneVay be aylarca bakmamistim foruma, umutsuz sonunda birini kapaklamis
Insallah kaynananla beraber yasarsin
Sorma cazibeme dayanamıyor kimseEvli genel mudur de mi oldu arada, vay anasini
30 a ramak kaldı bacıBence hicbir iliski sonunda evlilik olmali dusuncesiyle yasanmamali. Iliskinizin,anin tadini cikartin. 5 ay olmus daha acaba ciddi dusunmuyor mu triplerine girmek gereksiz. Yasiniz hele ki 30 alti ise hic o sikintilara sokmayin kendinizi.
Hiç biri sevgilin olmadı ki. Senin peşinde koştuğun ama sana yüz vermeyen adamların listesi o.hiçte bile ayoll
hem birini bulamamış olsam o uzayıp giden listeyi nasıl hazırlayacaktın sorarım sana
Haha diyene bak. Hala konu güncel olsun diye kaç sayfa geriden alıntılamalara devam yani. Bir gram değişme umutsuztatlım konumuz sevişip sevişmemek değil
sen halen eski konuda kalmışsın
Euro D gibi geriden geliyon be tatlım
Ah senin şu minik hezeyanların da olmasa nasıl mutlu olacaksın?Kıskanma
yarışmaya nerden katılıyorsunbizim plaka koduiş yerindeyim rahat gülemiyorum. Bu hizmetini unutmayacağız, saygılar
ahahah beni ne kadan da iyi tanıyonSiz umutsuzu tanımıyorsunuz. Hayattaki en buyuk hedefi evlenmek ve dogru duzgun sevgili bile yapamıyor. O yuzden hazir birini kapaklamisken nikahi basip kendini garantiye almak istiyor.
Emektar Kudram benim yaTamamen el emeği göz nuru
Cennet mahallesi'ndeki pembe canlanıyor kafamda yorumlarını okuyunca.30 a ramak kaldı bacı
Beni cekemeyen neden cok burdaBu listedeki erkeklerin çoğunun umutsuzdan haberi bile yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?