• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Benimde Bir Sevgilim Var Ama..

Umutsuzun evinde mutfak yok. Uzun yillardir hem de. Yok derken gercekten yaptirmiyorlar mutfaklarını.

Abisi evlenip alt kata yerlestigi icin umutsuz, annesi, sağken babasi hepsi birden senelerdir sabah alt kata inip kahvaltidan aksam yemegine her seyi geline yaptirip yiyorlar. Gece uyumaya evlerine cikiyorlar.

Hatta umutsuz yengesiyle kusken bile gidip kadinin sofrasina çöküyordu
Evet bir fanım daha ortaya cıktı
Tüm detaylarıyla anlatman gözlerimi yaşarttı :D

Sen bu karmayla evlensen de mutlu olamazsin ki. Ama yengenin sırtından bir kişi inmiş olur. O yuzden inşallah tez zamanda tektasini takarsın

Gerçi bebek falan olunca eşi işe yollayıp bebeği de alıp annene kahvaltıya gitme ihtimalin var , o kadının yükü kolay kolay azalmaz ama...en azından bir gıdım halden anlamış olursun
Neden mutlu olamaz mısım

Eski konulara baksana.
Kac yıldir üst kattalar, bir mutfak yaptırmadilar.
Gelinle kavga ediyor, laf sokuyor. Sonra gidip masasına oturuyor ,hizmet bekliyor.
Ana kız ne alışverişe, ne yemegin hazırlık aşamasina,ne sofra kurmaya, ne de bulasiga elini surmezler. Kafe gibi gider tıkınır,kendi evi gibi yayılırlar. Bir güler yüz de göstermez,tam tersi kadının huzunu kaçırırlar.
Ve ilginç bir şekilde konu sahibi kendisini çok haklı görüyor, hiç haksızlık yaptığına dair bir inancı yok. O yüzden ben bu karakterde birinin şansının yaver gideceğine inanmiyorum. Kendisini aratacak bir aileye gelin gider bence
ne sofra kurmaya, ne de bulasiga elini surmezler
Bu kısma katılmıyorum
Bizzat her gün bulaşığı ben yıkıyorum sonrayı ben topluyom

Back