• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Benimde Bir Sevgilim Var Ama..

Şu evlilik konusunu serbest bırakın rica ediyorum. Biraz anı yaşayın. Evlilik konusuna odaklanıp adamların gerçek yüzünü göremiyorsunuz. Konuları da geleceğe bağlamaya çalışmayın çok itici oluyor. Tam tersi davranın ki, hayatından çıkabileceğinizi düşünerek sıkı sarılsın. Sır budur (büyük sırrı sonunda açıkladım).
Serbest bıraktım zaten adamla 1 haftadır konuşmuyoruz nazarınız değdi

çocuk 5 ayda evlilik planları yapsa bu ne acele bir sıkıntı var derdim ben ve hatta eminim ki buradaki çoğu kadın da aynı yorumu yapardı.
bence sen de öyle hemen planlar yapma bi görüşün bi tanışın ayol 5 ayda ne evliliği
hayatınızı yaşayın gezin tozun yiyin için
yıllar öncesine dayanan bi geçmişimiz var ya ondan dedim

ilk gunden evlilik konusmaya baslayip, iliskiyi hic evlilige tasiyamayanlar kadar cok ki. 5 ay cok kisa bir sure bence. en az 1-2 sene flort edilmeli diye dusunuyorum. Ama tabi yasiniza ve beklentilerinize gore bu sure daha kisa veya daha uzun da olabilir. yine de 5 ay kisa sure. benim sevgilim, simdiler de kocam olur, bana 4-5 ay gecene kadar seni seviyorum bile dememisti. (goz yasim pit)
Bana neredeyse her konuşmamızda seni seviyorum vs diyor da evlilik konuşması açmıyor adam
Ama daha önceki flört denemelerimden tecrübeliyim cocugun biri daha ilk görüşmemizden itibaren evlilik konusun açmıştı sonra da benimle cinsellik yaşamak istedi istemeyince ayrıldı

Back