- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bosver sen kafani yorma bebegimsuamaaan bu işler evlilik ile kafayla hareket eden sonu hüsran olur ben diyecegimi dedim kfflflf
KesinlikleAyyni anan di mi?
Yazık gerçekten üzülüyorum sanaAy hic gulecegim yoktu
Hadi itiraf et sende bayiliyorsun konularima
Aynı eve girmediğin birini tanımak için 20 yılda az bir süre .5 ay bir insanı tanımak için az bir süre. Kısa sürede evlenenlerin evliliğinin çabuk bozulduğunu düşünüyorum özellikle bu yeni nesilde böyle. Tahammül en az seviyede çünkü.
Kocasızlıktan ölen birinin kocalı insanlara kıskanıyorsunuz hep demesi trajikomikYazık gerçekten üzülüyorum sana
Kız dur dünyaya duyurur valla bu onuO ne kız
Hamilesin sandım bı an
Ay valla hiç yaşadığı hayattan bi haber heralde neyini kıskanicam bi anlatsa keşkeKocasızlıktan ölen birinin kocalı insanlara kıskanıyorsunuz hep demesi trajikomik
“Sevgili olmanın tadını nasıl çıkarabilirim?” yazmış kendisiMuhabbetleri okuyunca gözümde böyle canlandınız
Eki Görüntüle 3044155
Hemen lafı evliliğe getirmek çok itici bence ya. Darlanır insan. Biraz sevgili olmanın tadını neden çıkarmıyorsunuz?
Bunlar en kaotik olanlarAhahahahah
Bu eklediklerin en begendikleirn falan mi
Amaan nasılsa sallamıyor beni asla aynen Vanessa gibi“Sevgili olmanın tadını nasıl çıkarabilirim?” yazmış kendisi
Sevgilisi çocuklarım anası ol deyince o da hamile kalmıştırO ne kız
Hamilesin sandım bı an
Yararlı yorumları asla sallamaz bu tip üyelerAmaan nasılsa sallamıyor beni asla aynen Vanessa gibi
Ancak konusuna kimse yazmazsa iki hafta sonra “öyle mi diyorsun canım, sence ne yapmalıyım” diye kendi konusunu hortlatmak için yazar.Yararlı yorumları asla sallamaz bu tip üyeler. Özellikle umutsuz bu konuda uzmandır.
İlgi açlığı ben üzüluyorum hasta ve farkinda değilAncak konusuna kimse yazmazsa iki hafta sonra “öyle mi diyorsun canım, sence ne yapmalıyım” diye kendi konusunu hortlatmak için yazar.
Yazık kız, aileden ilgi görmemiş, karşı cinsten ilgi görmüyor, muhtemelen okul hayatında falan da okulun silik tipiydi. Burda bizden gördüğü şeyi ilgi sanıyor.İlgi açlığı ben üzüluyorum hasta ve farkinda değil
Alakasi yoookkAncak konusuna kimse yazmazsa iki hafta sonra “öyle mi diyorsun canım, sence ne yapmalıyım” diye kendi konusunu hortlatmak için yazar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?