- 18 Mart 2011
- 8.369
- 26.084
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
ayy yok artık aşk bu değil tabiki ulaşsada sana aranızda bir gönül bağı var bence bu haykırışları ona yapmalısın ne kaybedersin şunları ona desen eğer anlarsa seni ilişkiniz düzelir anlamazsa da hayatından çıkmış olur.
her ilişkide olduğu gibi kavgalarımız oldu tabi.. Öyle sevgisini bitircek bişey geçmedi bence yani. Eskiden ulaşılmazdım elinin altında olunca sıkıldı mı acaba
Meseleyi ayrıntısıyla yazsanız yani bu raddeye nasıl gelindi anlatsanız daha sağlıklı yorumlar alırsınız...
"Eskiden ulaşılmazdım, elinin altında olunca sıkıldı" endişeniz de yersiz... Yardım olsun diye "Kaçan kovalanır" vs. tarzında bir şeyler yazılır; hepten kaybedersiniz onu, aman dikkat... Geçici heyecanlarla yürümez ilişki... Elinin altındasınız diye sıkıldıysa şayet isabet olmuştur... Evlenseydiniz de sıkılsaydı daha mı iyiydi?
bana yarım saat bile ayıramıyorsan niye hayat arkadaşım diyoruz ki dedim deme o zaman! dediBende sert çıktım yarın buluşmak istemiyorum dedi. Bu haykırışları ona yapsam anlar mı ki
Madem isyan ediyorsunuz, sert çıkıyorsunuz; sonuçlarına da katlanmanız gerekir... "O zaman neden hayat arkadaşım diyoruz, o zaman ayrılalım..." vs. blöflerinin karşılığı "peki" oluverir böyle...
Karşı tarafın alttan almasını bekleyerek "yükselmeyin", sonra işin içinden çıkamazsınız... İnsanlar yalnızlıklarını unutmak, daha huzurlu hissetmek için yaşıyorlar ilişkilerini... Huzurları kaçsın diye değil; tepkilerinizi "küçültün"...
Şu durumda ona karşı duygusal sitemkar modda takılırsanız onu kaybedersniz dahada kaçar
yoğun duygularla tempolu ilerleyen ilişkilerde anlık veya uzun süreli soğukluğun oluşması normal
eğer sandığınız gibi ilişkiniz gerçek duygular temelindeyse bu durum geçici olur
Şuan yapcağınız tek şey çok duygusal davranmak yerine kaybetme korkunun olmadığını göstermelisn
ne sitem et ne daha fazla ilgi sevgi göster...
Onu kaybetme korkum yokmuş gibi davranıyorum zaten şu anda ama deli gibi korkuyorum içim yanıyor ya bu şekilde tamamen kaybedersemm
canım inşallah düzelirsiniz ve herşey güzel olur. ama olur ki ayrıldınız, düzelemedi birşeyler. emin ol ki hiç bir acı, üzüntü sürekli olmuyor. insanların başına neler neler geliyor da yine hayatlarını sürdürmeye devam ediyorlar. evlatlarını kaybediyor insanlar. sevgiliyi kaybetmek ne ki. elbette üzer, ağlarsın, isyan edersin. ama sadece bir süre. sonra herşey düzelir.
erkekler maalesef gaayet güzel değişiyorlar. bizim ağzımız açık kalıyor, nasıl oldu bu adam bunu nasıl yaptı diye. yıllardır tanıdığın adam başka biri olup çıkıyor. etrafımda o kadar çok duygum ki ve kendim de yaşadım bu erkeklerde değişme mevzusunu, hayret etmiyorum bile artık.
sana tavsiyem bir süre üstüne gitme. çünkü bu sefer seni suçlu çıkaracak, boğdun beni diyecek. ilgisiz alakasız ol demiyorum ama. sadece üstüne gitme, oluruna bırak. bak bakalım ne olacak sana yaklaşımı tavırları...
İnan bana kaybetmezsin
ya hep taktik şu olmalı kaçan kovalanır anacım:)
Haklısınız insanların başına neler neler geliyor aşk acısı onların yanında sönük kalır.. Ama o kadar kötü hissediyorum ki ben bunu hakedicek hiç birşey yapmamıştım. Bu yazdıklarınız bana çok çok iyi geldi Allah razı olsun çok teşekkür ederim size Allah sizinde gönlünüze göre versin.. Dediğiniz gibi inşallah düzeliriz ama bana karşı böyle olması benim canımı çok yakıyor
2-3 saat önce tartıştık 1 haftadır ben şehir dışındaydım yarında o çıkıcak yarın görüşücektik. moralim çok bozuktu yarım saat vaktin yok mu buluşalım dedim vaktm yok bugün yarın buluşucaz ya dedi. bana yarım saat bile ayıramıyorsan niye hayat arkadaşım diyoruz ki dedim deme o zaman! dediBende sert çıktım yarın buluşmak istemiyorum dedi. Bu haykırışları ona yapsam anlar mı ki
sağol canım. Allah senden de razı olsun.
sana şöyle söyleyeyim 4.5 yıl süren bir ilişkim oldu 10 ay boyunca nişanlıydım. nişanlılığımızın 3. ayında anneme kanser teşhisi kondu. çok zor zamanlardı. ve nişanlım olacak kepaze benden adım adım uzaklaşmaya başladı. ki onu kadar çok seviyor ve ihtiyaç duyuyordum o zor günümde. 7 ay sabrettim. işkenceydi. insan nişanlısının elini bile zorla tutar mı? düşün bu durumdaydık. 7 ay sonra ayrıldım. o kadar sevmeme rağmen. şimdi ne oldu? herşey yoluna girdi. sevgilim yok belki ama huzurum var.
bunu niye anlattım. kendini biraz daha iyi hisset diye. inşallah dediğim gibi düzelirsiniz. ama olmazsa da dünyanın sonu değil. bir kaç ay maksimum üzülürsün sonra geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?