• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık beni sevmiyor,çok kötüyüm:(

Kızlar karar değiştirdik öğlen buluştuk şimdi yanından geliyorum. Açık açık anlattım herşeyi birazda ağladım sanırım :25:
Beni ilk günkü gibi çok sevdiğini beni kazanmak için çok uğraştığını kaybetmeye hiç niyeti olmadığını söyledi. Bir daha sakın ayrılık lafı etme dedi. Her ilişkide bu tür şeyler olur bu seni sevmediğim anlamına gelmez sakın ağlama bunada asla dayanamam sen benim bitanemsin dedi. Benimde bazı sorunlarım var anlayışlı ol dedi. Seni çok seviyorum sevmeyede devam edicem sevmesem neden seninle olayım dedi

e mutlu son işte çocuk seni seviyor kıyamıyor :)

Kızlar karar değiştirdik öğlen buluştuk şimdi yanından geliyorum. Açık açık anlattım herşeyi birazda ağladım sanırım :25:
Beni ilk günkü gibi çok sevdiğini beni kazanmak için çok uğraştığını kaybetmeye hiç niyeti olmadığını söyledi. Bir daha sakın ayrılık lafı etme dedi. Her ilişkide bu tür şeyler olur bu seni sevmediğim anlamına gelmez sakın ağlama bunada asla dayanamam sen benim bitanemsin dedi. Benimde bazı sorunlarım var anlayışlı ol dedi. Seni çok seviyorum sevmeyede devam edicem sevmesem neden seninle olayım dedi

Ay ne güzel şeyler söylemiş birden sevgilim aklıma geldi şimdi arayıp sormuyor bile....
Mutlu sonları hep sevmişimdir seni çok seviyor hep mutlu olun........ :)

Ay ne güzel şeyler söylemiş birden sevgilim aklıma geldi şimdi arayıp sormuyor bile....
Mutlu sonları hep sevmişimdir seni çok seviyor hep mutlu olun........ :)

Benimkide öyleydi hatta kötü davranıyordu ama oldu işte bir anda :61:
İnşallah seninde Allah gönlüne göre verir canımm

Canım senin adına çok sevindim.
Bak işte mutlu son.
Eğer sen kaçsaydın, soğuk davransaydın belki de aranız düzelmicekti..

Evet belki kaçsaydım kendimi ifade edemeseydim oda yanlış düşünecekti. ama herşeyi söyledim döktüm içimi iyi ki de öyle yapmışım şükürler olsun :69:

Sana dediklerimde haklıymısım.
Dediğim gibi kaçan kovalanır isitnaslarda işe yarar sadece.
Seviyorsan çabalıcaksın. :)

Çok ama çok teşekkür ederimm ne yapacağımı bilemez bi haldeyken hepiniz yol gösterdiniz destek oldunuz bana :70:

mrb brrk, konu gözüme takıldı ve bişeyler yazmak istedim,şunu unutma cnm bir erkeği kaybetmekte kazanmakta elinde tutmakta kadının elinde,birlikteliğiniz sürmesi genelde senin elinde,barışmanızıda sevindim ayrıca,
:nazar:
bak cnm insanlık hali zaman zaman herkes kafa dinlemek yalnız kalmak ister buluşmak istemediğinde sende tmm de üstüne gitmekte erkekler sıkboğaz edilmekten nefret eder,inan senden ayrılsa yarın başkasını bulur erkek dediğin hemn unutur, ne kadar severse sevsin, oyüzden bırak sen buluşmöak istemediğin de o üzülsün, kendini biraz önemli göster ona ufak şeylere takılma ve kafasında "bensiz yapamaz" düşüncesi yaratma, bırak bunları o düşünsün bebeğim ya,rahat ol bak senin istemedikçe peşinden koşmuş 2 sene yine öyle ol, asla tavır takınma ama ulaşılmaz görün cnm bnm mutluluklar :nazar:

mrb brrk, konu gözüme takıldı ve bişeyler yazmak istedim,şunu unutma cnm bir erkeği kaybetmekte kazanmakta elinde tutmakta kadının elinde,birlikteliğiniz sürmesi genelde senin elinde,barışmanızıda sevindim ayrıca,
:nazar:
bak cnm insanlık hali zaman zaman herkes kafa dinlemek yalnız kalmak ister buluşmak istemediğinde sende tmm de üstüne gitmekte erkekler sıkboğaz edilmekten nefret eder,inan senden ayrılsa yarın başkasını bulur erkek dediğin hemn unutur, ne kadar severse sevsin, oyüzden bırak sen buluşmöak istemediğin de o üzülsün, kendini biraz önemli göster ona ufak şeylere takılma ve kafasında "bensiz yapamaz" düşüncesi yaratma, bırak bunları o düşünsün bebeğim ya,rahat ol bak senin istemedikçe peşinden koşmuş 2 sene yine öyle ol, asla tavır takınma ama ulaşılmaz görün cnm bnm mutluluklar :nazar:

Çok güzel yazmışsın canımm benim :)
Dediklerinin hepsine sonuna kadar katılıyorum ama bende napim işte değişmeye çalışıyorum senin tamda yazdığın biri gibi olmaya çalışıyorum eski ben gibi umarım başarıcam söylediklerinin hepsi çook doğru üstüne gitmicem artık ne zaman isterse o zaman buluşalım :71:

Ne yazıkki zamanında sensiz yapamam aşığım seviyorum gibi kullanılan kelimeler birgün hic söylenmememiş oluyorr unutuluyorr kimseye güvenemem deme Allah herşeyin sabrını veriyor karsına daha iyisini hayırlısını cıkarıyor ben eski sevgilimm içinn ne dualar ediodummm hç ayrılmayalım diye ama hep hayırlısı diyodum bir anda ayrıldık ve bitirende bendim onsuz hayatı düşünemezdim ölürümm giderim burdan derdimmm bir baktım kii simdii hayatımda baskası varr deliler gibi aşık değilimm amaa sevgi tutku saygı mevcutt ve sunu cok iyi anladım hiçbir erkeğe değmiyorr aşktan kimse ölmüyorr...!!!Bırak uğraşma seninse zatenn gelicektirr senin ayrı bir çaba göstermene gerek yok..

Evet belki kaçsaydım kendimi ifade edemeseydim oda yanlış düşünecekti. ama herşeyi söyledim döktüm içimi iyi ki de öyle yapmışım şükürler olsun :69:

İlk mesajımda "Size kaçan kovalanır derler aman dikkat" demiştim... "Ben dememiş miydim" demek değil bu... Artık şu işe yaramayan, kendini ifade edemeyişi nedeniyle kaçmak zorunda kalan, geçici heyecan yarattı diye işe yaradı zannedilen "Kaçan kovalanr" taktiği geçmişte kalsın... Birkaç gün-hafta (artık her neyse) karşınızdaki "Neler oluyor" diye merak ediyor, "işe yaradı" sanıyorsunuz, sonu ayrılık... (Zaten bu da ancak sorunlu ergen ilişkileri için geçerli, olgun erkekler ne istediğini bilir ve tüm taktiklerinizi fark ederler...) İlişki mi yaşıyoruz oyun mu oynuyoruz?

Her neyse... Siz sükunetle derdinizi anlatır, anlaşılma gayretinde olursanız karşınızdaki ya sizin örneğinizde olduğu gibi sevgisini ifade eder yahut da diğer örneklerde oluğu gibi artık duygusunun kalmadığını... Her iki durumda da kendinizi yiyip bitirmekten kurtulursunuz, onunla - onsuz yolunuzu çizersiniz en azından... Sorunlar kaçarak çözülmez...

Daima ölçülü tepkiler vermeye gayret edin... Severken de, tartışırken de... Karşınızda sizi seven, sevdiğiniz biri var ve bunu hak ediyor... Mutluluklar...
:34:

Son düzenleme:
Çok güzel yazmışsın canımm benim :)
Dediklerinin hepsine sonuna kadar katılıyorum ama bende napim işte değişmeye çalışıyorum senin tamda yazdığın biri gibi olmaya çalışıyorum eski ben gibi umarım başarıcam söylediklerinin hepsi çook doğru üstüne gitmicem artık ne zaman isterse o zaman buluşalım :71:
evet tatlım aynen öyle bırak o seninsiz yapamasın,erkek dediğin çabuk sıkılır,adamı sıkarsan uzaklaşır senden,fazla soru sorma "nerdeydin nereye gittin naptın " gibi, soracaksanda onun iyi zamnında sor,bide asla "beni seviyormusun " sorusunu sorma erkekler bu sorudan nefret eder, zaten sevmeyen erkek seninle birlikte olmaz, niye olsun etraf güzel kızlarla dolu, yeterki o yapmak istesin :34:

Madem isyan ediyorsunuz, sert çıkıyorsunuz; sonuçlarına da katlanmanız gerekir... "O zaman neden hayat arkadaşım diyoruz, o zaman ayrılalım..." vs. blöflerinin karşılığı "peki" oluverir böyle...

Karşı tarafın alttan almasını bekleyerek "yükselmeyin", sonra işin içinden çıkamazsınız... İnsanlar yalnızlıklarını unutmak, daha huzurlu hissetmek için yaşıyorlar ilişkilerini... Huzurları kaçsın diye değil; tepkilerinizi "küçültün"...
:51:

valla çok güzel bir yorum hepimizin kulağına küpe olsun tüm yazdıklarınız öyle zaten sizin :71:

Ne yazıkki zamanında sensiz yapamam aşığım seviyorum gibi kullanılan kelimeler birgün hic söylenmememiş oluyorr unutuluyorr kimseye güvenemem deme Allah herşeyin sabrını veriyor karsına daha iyisini hayırlısını cıkarıyor ben eski sevgilimm içinn ne dualar ediodummm hç ayrılmayalım diye ama hep hayırlısı diyodum bir anda ayrıldık ve bitirende bendim onsuz hayatı düşünemezdim ölürümm giderim burdan derdimmm bir baktım kii simdii hayatımda baskası varr deliler gibi aşık değilimm amaa sevgi tutku saygı mevcutt ve sunu cok iyi anladım hiçbir erkeğe değmiyorr aşktan kimse ölmüyorr...!!!Bırak uğraşma seninse zatenn gelicektirr senin ayrı bir çaba göstermene gerek yok..
evet cnm ALLAH HAYIRLISINI VERSİN,hiçbir erkek içşin üzülmeye değmez,hepsinin aşkı ayrılana kadar olur ama kadın ayrılsada sever öleceğim zanneder kalbimi yerinde değil zenneder ama yerindedir, hayat devam ediyor, beni terkedecek ve ben onun peşinden ölmeyi düşünecem hahahah :90: asla beni sevmeyen bi adam içşin asla üzülmem ben beni sevene üzülürüm zira hayatı burnundan getiriyorum :66: ama bunları farkettirmeden yapıyorum akıllı kadın erkeğini parmağında oynatabilir :66:

Zor bir durum belki de zaman aranızdaki sevgiyi bitirmiştir. Bİraz uzak kalın birbirinizden sen ondan o da senden. Fazla umursama ( umursa ama umursamıyormuş gibi yap ) baktın olmuyor düzelmiyor bitir gitsin ondan daha çok sevenleri gelecektir karşına:34:

Back
X