• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık beni sevmiyor,çok kötüyüm:(

Onu bu duruma düşürecek herhangi bir problemi yoksa bu kadar üzmeyin kendinizi ve rahat davranın. Sizi sevmiyorsa artık, siz onu neden sevesiniz ki? Bir süre daha sabredin sonra ayrılın. Sizin için vakit ayırmıyorsa başka biri olabilir hayatında. Düşünsenize evlendiğinizi. Evlendikten sonra bu durumu kaldıramazsınız. Erkeklerin her zaman daha çok çaba sarf etmesi gerekir ilişkilerde. Biz bayanlarda her zaman biraz mesafeli olmalıyız. Yoksa sonuç hep bu oluyor.

Söyledikleriniz mantıken çok doğru ama seviyorum işte elimde değill :43:

evet bende erik gözlüsüydüm aşıktı banaa ama ne oldu imkansıza düştü aşkımız vee oturup bitişimizi seyretti vee hiçbişey yapmadı.herşey anlık sözler anlık.sadece sevmek yetmiyor maaleseff

Evet o sözler hep anlık sanırım of of çok kötüyümm :43:

biraz kızıdrmışsın bu sözler kızıpta sölencek şeyler eğer seviyosa bu haykırışları anlar

Aslında kızdırıcak hiç bişey yapmadım sadece moralim çok bozuktu onu 10 dk bile olsa görmek istedim hata etmedim kii :43:

2-3 saat önce tartıştık 1 haftadır ben şehir dışındaydım yarında o çıkıcak yarın görüşücektik. moralim çok bozuktu yarım saat vaktin yok mu buluşalım dedim vaktm yok bugün yarın buluşucaz ya dedi. bana yarım saat bile ayıramıyorsan niye hayat arkadaşım diyoruz ki dedim deme o zaman! dedi :43: Bende sert çıktım yarın buluşmak istemiyorum dedi. Bu haykırışları ona yapsam anlar mı ki :43:

2 yıllık sevgilimle ben de Haziran ayında kavga ettim.Bundan önce de etmiştik ama bu kadar sert değildi.Onunla olan bir fotoğrafımı facebook ta profil fotoğrafım yaptım diye kıyamet koptu.Aptallık ettim onu ne kadar sevdiğimi sürekli onu düşünüğümü söyledim.O da düşünme dedi.Bana uzak Allah'a yakın ol dedi.En sonunda da küs kalmayalım sen benim kardeşimsin dedi.2 3 gün öncesine kadar aşkım derdi.Hiç bir şey demeden konuşmayı bitirdim.Daha sonra öğrendiğime göre aradaşlarından yalan yanlış şeyler duymuş.Ben onun hakkında yalan yanlış konuşuyormuşum falan pişman olmuşmuş.Kaç kez telefondan aradı cevap vermedim.Kaçan balık kovalanır.Sakın unutma.Kendini küçük düşürecek hiç bir şey yapma.Hep ulaşılmaz ol.Ve karşındaki erkek senden bir kaç gömlek üstün olsun .Benden sna tavsiye :34:

Aslında kızdırıcak hiç bişey yapmadım sadece moralim çok bozuktu onu 10 dk bile olsa görmek istedim hata etmedim kii :43:

bazen isteklerimiz olmuo diretme bbukett de katılıyorum kaçarsan kovalanırsın ama içinde kalmasın önce sevdiğini söle eğer hala triplerdeyse arkana hiç bakmadan yoluna devam et.

2 yıllık sevgilimle ben de Haziran ayında kavga ettim.Bundan önce de etmiştik ama bu kadar sert değildi.Onunla olan bir fotoğrafımı facebook ta profil fotoğrafım yaptım diye kıyamet koptu.Aptallık ettim onu ne kadar sevdiğimi sürekli onu düşünüğümü söyledim.O da düşünme dedi.Bana uzak Allah'a yakın ol dedi.En sonunda da küs kalmayalım sen benim kardeşimsin dedi.2 3 gün öncesine kadar aşkım derdi.Hiç bir şey demeden konuşmayı bitirdim.Daha sonra öğrendiğime göre aradaşlarından yalan yanlış şeyler duymuş.Ben onun hakkında yalan yanlış konuşuyormuşum falan pişman olmuşmuş.Kaç kez telefondan aradı cevap vermedim.Kaçan balık kovalanır.Sakın unutma.Kendini küçük düşürecek hiç bir şey yapma.Hep ulaşılmaz ol.Ve karşındaki erkek senden bir kaç gömlek üstün olsun .Benden sna tavsiye :34:

Tavsiyen için çok teşekkür ederim canım içimi rahatlatıyorsunuz çok çok teşekkür ederimm

bazen isteklerimiz olmuo diretme bbukett de katılıyorum kaçarsan kovalanırsın ama içinde kalmasın önce sevdiğini söle eğer hala triplerdeyse arkana hiç bakmadan yoluna devam et.

Bir süre onu kaybetmekten korkmuyormuşum gibi davranıcam hiç aramıcam sormıcam çok zor ama bunu yapıcam

Bence de canim,arama,sorma hic bir sey yapma.Zaten seni seviyorsa geri gelir,gelmezse de birakmayi,yoluna devam etmeyi bileceksin,hayat bu.Ama mutlaka bir sebebi var,kimse bir anda 180 derece donmez.

ne olduda değişti bu çocuk böyle :S
ayrıca sitemkar tarzda takılırsan çocuğu dahada sıkarsın benden söylemesi sabırlı ol ..

yha arkadşlar hepinize katılıyorum da hani diyorsunuz yha kaçan kovalanır onu tkmıyormuş gibi ol fln...napmalıyız yani?bnmde bşmda öle bişy war unutmk istedm ama yapamadım aynıs izingibi bnmkide.

Bence de canim,arama,sorma hic bir sey yapma.Zaten seni seviyorsa geri gelir,gelmezse de birakmayi,yoluna devam etmeyi bileceksin,hayat bu.Ama mutlaka bir sebebi var,kimse bir anda 180 derece donmez.

10 gündür görüşmüyoruz bugün buluşcak mıyız diye sordum çünkü bu gece oda 10 günlüğüne şehir dışına çıkıyor. biraz konuştuk akşamüstü 1 saatliğine falan buluşcaz nasıl davranmalıyım kızlar çok kötüyüm gece çok ağladım mübarek kandildi çok dualar ettim :43:

ne olduda değişti bu çocuk böyle :S
ayrıca sitemkar tarzda takılırsan çocuğu dahada sıkarsın benden söylemesi sabırlı ol ..

Bilmiyorum aşkı sevgisi bitti herhalde off çok zor :43:
Ben eski aşkımızı geri istiyorum,bitanemi geri istiyorumm :43: Nasıl davranıcağımıda bilmiyorumm :43:

Eğer kaybetmek istemiyorsan sonuna kadar savaşıcaksın.
Kaçan kovalanır modunda dolaşman sana hiçbirşey kazandırmaz.
O durum sadece istisnalar için geçerlidir her zaman işe yaramaz.
Akşam buluştugunuzda onun inadına yakın ol, samimi ol.
Onu bırakmıcagını ona hissettir.
Sevdigini hissettir.
Konusmaya calıs.
Mesela anaç bir tavırla yaklaş ve neler oldugunu anlamaya calıs.
Agzını ara.
Neden böyle olmus ögrenmeye calıs.
Ama asla ve asla sıkma.

Eğer kaybetmek istemiyorsan sonuna kadar savaşıcaksın.
Kaçan kovalanır modunda dolaşman sana hiçbirşey kazandırmaz.
O durum sadece istisnalar için geçerlidir her zaman işe yaramaz.
Akşam buluştugunuzda onun inadına yakın ol, samimi ol.
Onu bırakmıcagını ona hissettir.
Sevdigini hissettir.
Konusmaya calıs.
Mesela anaç bir tavırla yaklaş ve neler oldugunu anlamaya calıs.
Agzını ara.
Neden böyle olmus ögrenmeye calıs.
Ama asla ve asla sıkma.

İşe yarar mı dersiniz ya kaçarsa benden :43:

İşe yarar mı dersiniz ya kaçarsa benden :43:

Güzelim siz evli olsanız dicem ki ; biraz kendini geri çek.
Ama değilsiniz.
Eğer kendini geri çekersen, onun davrandıgı gibi davranırsan bu iliski bitmeye mahkumdur.
Ve bu iliskiyide sona götüren sen olursun.
Sen ona onun yanında oldugunu hissettir.
Sıkma. Anaç bir tavırla yaklas.

Güzelim siz evli olsanız dicem ki ; biraz kendini geri çek.
Ama değilsiniz.
Eğer kendini geri çekersen, onun davrandıgı gibi davranırsan bu iliski bitmeye mahkumdur.
Ve bu iliskiyide sona götüren sen olursun.
Sen ona onun yanında oldugunu hissettir.
Sıkma. Anaç bir tavırla yaklas.

Güzel tavsiyen için çok ama çok teşekkür ederim yapmaya çalışıcam :14:

madem bu kadar mutsuzsunuz yapacağınız şey belli zaten, ayrılmak
sevilmediğinizden eminseniz durmanın anlamı yok zaten
paşa paşa acınızı çekersiniz
zaten şimdide yanmıyo mu canınız ?
ha öyle ha böyle

Kızlar karar değiştirdik öğlen buluştuk şimdi yanından geliyorum. Açık açık anlattım herşeyi birazda ağladım sanırım :25:
Beni ilk günkü gibi çok sevdiğini beni kazanmak için çok uğraştığını kaybetmeye hiç niyeti olmadığını söyledi. Bir daha sakın ayrılık lafı etme dedi. Her ilişkide bu tür şeyler olur bu seni sevmediğim anlamına gelmez sakın ağlama bunada asla dayanamam sen benim bitanemsin dedi. Benimde bazı sorunlarım var anlayışlı ol dedi. Seni çok seviyorum sevmeyede devam edicem sevmesem neden seninle olayım dedi

Back
X