Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazla fedakarlık yapmayın gün gelir yapmasaydın olur diye bir söz var.
Zamanında sessiz kalmandan ötürü olmuş olaylar.
Boşanmazsınız gibime geliyor
Hayat keşkelerle devam etmez, ikiniz de birbirinize hayatı zindan edersiniz.
Bu sadece size özel bir durum değil
Kime sorsanız geçmişinde aldığı kararları veya yaşadığı bazı olayları değiştirmek ister
Çünkü kimsenin hayatı mükemmel değil
İnsanlar mükemmel değil
İçinizi döküp rahatlamışsınız eşiniz de sinirle söylemiştir herhalde
Pişmanlık ve öfke insanlara böyle şeyler yaptırır.
Umarım her şey düzelir.
Yok bizim için demiyorum eşine de demişsin ya düğünüm söyle oldu falan diye. Çok gereksiz Adam kendi çapında günah çıkarıyor sende üstüne gittikçe gitmişsin. Senin söylediğin lafları ve kumanda fırlatmanı bi koca yapsa herkes boşan derdiBen eskiden bedi konunun anlasilmasi icin ozetledim
Canım erkekler böyle. Onlar mesafe koyamaz. Onun için ben ,ne demiş ne söylemiş ne yapmış takmiyorum ama konusmuyorum gorusmuyorum kendimi kimse için uzmuyorum.Olaylarimiz bitmezki bizim. Ben her ne kadar bizim huzurumuzu bozan insanlarla mesafelide olsam esim olmuyor. Halasi ile okadar problem yasadik. Dun karsilasmislar esim is degistirdi maasini soruyor bizimkide soyluyor. Niye soyleyip yuzgoz oluyosun diyorum. Bilsin ne var diyor. Boyle olunca evine her geldiklerinde herseyimi didik didik ediyorlar. Ben tepki verince yanimda herseylerine hee hee diyen adam olunca ne yapabilirimki kac kez konustuk
Canım erkekler böyle. Onlar mesafe koyamaz. Onun için ben ,ne demiş ne söylemiş ne yapmış takmiyorum ama konusmuyorum gorusmuyorum kendimi kimse için uzmuyorum.
Yok bizim için demiyorum eşine de demişsin ya düğünüm söyle oldu falan diye. Çok gereksiz Adam kendi çapında günah çıkarıyor sende üstüne gittikçe gitmişsin. Senin söylediğin lafları ve kumanda fırlatmanı bi koca yapsa herkes boşan derdi
Geçmişe sünger çekmek zor mu peki sizin için. Bizde 4 senelik evliyiz 3 sene çok ciddi kavgalarımız oldu ama son bir senedir geçmişe sünger çekmeye karar verdik. Eski kavgalara dair en ufak söz ima hiç Birini kullanmıyoruz hatta Zaman'la sanırım unutuyoruz bile. Kötü keliwmasla kullanmıyoruz artık. Sizin de eğer bu evliliğe devam edecekseniz kötülerden ve geçmişten arınmanız lazı artıkKendisi surekli kendisi ile celisiyor evet gunah cikariyor kendince ama dayanamadim artik haksizliga. Umarsizca Yapmasaydin etmeseydin diyince tutamadim kendimi.
Geçmişe sünger çekmek zor mu peki sizin için. Bizde 4 senelik evliyiz 3 sene çok ciddi kavgalarımız oldu ama son bir senedir geçmişe sünger çekmeye karar verdik. Eski kavgalara dair en ufak söz ima hiç Birini kullanmıyoruz hatta Zaman'la sanırım unutuyoruz bile. Kötü keliwmasla kullanmıyoruz artık. Sizin de eğer bu evliliğe devam edecekseniz kötülerden ve geçmişten arınmanız lazı artık
Gercek mi bu lutfen o maddi destegi hemen kesin veya sadecw kendiniz icin biriktirin o sozden sonra sizden sogumus bir adama ailenizin kendisinden kisip destek olmasina izin vermiceksiniz degil miAyrica ailemden suan maddi destek aliyoruz. Annem suan tek maas esim diye aramiz kotu olmasin diye destek veriyor. .
Gercek mi bu lutfen o maddi destegi hemen kesin veya sadecw kendiniz icin biriktirin o sozden sonra sizden sogumus bir adama ailenizin kendisinden kisip destek olmasina izin vermiceksiniz degil mi
Umarim bir çözüm bulunur.
insanın duygularını söylemesi paylaşması ne zaman lüx oldu yapmayın lütfen..siz hiç mi soğumadınız evlililkten ya da eşinizden...ne demek hakkı yok.. bu bir histir ,hakla hukukla olmaz ki.Kusura bakmasin bu hale gelmemizin sevlbebi ailesiyken onun sogukmak gibi bi luksu yok.