Kizlar iyi değilim suan, lutfen oyle yaptin böyle ettin niye yaptinlara girmeyin zaten bunlarin pismanligini yasiyorum.
Konu basliklarinda az cok ozet gecerdim. Maddeliyim hemen.
*7 yillik evliyim, 3 senesi esim olacak okuzun ailesi ile bir oturarak gecti. 4 yildir kendi evimizdeyiz.
*isteme aksamindan tutun da, nisan, dugun hepsi berbatti. Ailesinden karismadik kimse kalmadi.isteme aksaminda bir otrcagimiz icin yatak odasini biz aliriz ama sizin almaniz gerekirdi diye laf ettiler okadar diyim.
*neyse varmis bi hikmet maalesefki evlenmisim. Evliligim boyunca 1 kez bile munakasa etmedim ailesiyle. Kendi ailemin bile dedikodusunu duydum sagdan soldan Allaha havale ettim gectim.
*tabi bu sürede ev almaya niyetlendik benim ısrarımla. Aldikta cok sukur. Tabi bu surede calismaksa çalışmak fazla mesaiyse fazla mesai, bu insanlarin dirdiri beni cokertti resmen robot degildim nihayetinde.
*sonra bazi olaylar oldu ailesindeki bazi insanlarla arasi acildi soğukluk girdi bu sayede gordu kimin ne oldugunu.
*bu aksamki asil konu eskilerden açıldı. Hal boyle olunca dediki esim biz cok esseklik ettik bir otrmayacaktik. Cikacaktik kiraya soyle böyle.
*bende dedimki ozaman acamam dedin ev diye. Ben mi ev acamayacaktim ikimizde calisiyorduk tabiiki acabilirdim ben öyle birsey soylemedim.
* ben bosunami oturdum 3 sene dedim. Bide bu insanlari bu kadar idare ettim yuzgoz oldum. Ne hale geldim gormuyomusun yuzgoz olduk seninle az buz tartışmadık kavga etmedik.
*hala oyle yuzgoz oldugumuz icin en ufak tartismalarda hemen salak aptal hayvan diye basliyor.
*iste bende sogudum senden demezmi!!!!!!
Dedimki nisanim dugunum hepsini mahvetti senin ailen. Bir kere bile yanimda olmadin hep beni susturdun. Cevap verseydin dedi. Bir oturduk ailende evi alana kadar neler cektim dedim. Almasaydik dedi. Iste bende sogudum diyince cildirdim artik. Nankor kopek sen sogu diyemi ben bu hale geldim dedim. Ne zaman yanimda durdun dedim. Bir kere koruyup kollamadin dedim. Ustume basima almadim para biriktircez diye.Yuzune kumandalari firlattim. Pzt gunu mahkemeyi ac 7 senemi mahvettim geri kalanini harcayamam dedim.
Dedim ama 15 aylik oglum var. Benimde annem babam bosandi evet dunyanin sonu degil ama benim yaşadıklarımi oglum yasamasin istiyorum
Aklimi kacirmak uzereyim.