Gelinlik Modelleri artık bende gelinliğimi sizlere sunuyorum buyrun.... :)

güle güle giy, mutluluklar.. nacızane bırsey soylemek ıstıyorum. eteklerındekı tuller ıkı kat mı eger oyleyse foto cekımınde falan duzgun mu dıye b ır bak eger ıkı tulse ıcındekı tül çok toplanıyr cunku yukarı doğru. bir de arkadakı detay çok hoşmuş, sarkan ipler onu golgelemesın,mükemmel görünürsün:)

teşekkür ederim. ona hiç dikkat etmedim ama fotoğrafçı çekim yaparken sürekli düzeltme yapıyo

ben cok begendim bir anda deyilde hafiften kabarmasi cok hos .ayrica ustundeki taslar ve etegndeki sadelik birbirini tamamlamis.cok.mutlu ol insallah. :)

çok ğüzelmş sen kndinde güzlsin canm bahtında güzel olsun.. bunlar formalite.. rabbim sana hayrlı bi eş yuva nasip etsin sana tek söliceğim bu.. öptüm

çok ğüzelmş sen kndinde güzlsin canm bahtında güzel olsun.. bunlar formalite.. rabbim sana hayrlı bi eş yuva nasip etsin sana tek söliceğim bu.. öptüm

teşekkür ederim. amin inşallah Allah hepimizin bahtını güzel eşlerimizi hayırlı bi eş nasip etsin

ben gelinliklerde gümüş işlemeleri pek sevmiyorum ama size çok yakışmış güle güle giyin..mutluluklar

Gelinliğiniz çok güzelmiş çokta uyguna almışsınız.
Bizde bu aralar araştırma aşamasındayız ama nereye sorsak abartı fiyatlar söyleniyor.
Siz nereden almıştınız merak ettim.
Mutluluklar bu arada.

teşekkür ederim Yalova dan aldım ben gelinliği kış ayı olduğundan dolayı uygundu fiyatlar tabi o zaman bazı yerlerde 2300 den bile başlaya biliyodu ama çoğu yerde uygundu 1200'e 1800'e bile diken yerler vardı ben hazır gelinlik aldım dikime pek güvenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…