fiziğine çok güzel uymuş çokta beğendim güle güle giyin inşallah mutluluklar
hayırlı olsun güzel gelinlik sanada yakışmış:)
kızlar gelinliğe bir miktar ödeme yaptık askı eklenicek ve istediğim duvak şuanda mağazada yok getirticekler mi yapılıcak mı bilmiyorum cumartesi günü gidip alıcam. işte gelinliğim her türlü yoruma açığım yeter ki fikirlerinizi söyleyin
Eki Görüntüle 852090 Eki Görüntüle 852091 Eki Görüntüle 852093 Eki Görüntüle 852094
beyaz gelinlikte gri taşlardan hoşlanmıyorum ama seninkinin taş dagılımı çok hoş
hayırlı olsun güzel gelinlik sanada yakışmış:)
Kızz baya zayıfmışsın :) ama tam fiziğine göre bir gelinlik bulmuşsun, çok yakışmış Allah mutlulukla giymeyi nasip etsn
amin hepimize inşallah. beğenmene sevindim. malesef çok zayıfım kemiklerim görünüyo göğüs kafesinde kemiklerim çıkık göğüs kafesinin ek yerleri görünüyo kaburgam öyle omurgam öyle iskelet gibi duruyorum resmen kilo da alamıyorum boyum 1.64 kilom 47-48 bazen yan yatınca kaburgam batıyo.
Canım ya ben kötü amaçlı dememiştim vücuduna göre gelinlik bulmuşsun maşallah görüntüde sıkıntı yok bence, ben balık olduğumdan takıldım sana öyle :) ama rahatsz oluyorsan diyetisyene falan gidebilirsin tabii..
çok güzelmiş cnm ben çok zayıf değilim ama gelinliği zayıflara daha çok yakıştırıyorum:)
Canım Allah içinie sindirsin mutluluklar dilerim
çok zarif çok işlemeli gelinlikleri sevmem ama bu çok kararında olmuş gülerek mutlulukla giy
yakışmış. mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?