Gelinlik Modelleri artık bende gelinliğimi sizlere sunuyorum buyrun.... :)

fiziğine çok güzel uymuş çokta beğendim güle güle giyin inşallah mutluluklar

beyaz gelinlikte gri taşlardan hoşlanmıyorum ama seninkinin taş dagılımı çok hoş

teşekkür ederim aslında taşlar gri değil ama ortam ışığından ve telefondan dolayı gri gibi çıkmış taşlar swarovski taş normalde parlıyo ama resimde mat çıkmış

Kızz baya zayıfmışsın :) ama tam fiziğine göre bir gelinlik bulmuşsun, çok yakışmış Allah mutlulukla giymeyi nasip etsn

Kızz baya zayıfmışsın :) ama tam fiziğine göre bir gelinlik bulmuşsun, çok yakışmış Allah mutlulukla giymeyi nasip etsn

amin hepimize inşallah. beğenmene sevindim. malesef çok zayıfım kemiklerim görünüyo göğüs kafesinde kemiklerim çıkık göğüs kafesinin ek yerleri görünüyo kaburgam öyle omurgam öyle iskelet gibi duruyorum resmen kilo da alamıyorum boyum 1.64 kilom 47-48 bazen yan yatınca kaburgam batıyo.

Canım ya ben kötü amaçlı dememiştim vücuduna göre gelinlik bulmuşsun maşallah görüntüde sıkıntı yok bence, ben balık olduğumdan takıldım sana öyle :) ama rahatsz oluyorsan diyetisyene falan gidebilirsin tabii..

kötü amaçlı söylemediğini biliyorum canım ben dertliyim kilomdan dalga geçiyo bazıları azıcık kilo al rüzgarda uçarsın diyolar bana hastaneye gittim dahiliye bölümüne bi sürü tahlil yapıldı herşey normal görünüyo bi ilaç vericekti alerji içinmiş yan etkisi kilo aldırmakmış arkadaşım kullandı çok uyku yapıyomuş bide ilacı kullanırken balon gibi şişiyosun sonra ilacı bırakınca biri iğne batırmış gibi pıss diye sönüyosun istemedim sonra bana diyo ki psikolojik ilaç kullan onlarda kilo aldırıyo onu hiç istemedim şimdi bişey kullanmıyorum. diyetisyene gitsem sabah şunu akşam şunu öğlen şunu ye dicek onlar bana göre değil canım o anda ne yemek isterse onu yiyorum

yakışmış. mutluluklar dilerim

çok zarif çok işlemeli gelinlikleri sevmem ama bu çok kararında olmuş gülerek mutlulukla giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…