Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok asil şıkmış
Çok yakışmış size,
mutluluklar dilerim
güle güle giy, mutluluklar.. nacızane bırsey soylemek ıstıyorum. eteklerındekı tuller ıkı kat mı eger oyleyse foto cekımınde falan duzgun mu dıye b ır bak eger ıkı tulse ıcındekı tül çok toplanıyr cunku yukarı doğru. bir de arkadakı detay çok hoşmuş, sarkan ipler onu golgelemesın,mükemmel görünürsün:)
kızlar gelinliğe bir miktar ödeme yaptık askı eklenicek ve istediğim duvak şuanda mağazada yok getirticekler mi yapılıcak mı bilmiyorum cumartesi günü gidip alıcam. işte gelinliğim her türlü yoruma açığım yeter ki fikirlerinizi söyleyin
maşallah, Allah mutlulukla giymeyi nasib etsin
maşallah, Allah mutlulukla giymeyi nasib etsin
ben cok begendim bir anda deyilde hafiften kabarmasi cok hos .ayrica ustundeki taslar ve etegndeki sadelik birbirini tamamlamis.cok.mutlu ol insallah. :)
gelinliğiniz çok yakışmış size güle güle giyin ve allah mutlu etsin bişey sorucam kaça diktirdiniz gelinliğinizi?
teşekkür ederim. ben gelinliği diktirmedim hazır aldım. duvak,taç,el çiçeği,kesesi hepsi içinde 1100e aldım
aaa çok iyimiş :) tekrardan güle güle kullanın allah ım mutlu mesut etsin sizi inşallah ...
Allah mesut etsin :)
çok ğüzelmş sen kndinde güzlsin canm bahtında güzel olsun.. bunlar formalite.. rabbim sana hayrlı bi eş yuva nasip etsin sana tek söliceğim bu.. öptümkızlar gelinliğe bir miktar ödeme yaptık askı eklenicek ve istediğim duvak şuanda mağazada yok getirticekler mi yapılıcak mı bilmiyorum cumartesi günü gidip alıcam. işte gelinliğim her türlü yoruma açığım yeter ki fikirlerinizi söyleyin
Eki Görüntüle 852090 Eki Görüntüle 852091 Eki Görüntüle 852093 Eki Görüntüle 852094
çok ğüzelmş sen kndinde güzlsin canm bahtında güzel olsun.. bunlar formalite.. rabbim sana hayrlı bi eş yuva nasip etsin sana tek söliceğim bu.. öptüm
ben gelinliklerde gümüş işlemeleri pek sevmiyorum ama size çok yakışmış güle güle giyin..mutluluklar
Gelinliğiniz çok güzelmiş çokta uyguna almışsınız.
Bizde bu aralar araştırma aşamasındayız ama nereye sorsak abartı fiyatlar söyleniyor.
Siz nereden almıştınız merak ettim.
Mutluluklar bu arada.