Gelinlik Modelleri artık bende gelinliğimi sizlere sunuyorum buyrun.... :)

tatlım cok guzel cokta zarif olmussun... ama birşeyı merak ettım dugunden 1 sene öncemi aldın gelinliğni?

teşekkür ederim canım. evet 1 seneye yakın varken aldım gelinliği aslında o zamanlar ne zaman olucağı tam kesin değildi mayısta olabilir diye düşünüyoduk. bide gelinliği gördüm çok beğendim fiyatı da uygun geldi hemen almak istedim. daha sonra nikah ağustos ayına kaldı ve tam net bi karar veremedik

Canım çok güzel gelinliğin hayırlı olsun.

teşekkür ederim canım. Amin inşallah

Bende beğendim ama biraz daha kabarık olsa daha çok kendini gösterebilir gelinlik :) Şimdiden mutluluklar :))

Hımm.. Fiziğin falan da gayet hoş. Bence zaten ne giysen yakışırmış :) taşlı dedin de çok çok taşlı sandım ben :) Üstü taşlı, altı sade tül ve arka sırt detayı da gayet hoş.. Beğendim valla.. Düğün oldu mu bu arada? :) bi de ne kadara almıştın ?

çok teşekkür ederim evet altı da taşlı ya da simli tül olsaydı çok çok abartılı olurdu o zaman istemezdim. henüz düğün olmadı ben gelinliği erkenden aldım daha tarih belli olmadan kasım ayında aldım tacı duvağı el çiçeği kesesi hepsi dahil 1100 lira

Aaa... Süper ya.. Çok iyi fiyata almışsınız...

Aaa... Süper ya.. Çok iyi fiyata almışsınız...

evet kış ve düğün sezonu olmadığından dolayı gelinlikler fazla satılmıyo bu yüzden uygun fiyata satıyolardı. hatta 1200 liraya 1800 liraya bile dikim vardı ama ben dikime pek güvenemediğim için hazır olarak aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…