Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım cok guzel cokta zarif olmussun... ama birşeyı merak ettım dugunden 1 sene öncemi aldın gelinliğni?
Canım çok güzel gelinliğin hayırlı olsun.
Bende beğendim ama biraz daha kabarık olsa daha çok kendini gösterebilir gelinlik :) Şimdiden mutluluklar :))
teşekkür ederim ama aldım artık evde :26: şimdi tarlatanını değiştirmezler ve ekstra ücret isterler
Hayırlısı buymuş hakkınızda :) Sağlık olsun ama böylede kötü değil yakışmış üzerinizee :)
kızlar gelinliğe bir miktar ödeme yaptık askı eklenicek ve istediğim duvak şuanda mağazada yok getirticekler mi yapılıcak mı bilmiyorum cumartesi günü gidip alıcam. işte gelinliğim her türlü yoruma açığım yeter ki fikirlerinizi söyleyin
Eki Görüntüle 852090 Eki Görüntüle 852091 Eki Görüntüle 852093 Eki Görüntüle 852094
Hımm.. Fiziğin falan da gayet hoş. Bence zaten ne giysen yakışırmış :) taşlı dedin de çok çok taşlı sandım ben :) Üstü taşlı, altı sade tül ve arka sırt detayı da gayet hoş.. Beğendim valla.. Düğün oldu mu bu arada? :) bi de ne kadara almıştın ?
çok teşekkür ederim evet altı da taşlı ya da simli tül olsaydı çok çok abartılı olurdu o zaman istemezdim. henüz düğün olmadı ben gelinliği erkenden aldım daha tarih belli olmadan kasım ayında aldım tacı duvağı el çiçeği kesesi hepsi dahil 1100 lira
Aaa... Süper ya.. Çok iyi fiyata almışsınız...