Evin borcu onun, arabanın borcu benim üzerime. Arabanınki az olan. Ailesi çok çok garip onları artık anlamaya çalışmıyorum bile çünkü yaptıkları aklıma gelince deli oluyorum. Anlatsam benim yerime boğmak istersiniz. Bir kuruş faydaları olmadı hiçbir şeye. Babası evlenirken sürekli bende destek olurdum ama benimde borcum var dedi üstümüze yıktı tüm masrafları misafirlerinin. Evi de arabayı da kendimiz aldık altınları peşinat yaparak filan. Ama şimdi onlarada ortak olurlar utanmazlar. Bakıyorum millet gelinine neler alıyor, neler yapıyor bunlar izmire gidiyoruz bizden bekliyor, konya ya geliyorlar bizden bekliyor. Orda da biz karşılıyoruz tüm masrafı burda da.
Dün konuştum sen yoluna git ben yoluma dedim artık. Üstelemedi bile. Zaten sen çok konuşuyorsun dedi üstüne birde. Onu işte tutmak için gerilmekten bıktım, sen evde otur ev işlerini yap ben çalışıyım dedim. Ben erkek olsam şu lafa yerin dibine geçerim gururu da yok adamın. Hala sen çok konuşuyorsun diyor, inanın konuşan kadın görmemiş, tepeme çıktı bide bana laf söylüyor.