Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Merhaba arkadaşlar. Yeni üyeyim pek kulanmasını bilmiyorum bi yanlışım olurduysa sa affiniza sığınıyorum . Benim yumurtalıklarımda kist çikti daha çok Yen'i 2 yıldır evliyim 21 yaşındayım eşimle çocuk istiyoruz denedik ama bi sonuç yok doktor araştırmasını yapıyor hamile kalmama engel mi yada nasıl hamile kalabilirim kimsede danışamıyorum pek yardımcı olurmusunuz lütfen çok istiyorum olmasa diye korkuyorum

Merhaba arkadaşlar. Yeni üyeyim pek kulanmasını bilmiyorum bi yanlışım olurduysa sa affiniza sığınıyorum . Benim yumurtalıklarımda kist çikti daha çok Yen'i 2 yıldır evliyim 21 yaşındayım eşimle çocuk istiyoruz denedik ama bi sonuç yok doktor araştırmasını yapıyor hamile kalmama engel mi yada nasıl hamile kalabilirim kimsede danışamıyorum pek yardımcı olurmusunuz lütfen çok istiyorum olmasa diye korkuyorum
Merhaba hayır kistiniz engel degıl ama tabıkı dr a görünün yine kıstı olup cok hamıle kalan var burada ama yine de bir dr a gidip görünmenizde yarat var

Çok teşekkür ederim Cuma günü beli olucak inşallah iyi haber alırım... Peki yumurtalama günümü falan mı hesaplamam lazım olması için doktor kıst çok küçük bir operasyon yaptı ama ne aldı bilmiyorum cuma gününü bekliyorum düzenli şekilde ilişkiyede giriyoruz ama yaklaşık 3 haftadır istiyoruz bebek sanırım bıraz daha uğraşmak gerek Rabbim bana da o duyguyu verir inşallahhh

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim Cuma günü beli olucak inşallah iyi haber alırım... Peki yumurtalama günümü falan mı hesaplamam lazım olması için doktor kıst çok küçük bir operasyon yaptı ama ne aldı bilmiyorum cuma gününü bekliyorum düzenli şekilde ilişkiyede giriyoruz ama yaklaşık 3 haftadır istiyoruz bebek sanırım bıraz daha uğraşmak gerek Rabbim bana da o duyguyu verir inşallahhh
İlk once cok fazla düşünme inan bu is kafam rahat olduğu cok takmadıgın Zaman oluyor bir de hergun degıl 2-3 günde bir ilişki olmalı hergun degıl ovulasyon gününde olmalı birde womanlog diye bir uygulama var indir istersen ne Zaman adet olacağını ovulasyon gıbun ne Zaman otomatik hesaplıyor

pardon ama ! Benim demek istediğim de buydu zaten söylediniz sisteye baktım pek anlamıyorum ben çok karışıkkkk Adet olmadan önce yani adet olmama 14 kala falan mı ilişkiye girmem lazım nasıl oluyor hiç anlamıyorummm :KK43:

pardon ama ! Benim demek istediğim de buydu zaten söylediniz sisteye baktım pek anlamıyorum ben çok karışıkkkk Adet olmadan önce yani adet olmama 14 kala falan mı ilişkiye girmem lazım nasıl oluyor hiç anlamıyorummm :KK43:
Evet orada adet tarihi ve adet tarihinizin kac gun gun sürdüğünü yazarsanız ovulasyon tarihi koyu renk olarak işaretliyor adet tarihinin 14. Gunu genelde ovulasyon gunu olur ama her kadının ayını sürmez tarihi o yüzden uygulanan bakın dedim 30 gun de bir mi 20 günde bir oluyorsunuz siz bildiginiz icin o şekillide hesap yapılıyor adetinizin 14. Gunu

30 günde bir oluyorum şöyle söyleyeyim benim adetim sürekli gün değiştiriyor bir gün ayın 1 de oluyorum bir gün ayın 5 de 21 de oluyorum gün değiştiriyor sürekli ve bu şekilde çok hayal kırıklığına uğradım geçen ay 28 de oldum artık sıkı takip etmem gerekiyor olmasa bu ay takip de kalıcam... sizide çok meşgul ettim sanırım kusura bakmayın :/

30 günde bir oluyorum şöyle söyleyeyim benim adetim sürekli gün değiştiriyor bir gün ayın 1 de oluyorum bir gün ayın 5 de 21 de oluyorum gün değiştiriyor sürekli ve bu şekilde çok hayal kırıklığına uğradım geçen ay 28 de oldum artık sıkı takip etmem gerekiyor olmasa bu ay takip de kalıcam... sizide çok meşgul ettim sanırım kusura bakmayın :/
Yok ne demek evet düzensiz oluyorsunuz ben de öyleyim o yüzden dedıgım gibi bir takvim uygulaması şart stres yapmayın akısına bırakın ınsallah guzel haberler alırsınız

Adetim düzelmesi için bişey yapmam gerekir mi... İnşallahhh rabbimm yardımcımız olsun en yakın zaman da yüzümüz güler inşallah o zaman o güzel haberi aldım da buraya yazacağım :)

Adetim düzelmesi için bişey yapmam gerekir mi... İnşallahhh rabbimm yardımcımız olsun en yakın zaman da yüzümüz güler inşallah o zaman o güzel haberi aldım da buraya yazacağım :)[/QUOT
28 günde bir oluyordun günler kayabilir bu cok normal her ay aynı tarihte olmazsın zaten bu yüzden belki düzensiz değildir ınsallah Can'ım burada ben dahil çocuğumuz stresi bıraktığımızda bebeklerimize kavuştuk bu post açılalı 1.5 sene oldu neredeyse be çocuğumuz bebekliyız sen de guzel haber alacaksın merak etme

Adetim düzelmesi için bişey yapmam gerekir mi... İnşallahhh rabbimm yardımcımız olsun en yakın zaman da yüzümüz güler inşallah o zaman o güzel haberi aldım da buraya yazacağım :)
28 günde bir oluyorsundur n günler kayabilir bu cok normal her ay aynı tarihte olmazsın zaten bu yüzden belki düzensiz değildir ınsallah Can'ım burada ben dahil çogumuz stresi bıraktığımızda bebeklerimize kavuştuk bu post açılalı 1.5 sene oldu neredeyse ve çoğumuz bebekliyız sen de guzel haber alacaksın merak etme[/QUOTE]

Çokkkkk teşekkür ederim büyük bir moral verdiniz bana saolun yardımınız için :KK66: Allah büyüktür inşallah bende güzel haberler alıcam çok saolun tekrardan.

Merhaba yine ben :KK66: bügün doktora gittim doktorum dan hiç memnun değişim biraz aksi soruda sorulmuyor kendisine. Bana DOSTINEX ilacı verdi bende internetten araştırdım bi çok bayan bunu kulandıkdan sonra hamile kaldığını söylüyor sizin bilginiz var mı acaba ?

Merhaba yine ben :KK66: bügün doktora gittim doktorum dan hiç memnun değişim biraz aksi soruda sorulmuyor kendisine. Bana DOSTINEX ilacı verdi bende internetten araştırdım bi çok bayan bunu kulandıkdan sonra hamile kaldığını söylüyor sizin bilginiz var mı acaba ?
Merhaba evet genelde dr lar oyle :) bu tarz ilaçlarda birçok marka var bu markayı bilmiyorum malesef ama yine de dr unuza güvenin ınsallah guzel beklıyrm

tedavi olan arkadaşlar devlet hastanesine mi gidiyorsunuz? beni devlet hastanesi özel hastaneye yönlendirdi, anlamadım bişey

Ben özele gittim canım. İlk gidişimdi zaten. Sana neden öyle bişey yapıtlar ? Gebelik var mı ?
yok gebelik yok. iğne tedavisine geçecektim. doktor bana başka bi hastane doktor adı verdi (özel) oraya git dedi. neden böyle bişey yaptı anlamadım. devlet hastanesi doktorları yapamaz mı bu iğne tedavisini

Benim de pek bilgim Yok yalan yanlış bilgi vermeyeyim size :KK43: Her zaman özel hastaneler devlet hastanelerin den daha yüksek potansiyel oldukları için belki özel hastanede yapmanı o yüzden istemiş olabilir arkadaşım yinede bilmiyorum ‍♀️

X