- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.498
- 29
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.401
Senin bi tane var sanırım canım :)
aynı durumdayız ... hayırlısı olsun artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet 1 kızım var. senin?Senin bi tane var sanırım canım :)
Cikmamasi cok normal. Adetin gectikten sonra ogrenirsinBen dayanamadım bu gün idrar yaptım negatif çıktı adetime 5 gun var çok moralim bozuldu insan evlat özlemi ile çok yanıyo Rabbim isteyen herkese nasip etsin
evet 1 kızım var. senin?
evet 1 kızım var. senin?
olur inşallah canım ya allah isteyen herkese nasip etsin ( bzlerle beraber) :)Benim hiç yok malesef canım
olur inşallah canım ya allah isteyen herkese nasip etsin ( bzlerle beraber) :)
Bende pazartesi günü dr gittim tedavi için aşılamaya karar verdik dr bana rahimin kalın dedi bide polip var dedi test verdi gebelik yaptırdım 304 çıktı ama dr pek umutlu konuşmadı dış gebelik yada boş gebelik olabilir dedi bugun gene kan verdim sonucu yarın alıcam inş yükselme olur çok korkuyorum
Yüce allahım isteyip olmayan herkeze versin kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah Canım dua et bana olur mu
İnşallah yükselir canım inşallah inşallah l
Ikiz olabilirŞimdi sonucuma baktım ilki 304 ikigün sonrada 672 çıktı durumum vahim mi?
ikizmi?sanmıyorum ben tek bebişe de razıyımIkiz olabilir
Can'ım sonucun gayet iyi ikiz sonucu değil ama bu arada sen duzenlı bir şekilde yaptır genede kan testini yükselmeye bak ama sadece ona güvenme yükselip dış gebelikte olabiliyor ama sanmıyorum dış gebelik olduğuna butun dr lar basta dış gebelik diyor korkutuyor bana da demişlerdi adetin üstünden kac gün geçti şuan 5. Haftada keseyi eğer ultrason cihazı kaliteliyse 6 bilemedin 7. Haftada Bebek görülür benim 7 de göründü o yüzden korkma hayırlı olsunŞimdi sonucuma baktım ilki 304 ikigün sonrada 672 çıktı durumum vahim mi?
Biraz içim rahatladı.bugun dr sonuca iyi dedi salı günü tekrar gel kese oluşup oluşmadığına bakıcaz dedi.sitresten mi bilemedim gögüs ağrılarım azaldı korkuyorumCan'ım sonucun gayet iyi ikiz sonucu değil ama bu arada sen duzenlı bir şekilde yaptır genede kan testini yükselmeye bak ama sadece ona güvenme yükselip dış gebelikte olabiliyor ama sanmıyorum dış gebelik olduğuna butun dr lar basta dış gebelik diyor korkutuyor bana da demişlerdi adetin üstünden kac gün geçti şuan 5. Haftada keseyi eğer ultrason cihazı kaliteliyse 6 bilemedin 7. Haftada Bebek görülür benim 7 de göründü o yüzden korkma hayırlı olsun
Çünkü degerler cok yüksek. .ikiz olabilirİ
ikizmi?sanmıyorum ben tek bebişe de razıyım
Degerı notmal canım ikiz gebelik normalde bınlerde falan çıkardı benımde 375 çıkmıştı ılk yaptırdığım da ikiz gebelık bunun 3 katı falan cıkardıÇünkü degerler cok yüksek. .ikiz olabilir