Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Iki aydaki adet ginleri arasındaki mesafeti hesaplayin..mesela her ayin 1. De adey oluyorsaniz..ve o ay 30 günle bittiyse demekki iki adetin baslangic tarihleri arasi 30 gun...30-14=16 yani ayin 16 si sizin yumurtlama gunu...bu sekilde hesaplayin
Ben 26 gunde oldum.12inci gunude test yaptim ama silik cikmisti

20150922_131522.jpg

Bu konu niye unutuldu yaaa

Merhblr bende hamile kalmak istiyrm anne olmak istiyrm:anneadayı:
Yaşım kemale eriyor artık 2 aydr korunmyrz ama 6 yıllık evliyz:eek:
Daha fazla beklememek için bende arastrymrm okuyrm neler yapablrm die nasip tabiki ama gerçekten beklemek çok zorms ki ben daha çok yeniym beklemek için:110:

Merhblr bende hamile kalmak istiyrm anne olmak istiyrm:anneadayı:
Yaşım kemale eriyor artık 2 aydr korunmyrz ama 6 yıllık evliyz:eek:
Daha fazla beklememek için bende arastrymrm okuyrm neler yapablrm die nasip tabiki ama gerçekten beklemek çok zorms ki ben daha çok yeniym beklemek için:110:
Hicbiseey yapma:) keyfini cikar:KK66: insallah en kisa zamanda da anne olursun canim... sana verebilcegim tek tavsiye bu surecte su internetten uzak dur:KK70: yalan yanlis bir suru bilgi var,kafa karistiriyor.ve her zaman herseyin en kotusu cikiyor karsina

Hicbiseey yapma:) keyfini cikar:KK66: insallah en kisa zamanda da anne olursun canim... sana verebilcegim tek tavsiye bu surecte su internetten uzak dur:KK70: yalan yanlis bir suru bilgi var,kafa karistiriyor.ve her zaman herseyin en kotusu cikiyor karsina

Ya sorma uzak durmak imkansız ama :KK61:
Ben aslında çok ilgilenmiyrdm korunmayı biraktgmzda ilk ayda hamile kalck değilim ya diodm taa ki arkadsmn beni ruyasnda hamile gordgnu soyledgi ana kadar :oops:
korunmayı biraktgmzi da bilmiodu malum mu oldu acaba diyrk bir heveslendm adetim de gecikti o zaman evde hamilelik testi yaptm tek çizgi çıktı ama bikac saat sonra ikinci çizgi çıktı
Test süresi sebebiyle gecersz ama o şekilde hamile olanlarda varms yani ben bayaaa bi karistm heyecan vs.:KK17:
Kan testi yaptrdm ve rahatladm ama neden ikinci çizgi neden gecikti günüm acaba bu ay hamile kalır mym die düşünmeden edemiyrm:KK66:

Ya sorma uzak durmak imkansız ama :KK61:
Ben aslında çok ilgilenmiyrdm korunmayı biraktgmzda ilk ayda hamile kalck değilim ya diodm taa ki arkadsmn beni ruyasnda hamile gordgnu soyledgi ana kadar :oops:
korunmayı biraktgmzi da bilmiodu malum mu oldu acaba diyrk bir heveslendm adetim de gecikti o zaman evde hamilelik testi yaptm tek çizgi çıktı ama bikac saat sonra ikinci çizgi çıktı
Test süresi sebebiyle gecersz ama o şekilde hamile olanlarda varms yani ben bayaaa bi karistm heyecan vs.:KK17:
Kan testi yaptrdm ve rahatladm ama neden ikinci çizgi neden gecikti günüm acaba bu ay hamile kalır mym die düşünmeden edemiyrm:KK66:[/QUOTE
hadi insallah:)kac gun var bat'a?

Daha çok var 15 gün.adetim biteli 4 gün oluyr. soğan kurune basladm adetim bittiği gibi hamile kalmayı kolaylastrdgi da soylenyr ya iyi gelir belki die

X