- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 34
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.261
Ya hala cinsiyet belli degıl mı cok meraktayımYukselir yukselir:) gecikti mi adetin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hala cinsiyet belli degıl mı cok meraktayımYukselir yukselir:) gecikti mi adetin?
Belli canim dun ogrendik erkek:)Ya hala cinsiyet belli degıl mı cok meraktayım
Belli canim dun ogrendik erkek:)
Ay küçük adam maşallah ya cok sevindim cok allahım bakalım ben de kalp atışları ıcın gıdıcem pazartesi ınsallah duyarız cok heyecanlıyım dua et bana sen kac haftalık duydun tam kalp atışını canımBelli canim dun ogrendik erkek:)
Essek sipasi tam koca adam gibi uyuyodu uyandiramadik:)) ikili test icin gittik saat 10da tam 12bucukta anca uyandi da ense kalinligini olcebildik ben 7.haftada duydm canim kalp atisini insallah sorunsuz atlatirsin su gunleriAy küçük adam maşallah ya cok sevindim cok allahım bakalım ben de kalp atışları ıcın gıdıcem pazartesi ınsallah duyarız cok heyecanlıyım dua et bana sen kac haftalık duydun tam kalp atışını canım
Ay cok tatlı maşallah Allahım var ya nasıl heyecanlıyım ınsallah canım bugun 6+5 oluyo tam tam 7+0 da gitmiş olucam ben de ınsallah ya peki devlete mı özele mı gıdıyosun canım senEssek sipasi tam koca adam gibi uyuyodu uyandiramadik:)) ikili test icin gittik saat 10da tam 12bucukta anca uyandi da ense kalinligini olcebildik ben 7.haftada duydm canim kalp atisini insallah sorunsuz atlatirsin su gunleri
Ozele gidiyorum devlet hastanesi esleri almiyo bile iceriye. bende esimin her animda yanimda olmasini istiyorum dogumumda bile :) kaldi ki bodrum daki devlet hastane afedersin cok b.ktanAy cok tatlı maşallah Allahım var ya nasıl heyecanlıyım ınsallah canım bugun 6+5 oluyo tam tam 7+0 da gitmiş olucam ben de ınsallah ya peki devlete mı özele mı gıdıyosun canım sen
Ben de özele gıdıcem de canım ondan soruyorum aynen Eş sorunu da oluyo ne kadar fiyatı pekiOzele gidiyorum devlet hastanesi esleri almiyo bile iceriye. bende esimin her animda yanimda olmasini istiyorum dogumumda bile :) kaldi ki bodrum daki devlet hastane afedersin cok b.ktan
Muayene ucreti 80 lira veriyorum dogum da epidural 2500 sezeryan 3500.Ben de özele gıdıcem de canım ondan soruyorum aynen Eş sorunu da oluyo ne kadar fiyatı peki
Hahahaaaa canım biz seninle ilk burda konuşmuşuz vay bekaç yaşında evlendın
Adet oldum arkadaşlar birsey söyleyin kafayı yiycmAnacim sen bildigin hamilesin.test yap yine her gun tebrik ederim:)) baska bi doktora daha git
Başka bu doktora yine sordum o da bi hafta bekleyelim gebelik var dddiAnacim sen bildigin hamilesin.test yap yine her gun tebrik ederim:)) baska bi doktora daha git
Canım adetin nasıl peki gelen kan her zaman ki gibi mıAdet oldum arkadaşlar birsey söyleyin kafayı yiycm
Hadi canimAdet oldum arkadaşlar birsey söyleyin kafayı yiycm
SimsiyahCanım adetin nasıl peki gelen kan her zaman ki gibi mı
Bence sen bu bir hafta boyunca egilip kalkma uzanma bi yere temizlik falan yapma cay kahve icme varsa bebegin tutunsun sana yat surekli dinlenBaşka bu doktora yine sordum o da bi hafta bekleyelim gebelik var dddi
Bu stresten kurtulmak için ailemin yanına gidicemBence sen bu bir hafta boyunca egilip kalkma uzanma bi yere temizlik falan yapma cay kahve icme varsa bebegin tutunsun sana yat surekli dinlen
Seyehat yapma benceBu stresten kurtulmak için ailemin yanına gidicem
Uçakla gidicem yoksa bu stres öldürür -üstüne görme ihtimali var mı acabaSeyehat yapma bence
Olabilir.doktora bi danis gitmeden once bi sakincasi olabilir su durumdaUçakla gidicem yoksa bu stres öldürür -üstüne görme ihtimali var mı acaba
Canım normalde kalp atışına kadar doktora izin vermıyor uçak veya araba bence sor o gördüğün adet te olmayabilir 1 hafta sabret yat dınlenUçakla gidicem yoksa bu stres öldürür -üstüne görme ihtimali var mı acaba