Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Geçen ay adetim sadece iki gün olmuştu ve bu ay beş günüm geçti test yaptım ikinci çizgiyi silik gordum- biraz önce kan testi verdim ve inşallah pozitif sonuç alırım dua edin kizlar

Bende çok istiyorum ama malesef tutmuyor başımdan kürtaj olayları geçti ve sanırım rahimde yapışıklık oldu. Artık hep olumsuz düşünüyorum ben istedikçe olmuyor gibi. Allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın..

canim bende kurta oldum 1 ay once anliyorm seni amma cevremde 2 kurtaj sonrasi 3den sonra bile saglikli bebis doguran cok kisi var o yuzden guzel seyler dusun

canim bende kurta oldum 1 ay once anliyorm seni amma cevremde 2 kurtaj sonrasi 3den sonra bile saglikli bebis doguran cok kisi var o yuzden guzel seyler dusun

canım benim geçmiş olsun. Allah bidaha kimseye bu acıyı yaşatmasın. Güçlü olmaya çalıştıkça yıkılyorum sanki. Gerçekten zor bi süreç. Allahım sabır versin

canım benim geçmiş olsun. Allah bidaha kimseye bu acıyı yaşatmasın. Güçlü olmaya çalıştıkça yıkılyorum sanki. Gerçekten zor bi süreç. Allahım sabır versin
amin sikma caanin sana da gecmis olsun bende inan o kadar sey dusunyorm ki amma hep icime bir umud doguyr ki her sye guzelolucak sadece bir az sabr etmek ve inanmak gerek

Geçen ay adetim sadece iki gün olmuştu ve bu ay beş günüm geçti test yaptım ikinci çizgiyi silik gordum- biraz önce kan testi verdim ve inşallah pozitif sonuç alırım dua edin kizlar
Aa acaba gecen aydan mı kaldın acaba ustune görme gıbı olmus sankı sonucu mutlaka yaz canım ınsallah vardır

Aa acaba gecen aydan mı kaldın acaba ustune görme gıbı olmus sankı sonucu mutlaka yaz canım ınsallah vardır
canim hamileyin nasil geciyor hala aklimda senin hamile oldugun kesinlesmemis na kadar hayacanla beklediyin gunlerdir iyi sin dimi?

Sanırım yok kızlar kurunu yapmaya başladım iyice valla soğan suyu da içtim kekik felan ama gelen giden yok bilemedim kafasına göre artk :)
Eğer hamıleysen bu tarz seyler ıcmen cok sakıncalı kafana gore yapıysn ama üzülen sen olma doktora gıt rahatla

Canım yazdığını anlamadım
diyorum ki hala sen lap basda hamile oldugun kesin bilmiyordun ya o zaman na kadar heyecanli idin ya simdi 7 haftalik hamilesin zaman na kadar hizli geciyor onu diyorum bitanem nasil geciyor hamileliyin?iyi misin?

Bugün yine test yaptım cizgi ha var ha yok böyle zorlayinca gözüküyo kurudukca netleşti biraz yoktur sanmıyorum ya biraz daha olmazsa gidicem şu an bişey kullanmıyorum

Fot
Bugün yine test yaptım cizgi ha var ha yok böyle zorlayinca gözüküyo kurudukca netleşti biraz yoktur sanmıyorum ya biraz daha olmazsa gidicem şu an bişey kullanmıyorum
Foto atsana canım benım de silik çıkmıştı 5 dk sonra ben gıttım hemen 3 haftalık falandı bence gıt bugun

diyorum ki hala sen lap basda hamile oldugun kesin bilmiyordun ya o zaman na kadar heyecanli idin ya simdi 7 haftalik hamilesin zaman na kadar hizli geciyor onu diyorum bitanem nasil geciyor hamileliyin?iyi misin?
Evet canım hızlı geçıyor Allah herkese verdın ınsallah saglıklı sıhatlı valla benım ıyı gıbı Allah'a şükür mıde bulanması falan yasamadım daha

Evet canım hızlı geçıyor Allah herkese verdın ınsallah saglıklı sıhatlı valla benım ıyı gıbı Allah'a şükür mıde bulanması falan yasamadım daha
ne guzel bin sukur Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin isteyen her kese de nasip etsin Insallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…