- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.498
- 29
-
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.181
Sen sabah hemen yap ılk ıdrarınla bısey kalmadı sabaha haber ver merak ettım
Tamam canım ınsallahh hamilesindırVericem canım dua et buda geçen aya dönmesin
var :)Tamam canım ınsallahh hamilesindır
Canımmm inşallah hamilesin ya güzel haberini bekliyorum güzel şeyler hissediyorum senin içinİnşallah canım nasıl istiyorum bir bilsen iki gündür rüyamda hamilelik konusu
var :)
Canımmm inşallah hamilesin ya güzel haberini bekliyorum güzel şeyler hissediyorum senin için
Canım uyumadın mı baya gec yazmışsın ne yaptın yaptın mı test merak ettim
Canım wc ye falan gittin mı ilk ıdrarınla yapman ve bısey yiyip içmemen lazım yapmadan onceUyuyamadim ki canım :) biraz sonra gitcem almaya bakalım nasip
Canım wc ye falan gittin mı ilk ıdrarınla yapman ve bısey yiyip içmemen lazım yapmadan once
Hiç bir fikrim yok canım bu sekilde olur mu ama deneCanım valla afedersiniz sıkışmıştm cam bi kaba yapıp kapattım ağzını alınca yapcam olur mu ilk idrarim
Hemen yaparsan testi olur heralde merakla bekliyorum bak olmazsa da olur elbet benim 3. Denememizde bakHiç bir fikrim yok canım bu sekilde olur mu ama dene
Hemen yaparsan testi olur heralde merakla bekliyorum bak olmazsa da olur elbet benim 3. Denememizde bak
Canım daha 20 yaşındasın ınsallah vardır bekliyoruzBenim 11 ama bacim 11 denemeinşallah vardır nolur dua edin cizgi koyulassn
Canm böyle olumsuz düşünüp canını sıkma dua edelim sonucunu merakla bekliyorum hem hayırlısı olsun elbet seninde benimde isteyen herkesinde bi gün olacaktır inşallahBenim 11 ama bacim 11 denemeinşallah vardır nolur dua edin cizgi koyulassn
Canım daha 20 yaşındasın ınsallah vardır bekliyoruz
Canm böyle olumsuz düşünüp canını sıkma dua edelim sonucunu merakla bekliyorum hem hayırlısı olsun elbet seninde benimde isteyen herkesinde bi gün olacaktır inşallah
Ne zaman yapıcaksın test bekliyoruz canmAh ah insallah bacim ve gece paso lavaboya gidiyorum bide o cikti bu ara