Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Adet olmadım erken menopoz olabilir mi yardım edin nolur ya çıldırcm valla
Yok artık ya ben 5 ay once 2 ay adet olmadım tarlusal verdi doktor cok stresten adet olamamıstım sonra düzeldi bence sen bı sure kk da takılma canım burda okuduklarını kendınde arıyosun menepoz ne alaka bı doktora gıt bakalım doktr ılk 1 sene olmaması normal dıyo nıye boyle yapıyosun kı

Kimse yok mu benim gibi bebek isteyen :KK43:
Merhaba arkadaslar
Yaşim 26 ve yaşima gore prolaktinim yuksekmis ve tup bebek bile yaptirsam cocugum olmazmis ... Ilk cocuk istedigimizde yani iki ay once özel muayenehaneye gittik ve sonuç Sömürü oldu .. Amac beni yikmak ve tanesi 500 tl olan aşilamayi yapmak. Benim durumum da olanlar kimler ?

Merhaba arkadaslar
Yaşim 26 ve yaşima gore prolaktinim yuksekmis ve tup bebek bile yaptirsam cocugum olmazmis ... Ilk cocuk istedigimizde yani iki ay once özel muayenehaneye gittik ve sonuç Sömürü oldu .. Amac beni yikmak ve tanesi 500 tl olan aşilamayi yapmak. Benim durumum da olanlar kimler ?

Bi gün sonra mı valla anlamadım adet olmuyorm şu göğüsleri çok agriyo :KK43:
Canım sen neden boyle beklıyosun bence hastaneye git kan testi yaptır hamileysen ne guzel ha değilsen belki strestendır ilaç verir doktorun hem ultrasonda bı sorunun var mı yok mu Görmüş olur gıtsene hastaneye

Gitmek istemiyorum ki olumsuz alıyorum hep ilaç vermişti ama icmedim benooluyo kendiliğinden aslında icemiyorum benim bünyeye ters tepiyo bu ertesi gün pozitif beni öldürüyo geçddöllenme olabilir mi acaba

Gitmek istemiyorum ki olumsuz alıyorum hep ilaç vermişti ama icmedim benooluyo kendiliğinden aslında icemiyorum benim bünyeye ters tepiyo bu ertesi gün pozitif beni öldürüyo geçddöllenme olabilir mi acaba
Valla biraz değişiksın canım bak strestense kendılıgınden olamazsın adet hap kullanman lazım benımde oyle oldu daha once hıc gecıkmem dahi olmuyoken adet olamadım kendi kendine olmaz o e hamile kalınca da hap verıyo doktor icmeyecek mısın belki hamilesindır

Sanırım yok kızlar kurunu yapmaya başladım iyice valla soğan suyu da içtim kekik felan ama gelen giden yok bilemedim kafasına göre artk :)

X