- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 34
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.201
Canım daha yapmadın mı ben anlamadımAh ah insallah bacim ve gece paso lavaboya gidiyorum bide o cikti bu ara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım daha yapmadın mı ben anlamadımAh ah insallah bacim ve gece paso lavaboya gidiyorum bide o cikti bu ara
Ay kiz hic sorma heyecan dorukta 2 gun kaldi kontrole. Insallah gosterirtarkaninoglumurat canım sen napıyosun hala belli degıl mı cinsiyet
Olmıycakta ne demek canm sende bunlar hep stresten daha kaç yaşındasın kendini bu kadar üzme yazık canına dua et bende yaşıyorum aynı şeyleri ama inanıyorum birgün olacak inşallahYok alakası yok ddeğilim biliyorum olmucak ta ..
Yok artık ya ben 5 ay once 2 ay adet olmadım tarlusal verdi doktor cok stresten adet olamamıstım sonra düzeldi bence sen bı sure kk da takılma canım burda okuduklarını kendınde arıyosun menepoz ne alaka bı doktora gıt bakalım doktr ılk 1 sene olmaması normal dıyo nıye boyle yapıyosun kıAdet olmadım erken menopoz olabilir mi yardım edin nolur ya çıldırcm valla
Ay hakikatten yok artik:)Adet olmadım erken menopoz olabilir mi yardım edin nolur ya çıldırcm valla
Merhaba arkadaslarKimse yok mu benim gibi bebek isteyen
Benim yaptigim testte silik cizgi sonradan belirdiDoğru soyluyosnz kızlar galiba çok üstüne gidiyorum ama işin tuhaf tarafı yaptığım testler ertesi gün silik cizgi beliriyo kafam karisiyo
Canım sen neden boyle beklıyosun bence hastaneye git kan testi yaptır hamileysen ne guzel ha değilsen belki strestendır ilaç verir doktorun hem ultrasonda bı sorunun var mı yok mu Görmüş olur gıtsene hastaneyeBi gün sonra mı valla anlamadım adet olmuyorm şu göğüsleri çok agriyo
Valla biraz değişiksın canım bak strestense kendılıgınden olamazsın adet hap kullanman lazım benımde oyle oldu daha once hıc gecıkmem dahi olmuyoken adet olamadım kendi kendine olmaz o e hamile kalınca da hap verıyo doktor icmeyecek mısın belki hamilesindırGitmek istemiyorum ki olumsuz alıyorum hep ilaç vermişti ama icmedim benooluyo kendiliğinden aslında icemiyorum benim bünyeye ters tepiyo bu ertesi gün pozitif beni öldürüyo geçddöllenme olabilir mi acaba
Yok bi gun sonra degil de 1 saat sonra baktigimda silikti. Sen al bi tane daha iyi bi marka sabah ilk idrarinla yapBi gün sonra mı valla anlamadım adet olmuyorm şu göğüsleri çok agriyo