- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.498
- 29
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.241
Resimde gözükmüyor canım o kadar silik .. yok demek buda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gittim çok arada bi değer adet olmazsa n gel dedi...Aa acaba gecen aydan mı kaldın acaba ustune görme gıbı olmus sankı sonucu mutlaka yaz canım ınsallah vardır
Ne kadar cıktı canım değerinDoktora gittim çok arada bi değer adet olmazsa n gel dedi...
Ama şimdi almaya gidiyorum görmek istiyorum kendimBilgisayardan baktı elime Almadım sonucu
3.71 cikmisNe kadar cıktı canım değerin
Canım 5 ve üzerine hamile diyorlar ama doktorlar oyle diyo bı ihtimal diye 3.71 hamilelik var ama cok ama cok yeni bir kac günlük bile olabilir yükselmesini bekle 1 hafta sonra bir daha yaptır kan testini ya da doktorun ne zaman çağırdıysa3.71 cikmis
o yukselmemıs yukselse baya yüksek çıkardı deger bugun demekk kı belkı de o yüzden az surmuş kanaman ınsallah bu sefer ki tutarGeçen ay 0.100 çıktı ve doktor çok düşük bi ihtimal var gebelikdedi-- o zamandan beri varsa gebelik gözukmez mi..
Bi hafta SNR gel dedi ama düşük ihtimAl var diye geçen aydan beri hiç kafama takmadim ama şimdi düşünmekten olecem nerdeyseCanım 5 ve üzerine hamile diyorlar ama doktorlar oyle diyo bı ihtimal diye 3.71 hamilelik var ama cok ama cok yeni bir kac günlük bile olabilir yükselmesini bekle 1 hafta sonra bir daha yaptır kan testini ya da doktorun ne zaman çağırdıysa
3.71 çıktı kan testi .idrarda böyle çıktı ama doktor hiç umitlikonusmadi .sınırda bi durum diyerek korkuttu beniE sen hamilesin
Yukselir yukselir:) gecikti mi adetin?3.71 çıktı kan testi .idrarda böyle çıktı ama doktor hiç umitlikonusmadi .sınırda bi durum diyerek korkuttu beni
Beş gün olacak bugün gecikmesiYukselir yukselir:) gecikti mi adetin?
Anacim sen bildigin hamilesin.test yap yine her gun tebrik ederim:)) baska bi doktora daha gitBeş gün olacak bugün gecikmesi
Zaten 3.71 hamile oluyo canım sen haftaya bıda kan testi yaptır gec döllenmedır3.71 çıktı kan testi .idrarda böyle çıktı ama doktor hiç umitlikonusmadi .sınırda bi durum diyerek korkuttu beni
Canım sen inatla hastaneye bile gitmiyorsun ki boyle durarak nasıl öğreneceksinBenimde bundan biraz silik kızlar ya