- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.498
- 29
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.161
Ayy çok ağrım var kizlaaaar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydın canımGünaydın kızlar
Terk etmedik canım nasıl oldun adet olmadım daha demişsin var mı bı gelişme
Test yapsana canım neden bekliyorsunCanım göğüslerm çok agriyo adet olmadım belim agriyo bilmiyorum 2 gün geçti adet olacak gibi kasık ağrım var gelicek diyorum yok
Test yapsana canım neden bekliyorsun
Canım testi ne zaman yaptın yani sabah ilk ıdrarınla kalkar kalkmaz yapman lazım Öğlen aksam falan yaptıkların tam sonuc vermezVe göğüs ağrım var adet olurken hiç olmazdı kask ağrım çok heh geldi diyorum ama yok gelmiyo anlamadim
Canım testi ne zaman yaptın yani sabah ilk ıdrarınla kalkar kalkmaz yapman lazım Öğlen aksam falan yaptıkların tam sonuc vermez
sabah ac karnına kalktığın gıbı ılk ıdrarınla yapman lazım ıdrar testı sabah yapılır bır daha yap16:00 di canım
Canım
sabah ac karnına kalktığın gıbı ılk ıdrarınla yapman lazım ıdrar testı sabah yapılır bır daha yap
Sen sabah hemen yap ılk ıdrarınla bısey kalmadı sabaha haber ver merak ettımYarın tekrar yapmayı düşünüyorum canım da aradan geçen zaman kafamı karıştırdı sonradan oluştuğu için