Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Adetin gelmemesi daha buyuk bi sorun.. evladin rahmine dustugunde gelmesin adetin.. ama dusmedigi surece gelsin gelsinki her ay umudun olsun kafan ve bedenin rahat olsun uzulm3 takmaa denilenlerii bizim neyin ne zaman iyi oldugunu Rabbim tayin eder kimse bilemez belki suanlik boylesi daha mutluluk vericicdir kiymetni bilelim

haklısın canım .. işte bazen takıyoruz istemeden de olsa ..
bazen zamanı var beklemem gerekiyo demekki diyorm kendi kendime ..
bazeen de hamile kalırsam ve yine bebeğimi kaybedersem diye korkuyorum
elde olmayan seyler bunlar :KK43:
Allahm daha fazla bekletmez inşallah

selammmm bende varım 1 yıllık evliyiz nisandan bu yana deniyoruz tüplerim kapalıymış açıldı adetimi oldum bu ay inşaşllah olur

haklısın canım .. işte bazen takıyoruz istemeden de olsa ..
bazen zamanı var beklemem gerekiyo demekki diyorm kendi kendime ..
bazeen de hamile kalırsam ve yine bebeğimi kaybedersem diye korkuyorum
elde olmayan seyler bunlar :KK43:
Allahm daha fazla bekletmez inşallah
Nasib ve ilahi takdir.. bunlara inanip sarilmaktan baska care yok tayin eden O.. nasibi olcaksa olacak bi sekilde kurcalama orasini hic dusunme.. sadece teslim olmaya calis.. gonlundeki karninda da olacak insallah duani ve sükrünü eksik etme..daha iyi olacak insallah.. adetin de gelsin ol.. buda buyuk nimet.. kendi kendine adet olmak bile duzenli olmak bile buyuk nimet.. Rabbim yar ve yardimcin olur olucaktir insallah :)

mrb kızlar günaydın .. izindeydim pek giremedim nete .
bu ay cok umutluydum ama ne yazıkki cumartesi günü geldi gelenler :KK43:
çok üzüldüm.. eşime belli etmemeye calıstıkca kendim yıprandım iyice .
bide akrabaların "siz hala ne bekliyorsunuz" demeleri yok mu :KK47: keyfimizden yapmıoruz sanki

babybabycat babybabycat naptın canm inşallah gelmemiştir seninkiler, bi güzel haberde senden alırız umut olursun bizlere :KK36:
:KK36:
artik oylere seyler takmamak lazim benim annemler bakude akrabalarda orda burda esimin tandiklerida 2 yil 2 ay sonra olucak evliliyin hen uz sormadilar ben dusuk yaptm cok kisiye soylemedm artik bakyoru soranlar var bende olsa olmuyor ne yapalim soyliyecem esim zamani var diyor her kese sanki elimizdediir sifarisle geliyor

artik oylere seyler takmamak lazim benim annemler bakude akrabalarda orda burda esimin tandiklerida 2 yil 2 ay sonra olucak evliliyin hen uz sormadilar ben dusuk yaptm cok kisiye soylemedm artik bakyoru soranlar var bebek dusunormusunuz?benden olsa olmuyor ne yapalim soyliyecem esim zamani var diyor her kese sanki elimizdediir sifarisle geliyor

Bugün AVM ye gittim.heryer anne yanında yeni doğmuş bebeği. ..Allahım nasıl bir sınav bu? Sanki resmen gözüme gözüme sokuyor. Tövbe yarabbim. İyice umutsuz oldum.benim çocuğum olmayacak diyorum artık.

aynen bende öyle oluyodm ama artk bosverdm Rabbim hayirlisini versn kurban olduğum verecektir :)

bide akrabaların "siz hala ne bekliyorsunuz" demeleri yok mu :KK47: keyfimizden yapmıoruz sanki

babybabycat babybabycat naptın canm inşallah gelmemiştir seninkiler, bi güzel haberde senden alırız umut olursun bizlere :KK36:

ben dusunmuyorm diyorm artk olelerine :)

:110:Kızlar mrb 1 Yıldır korunmuyoruz biz de ama ben de anne olmadım maalesef :KK12: unutsuzluğa kapılmamak elde değil ama Rabbim OL derse de olacak biliyorum sizler ne durumdasınız tanışalım destekleşelim
ben de ayni durumdayim canim.. bol bol dua ediyorum..rabbimin ol demesiyle herdey

Yok canım hala olmadım ama gecen ayda 4 gun gec olmuştum bakalım bu arada bosver bende sınır olıyrm ınsanlara bana da aaa hala ıstemıyo musun neden yapmıyorsunuz ya daha 2 senelık evlıyız yenı düşünmeye basladık mılet sureklı ne zaman ne zaman evlenır evlenmez cocuk doğurmaya alışmış mıllet cahil cahil konuşuyorlar canım işte :KK47:

Yok canım hala olmadım ama gecen ayda 4 gun gec olmuştum bakalım bu arada bosver bende sınır olıyrm ınsanlara bana da aaa hala ıstemıyo musun neden yapmıyorsunuz ya daha 2 senelık evlıyız yenı düşünmeye basladık mılet sureklı ne zaman ne zaman evlenır evlenmez cocuk doğurmaya alışmış mıllet cahil cahil konuşuyorlar canım işte :KK47:
belkide leylek getiroyr saniyorlar bebeyi yada sifarisle geliyor sanki?insallah olur en kisa zamanda onemli olani stressden uzak olmas stress yumurtalikdaki deyerleri etkiliyor o yuzden sakin olman gerekiyor

Mrblar 5 yillik evliyim iki aydir cocuk denemelerine basladik gecen ay olmadi bu ay da adetime 7 gun var belirtileri olanlarin yorumlarini okuyunca kafayi yicem bende hic belirti yok :) sadece gogus uclarim kocamanlar buda belirtiyse :)

belkide leylek getiroyr saniyorlar bebeyi yada sifarisle geliyor sanki?insallah olur en kisa zamanda onemli olani stressden uzak olmas stress yumurtalikdaki deyerleri etkiliyor o yuzden sakin olman gerekiyor
Su stres yapmamayı nasıl başarıyorsunuz banada söyleyin lütfen. 5 yıldır bekle bekle gelde stres yapma.:mad::mad:

Su stres yapmamayı nasıl başarıyorsunuz banada söyleyin lütfen. 5 yıldır bekle bekle gelde stres yapma.:mad::mad:[/QUOT
ben 2 yillik evlyim arada adetimin 2 gun filan gecikmesi oldu bu yil 2 ker arka arkaya arkadasm al test yap dedi yok dedim hic dusunmedm inan en sonda yapdm pozitif cikdi gerci dusuk oldu amma olsun hic bu ay adetme az kaldi deyb beklemedm beynini yorma dusun ki allah bir seyi kismetne ne zaman yazmsan onda da olucak

Su stres yapmamayı nasıl başarıyorsunuz banada söyleyin lütfen. 5 yılben 2 yillik evlyim arada adetimin 2 gun filan gecikmesi oldu bu yil 2 ker arka arkaya arkadasm al test yap dedi yok dedim hic dusunmedm inan en sonda yapdm pozitif cikdi gerci dusuk oldu amma olsun hic bu ay adetme az kaldi deyb beklemedm beynini yorma dusun ki allah bir seyi kismetne ne zaman yazmsan onda da olucakdır bekle bekle gelde stres yapma.:mad::mad:

Ya sakinim ama bu boş konuşanlara kızıyorum ben zaten yeni ıstıyrm ki neden evlenir evlenmez olması gerekıyomus gibi düşünüyorlar bunu anlamıyorum sadece

Ya sakinim ama bu boş konuşanlara kızıyorum ben zaten yeni ıstıyrm ki neden evlenir evlenmez olması gerekıyomus gibi düşünüyorlar bunu anlamıyorum sadece
inan ki hemen yapanlara da a ne oldu boyle hemen yapdiniz diyrlar iste millete bir sey gerek konusmak icin

ayyy cok sevindin canm inşallah olmazsın ..
inşallah vardır miniğin :KK68::emir_bebek:

X