Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Test yaptim.resmini yukleyemiyorum ya
Mrb cnm.adetimden bi hafta önce şiddetli mide bulantısı asırı derecede bas ağrısı normal bas dönmeleri gaz ve hafiften batmalarim bir hafta boyunca sürdü.ve adetimden iki gün önce test Yaptım.senin ilk Yaptığın testten daha belirgin kirmizilik çıktı onemsemedim ve attım .simdi seninkini görünce cok şaşırdım.gaz ve mide bulantısı haricinde Butun şikayetlerim bitti ve bugün ikinci günüm.dedigin gibi beklemek o beş gun cok zor benim icin.seninki gibi güzel bi şekilde sonuçlanır inşallah umut oldun bana

E senin adetin gecti mi kiii ay hadi insallahhhh kiz bi daha yapp

İki gun gecti ben gecmeden dort gun once yaptim ilk bebegimi dusurdum ondada boyle belirtiler vardi.gazim basladigi anda suphelendim test yaptim iste oyle cikti.yarin yapsam cikar mi
Ben ikinci gun yapmistim dayanamayip ucuncu gun hassas test yapmistim onda tam belirgin cikti.yarin sabah yap bize de haber ver cok heycanli yaa

Ben ikinci gun yapmistim dayanamayip ucuncu gun hassas test yapmistim onda tam belirgin cikti.yarin sabah yap bize de haber ver cok heycanli yaa
ben ne haldeyim bi bilsen.sabaha kadar uyumadim adet olucam diye ..sanirim bu gece de boyle olacak.insallah olmam .
Hassas test normal eczanelerde satilan gebelik testi degil mi? Canim..

Meraba kızlarr.. bende tedaviye başladım. artık bende güzel haberler bekliyorum. Allahım isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallahh. Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsinn..

Simdi baktım da herkezde damla damla gelmiş benim bildigin tuvaletdeyken normal adet kanaması gibi akiyo Yerleşme degil büyük ihtimalle.ama kafama takılan sadece tuvalette geliyo başka yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…