- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 974
-
- Konu Sahibi babybabycat
Evet çünkü çocuğun bütün vitaminleri alması lazım. Önceden hazırlık yapılması güzel olur.Doktoruna sor canım ıstersen ama bu vıtamın aslında suda erıtılıyo doktoruna bı Danış ıyı bıle gelebılır sanmam zararı olacafını
Benim folibiol oyle.bisey... almadim kilo cnmMarkası aynı mı canım pekı bır sürü marka var folık asıt kılo falan aldırmıyo dımı bu arada
Ben ınt baya baktım doktorun bana verdigi ınofılıc hakkında baya övgü var hamile kalmayıda hızlanıdırıyormus sırf folik asit degıl benimki isterseniz sizde bı doktorunuza sorun yumurtaların çatlamasındada kolaylık sağlıyormuşBenim folibiol oyle.bisey... almadim kilo cnm
tmm kuzum sorarımBen ınt baya baktım doktorun bana verdigi ınofılıc hakkında baya övgü var hamile kalmayıda hızlanıdırıyormus sırf folik asit degıl benimki isterseniz sizde bı doktorunuza sorun yumurtaların çatlamasındada kolaylık sağlıyormuş
Bu ay bebiş yola çıkmadıysa tabitmm kuzum sorarım
heee nerdee:))))Bu ay bebiş yola çıkmadıysa tabi
Ya bnm son 3.gun bata ve yuzumde sivilceler.cikti hic cikmazdiKızlar psikolojik ya bekledikce gelmiyo rahat bırakın kendinizi başka şeylere odaklanın bence kendimizi dinledikce gelmeyecek
Canım nasılsın yoksun Bayadır duydunuz mu kalp atışlarını unuttun valla biziEvet oyleymis.merakla ve heyecanla bekliyorum:)
Gunaydin sekerim:) kalp atisini duyamadik daha persembe gunu gidicez tekrar kontrole insallah duyucaz:) gecen hafta ultrasonda gorduk ama pit pit pit ediyo:)) sizde ne var ne yokCanım nasılsın yoksun Bayadır duydunuz mu kalp atışlarını unuttun valla bizi
Gunaydin sekerim:) kalp atisini duyamadik daha persembe gunu gidicez tekrar kontrole insallah duyucaz:) gecen hafta ultrasonda gorduk ama pit pit pit ediyo:)) sizde ne var ne yok
[/QUOTE]/ay ne güzel ya maşallah valla benım 2 hafta var daha bat a
Valla iki aydır negatif görünce bu ay heyecan kalmadı cok da kafama takmak istemiyorum ınsallah olur hayırlısıyla canım[/QUOTE]Bisey kalmamis ama o iki kafta gecmez simdi sana:)) dilerim bu ay mutlu haberi alirsin
Kiz sen iki ayda mi bu kadar motivasyonunu dusurdunEvet canım ama iki Aydır da eşim cok yoğun çalıştığı ıcın cok verimli geçmedi az oldu baya ilişkimiz denk gelmedi sanırım yumurtlama günlerine
:))) yok ya motivasyon düşmesi degıl Kafayı Takınca olmayınca olmuyo o anlamda dedım Allah da aratmasın inşallahKiz sen iki ayda mi bu kadar motivasyonunu dusurdunbiz kac ay ugrastik millett yillarini veriyo hemen pes etme enerjini yuksek tut ani yasa carpe diem