- 28 Mayıs 2015
- 462
- 298
- 34
- Konu Sahibi babybabycat
Bozma moralini elbet olucak bi gun:):))) yok ya motivasyon düşmesi degıl Kafayı Takınca olmayınca olmuyo o anlamda dedım Allah da aratmasın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bozma moralini elbet olucak bi gun:):))) yok ya motivasyon düşmesi degıl Kafayı Takınca olmayınca olmuyo o anlamda dedım Allah da aratmasın inşallah
İnşallah. ..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınInsallah bu ay doldururuz burayı guzel haberlerle
Âmin canım sen ne zamandır istiyordun unutuyorum bazen cok kişiyiz burdaİnşallah. ..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Cnm benim tam 6 yıl olacakÂmin canım sen ne zamandır istiyordun unutuyorum bazen cok kişiyiz burda
Canım ınsallah olcakAdet oldummm hamıle kalamadım((((((
Gormedım ıle göremıyorum farklı seyler canım nasıl yanı hangısı test yaptın mıKızlar biliyo musunuz ben hâlâ adet görmedim göremiyorum
Kan testi yaptinmi cnmYa ben hiç böyle olmazdim adet geçerdi ama en fazla 15 gün olmasın hadi ben haziran 8 14 arası adettim temmuz 8 olmam gerekiyodu yok idrar testleri silik cizgiler kan negatif ağustos 8 oldu yok dün kırmızı leke geldi bozuk para kadar gene yok yok yok artk aglamali oldum
Kan testi yaptinmi cnm