- 18 Nisan 2015
- 118
- 34
- 31
-
- Konu Sahibi babybabycat
Yok canım ben adetimi biliyorum bak 24 saat geçti hala gelmedi normalde.ve tahlil verdim sonucu aldım biraz mutlu biraz huzunluyum..0.100 çıktı Beta hcg.erken olduğu icin belli degil gebelik gözüküyor bi hafta dikkat et gel dediAdetin ilk gunu az gelir ya normalde belki oyle biseydir.adet olduysan da bozma moralini
Aaay hadi ya:) insallah yukselir degerlerin tatlimYok canım ben adetimi biliyorum bak 24 saat geçti hala gelmedi normalde.ve tahlil verdim sonucu aldım biraz mutlu biraz huzunluyum..0.100 çıktı Beta hcg.erken olduğu icin belli degil gebelik gözüküyor bi hafta dikkat et gel dedi
Yukselmeme gibi bi ihtimali varmi?sen gebesin degil miAaay hadi ya:) insallah yukselir degerlerin tatlim
Yok canım ben adetimi biliyorum bak 24 saat geçti hala gelmedi normalde.ve tahlil verdim sonucu aldım biraz mutlu biraz huzunluyum..0.100 çıktı Beta hcg.erken olduğu icin belli degil gebelik gözüküyor bi hafta dikkat et gel dedi
Yukselmeme gibi bi ihtimali varmi?sen gebesin degil mi
hala adet goruyorum yukselmez gibime geliyoÇok ssevindim ya inşallah yyükselir canım :)
Hic belli olmaz kisiden kisiye degisiyomus bu yerlesme kanamasi(eger oyleyse) ben hic gormedim meselahala adet goruyorum yukselmez gibime geliyo
İlk gebeligimde bende hic gormemistim ..bu boyle oldu iste nasipHic belli olmaz kisiden kisiye degisiyomus bu yerlesme kanamasi(eger oyleyse) ben hic gormedim mesela
belırtılerden tespıt edıyoruz bız:)Merhabalarrr ben de 1yıllık evliyim henüz bu ay korunmamaya başladık bat'ıma 12gün var daha siz yumurtlama tarihini falan nasıl tespit ediyorsunuzz acabaa
Şeeeyy ben çok belirti bilmiyorum desemmaydınlatabilir misinzbelırtılerden tespıt edıyoruz bız:)
Akıntının artması , işte boyle daha cok sumuksu bır kıvamda oluyor bunun dısında gogusler acıyor karın ve alt kısımlarında agrı hıssedıyorsun bırde kendını dınlersen sankı boyle yanlarında pıt pıt bırsey atıyor o oluyor bende mesela ...Şeeeyy ben çok belirti bilmiyorum desemmaydınlatabilir misinz
Eğer. Duzenlı bır adetın varsa son adet tarıhınden 14 gun geri sayMerhabalarrr ben de 1yıllık evliyim henüz bu ay korunmamaya başladık bat'ıma 12gün var daha siz yumurtlama tarihini falan nasıl tespit ediyorsunuzz acabaa
Gecmıs olsun canım ama yanlıs bıkıyorsun son adet tarıhınden gerı 14 gun sayacaksınmerhabalar benim 8 haftalık
kalp atışı durdu kürtaj oldum ama yumurtlama günlerinde vücut ısısında artış olur olur adet başlangıcından itibaren 12,14,16 ncı günler yumurtlama günleridir düzenli adet olan biri için Rabbim herkesin kalbine göre versin
Vucut ısısında da artış olmaz tam yumurtlama gunünde tam tersı ısın düşer yükselmıs olması yumurtlama gununun gectıgını gosterır ve hamıle kalırsanda yüksek ısı devam eder ama yumurtlama gunü ısı düşerGecmıs olsun canım ama yanlıs bıkıyorsun son adet tarıhınden gerı 14 gun sayacaksın
Düzenli adet olan biri için aynı şey olmuyor mu..adetten önce 14.gun ve adetten sonra 14.gun yumurt günleri :)Gecmıs olsun canım ama yanlıs bıkıyorsun son adet tarıhınden gerı 14 gun sayacaksın