Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Adetin ilk gunu az gelir ya normalde belki oyle biseydir.adet olduysan da bozma moralini
Yok canım ben adetimi biliyorum bak 24 saat geçti hala gelmedi normalde.ve tahlil verdim sonucu aldım biraz mutlu biraz huzunluyum..0.100 çıktı Beta hcg.erken olduğu icin belli degil gebelik gözüküyor bi hafta dikkat et gel dedi

Bende regl oldm iki üç gün oluyo ve cok mutluyum anladım ki hersey sağlık ben Rabbime bıraktim birgün olacağını biliyorum bugünler geri gelmeyecek boşuna can skmaya gerek yok Rabbim ol derse olur kızlar hepimiz birbirimize dua edelim ben sizlere hep ediyorum su an hayit iciyorm

Çok ssevindim ya inşallah yyükselir canım :)

Merhabalarrr ben de 1yıllık evliyim henüz bu ay korunmamaya başladık bat'ıma 12gün var daha siz yumurtlama tarihini falan nasıl tespit ediyorsunuzz acabaa

merhabalar benim 8 haftalık
kalp atışı durdu kürtaj oldum ama yumurtlama günlerinde vücut ısısında artış olur olur adet başlangıcından itibaren 12,14,16 ncı günler yumurtlama günleridir düzenli adet olan biri için Rabbim herkesin kalbine göre versin

Şeeeyy ben çok belirti bilmiyorum desemmaydınlatabilir misinz
Akıntının artması , işte boyle daha cok sumuksu bır kıvamda oluyor bunun dısında gogusler acıyor karın ve alt kısımlarında agrı hıssedıyorsun bırde kendını dınlersen sankı boyle yanlarında pıt pıt bırsey atıyor o oluyor bende mesela ...

Merhaba hanımlar, aranızda glukofen kullanan ya da bu ilaç hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Gecmıs olsun canım ama yanlıs bıkıyorsun son adet tarıhınden gerı 14 gun sayacaksın

Gecmıs olsun canım ama yanlıs bıkıyorsun son adet tarıhınden gerı 14 gun sayacaksın
Vucut ısısında da artış olmaz tam yumurtlama gunünde tam tersı ısın düşer yükselmıs olması yumurtlama gununun gectıgını gosterır ve hamıle kalırsanda yüksek ısı devam eder ama yumurtlama gunü ısı düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…