- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
- Konu Sahibi babybabycat
Insallahta hissetmiom oyle.bi hisinşallah vardır miniğin canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallahta hissetmiom oyle.bi hisinşallah vardır miniğin canm
Kizlar yardim edin ! Kararsiz kaldim bu sabah doktora gttim yunurtlama takibi yapicak.. Rahim filmini sordu cektrmdem ddim cektirmeni oneririm ama zorlu bi filmdir bu dayanabilirsen istersen eger onuda cektir ddi ama her hastanede cekmiyolarmis smdi kararsiz kaldm cektrsemmi acaba yoksa yumurtlama takibini yapana kdr sabretsem bi dha ki ayami gitsem???????
Dimi ya ilk once yumutrlma takibi ondada olmazsa ondan snra ki aya cektrym filmi dha once takibi yapmamistim doktorla kendim hesaplyrdum hepcanm yumurtlama takibi hiç yapmadıysan bence önce onu dene
Cnm ben özelde anestezi ile çekildim. 15 dk sürdü. Uyandığımda hiç bi ağrı sizi yoktu.hersey bitmişti; ) anestezili çektirmeyi öneririm cnmKizlar yardim edin ! Kararsiz kaldim bu sabah doktora gttim yunurtlama takibi yapicak.. Rahim filmini sordu cektrmdem ddim cektirmeni oneririm ama zorlu bi filmdir bu dayanabilirsen istersen eger onuda cektir ddi ama her hastanede cekmiyolarmis smdi kararsiz kaldm cektrsemmi acaba yoksa yumurtlama takibini yapana kdr sabretsem bi dha ki ayami gitsem???????
Evet bizde ozele gidecez galiba eger cektirirsem peki kaca mal oluyo caniim ozellerde bide nerde ve hangi hastnede yaptrdin onerirmisjn bi yerCnm ben özelde anestezi ile çekildim. 15 dk sürdü. Uyandığımda hiç bi ağrı sizi yoktu.hersey bitmişti; ) anestezili çektirmeyi öneririm cnm
Benim Ankarada yim. Denge laboratuvarinda çekildim. Tam hatırlamıyorum ama 650 ya da 750 liraydı.Evet bizde ozele gidecez galiba eger cektirirsem peki kaca mal oluyo caniim ozellerde bide nerde ve hangi hastnede yaptrdin onerirmisjn bi yer
Canım daha 20 yaşındayım dıyosun doktorun neden rahimi filmi dedı kısırlık vs daha ılerıkı durumlarda bakılır ona evet agrılı oluyormuş ılla yaptıracaksan aneztezı ıste ıstersen uyutuyor yapıyolar hıc bısey hıssetmıyor mussun ama bencede ılk önce yumurta takıbı yapKizlar yardim edin ! Kararsiz kaldim bu sabah doktora gttim yunurtlama takibi yapicak.. Rahim filmini sordu cektrmdem ddim cektirmeni oneririm ama zorlu bi filmdir bu dayanabilirsen istersen eger onuda cektir ddi ama her hastanede cekmiyolarmis smdi kararsiz kaldm cektrsemmi acaba yoksa yumurtlama takibini yapana kdr sabretsem bi dha ki ayami gitsem???????
once yumurtlama takibini oneririmKizlar yardim edin ! Kararsiz kaldim bu sabah doktora gttim yunurtlama takibi yapicak.. Rahim filmini sordu cektrmdem ddim cektirmeni oneririm ama zorlu bi filmdir bu dayanabilirsen istersen eger onuda cektir ddi ama her hastanede cekmiyolarmis smdi kararsiz kaldm cektrsemmi acaba yoksa yumurtlama takibini yapana kdr sabretsem bi dha ki ayami gitsem???????
Cnm daha yaşın gençmiş. ..bence film için erken..Benim uzun süredir olmadığı ve yaşım itibariyle cektirmistimEvet bizde ozele gidecez galiba eger cektirirsem peki kaca mal oluyo caniim ozellerde bide nerde ve hangi hastnede yaptrdin onerirmisjn bi yer
Ya iki sene boyunca hic korunmaksizin iliski olunca hic mi denk gelmexCanım daha gelme
Ya iki sene boyunca hic korunmaksizin iliski olup hamilelik olmamasi sizce normal mi bi sorun varsa tuplerein acik yada kapali olup olmadgindan emin olmak istyrum canim oyuzden cektrmek istyrumCanım daha 20 yaşındayım dıyosun doktorun neden rahimi filmi dedı kısırlık vs daha ılerıkı durumlarda bakılır ona evet agrılı oluyormuş ılla yaptıracaksan aneztezı ıste ıstersen uyutuyor yapıyolar hıc bısey hıssetmıyor mussun ama bencede ılk önce yumurta takıbı yap
ındayım dıyosun doktorun neden rahimi filmi dedı kısırlık vs daha ılerıkı durumlarda bakılır ona evet agrılı oluyormuş ılla yaptıracaksan aneztezı ıste ıstersen uyutuyor yapıyolar hıc bısey hıssetmıyor mussun ama bencede ılk önce yumurta takıbı yap
Cnm benim 5 yıldır denk gelmiyor.olmayinca olmuyorYa iki sene boyunca hic korunmaksizin iliski olunca hic mi denk gelmex
Senin neyin var peki caniim sen gittin mi doktoraCnm benim 5 yıldır denk gelmiyor.olmayinca olmuyor
Cnm şuan bendeki sorun haşimato gözüküyor yani troid sorunum var.ilac alıyorum. İnşallah bundan başka sorun yoktur.Senin neyin var peki caniim sen gittin mi doktora
Anladim caniim rabbim sana da bana bian once saglikli hayirli bi evlat nasip eder insaallah allah bian once sifa versin sana insaallah tez vakitte bizimde yuzumuz gulerCnm şuan bendeki sorun haşimato gözüküyor yani troid sorunum var.ilac alıyorum. İnşallah bundan başka sorun yoktur.
Ben kullaniyorim 2 aydirKızlar bana gecen ay doktorum Bebek düşünüyorsan folık asit yazacağım dedı ınofolıc ısımlı ılac yaZdı hamıle kalmadan önce kullanılması cok ıyıymıs doktorlar oyle söylüyor kullanan var mı aranızda
Markası aynı mı canım pekı bır sürü marka var folık asıt kılo falan aldırmıyo dımı bu aradaBen kullaniyorim 2 aydir
İNŞALLAH cnm.bu mutluluğu hepimiz yaşarızAnladim caniim rabbim sana da bana bian once saglikli hayirli bi evlat nasip eder insaallah allah bian once sifa versin sana insaallah tez vakitte bizimde yuzumuz guler
Bende kullanmak istiyorum aslında ama bi yandan da triodlerin düşmesini bekliyorum.iki ilaç aynı anda olur mu acaba .Kızlar bana gecen ay doktorum Bebek düşünüyorsan folık asit yazacağım dedı ınofolıc ısımlı ılac yaZdı hamıle kalmadan önce kullanılması cok ıyıymıs doktorlar oyle söylüyor kullanan var mı aranızda
Doktoruna sor canım ıstersen ama bu vıtamın aslında suda erıtılıyo doktoruna bı Danış ıyı bıle gelebılır sanmam zararı olacafınıBende kullanmak istiyorum aslında ama bi yandan da triodlerin düşmesini bekliyorum.iki ilaç aynı anda olur mu acaba .