Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Kizlar yardim edin ! Kararsiz kaldim bu sabah doktora gttim yunurtlama takibi yapicak.. Rahim filmini sordu cektrmdem ddim cektirmeni oneririm ama zorlu bi filmdir bu dayanabilirsen istersen eger onuda cektir ddi ama her hastanede cekmiyolarmis smdi kararsiz kaldm cektrsemmi acaba yoksa yumurtlama takibini yapana kdr sabretsem bi dha ki ayami gitsem???????

canm yumurtlama takibi hiç yapmadıysan bence önce onu dene

Kizlar yardim edin ! Kararsiz kaldim bu sabah doktora gttim yunurtlama takibi yapicak.. Rahim filmini sordu cektrmdem ddim cektirmeni oneririm ama zorlu bi filmdir bu dayanabilirsen istersen eger onuda cektir ddi ama her hastanede cekmiyolarmis smdi kararsiz kaldm cektrsemmi acaba yoksa yumurtlama takibini yapana kdr sabretsem bi dha ki ayami gitsem???????
Cnm ben özelde anestezi ile çekildim. 15 dk sürdü. Uyandığımda hiç bi ağrı sizi yoktu.hersey bitmişti; ) anestezili çektirmeyi öneririm cnm

Canım daha 20 yaşındayım dıyosun doktorun neden rahimi filmi dedı kısırlık vs daha ılerıkı durumlarda bakılır ona evet agrılı oluyormuş ılla yaptıracaksan aneztezı ıste ıstersen uyutuyor yapıyolar hıc bısey hıssetmıyor mussun ama bencede ılk önce yumurta takıbı yap

once yumurtlama takibini oneririm

Canım daha gelme
Canım daha 20 yaşındayım dıyosun doktorun neden rahimi filmi dedı kısırlık vs daha ılerıkı durumlarda bakılır ona evet agrılı oluyormuş ılla yaptıracaksan aneztezı ıste ıstersen uyutuyor yapıyolar hıc bısey hıssetmıyor mussun ama bencede ılk önce yumurta takıbı yap
Ya iki sene boyunca hic korunmaksizin iliski olup hamilelik olmamasi sizce normal mi :KK43: bi sorun varsa tuplerein acik yada kapali olup olmadgindan emin olmak istyrum canim oyuzden cektrmek istyrum
ındayım dıyosun doktorun neden rahimi filmi dedı kısırlık vs daha ılerıkı durumlarda bakılır ona evet agrılı oluyormuş ılla yaptıracaksan aneztezı ıste ıstersen uyutuyor yapıyolar hıc bısey hıssetmıyor mussun ama bencede ılk önce yumurta takıbı yap
Ya iki sene boyunca hic korunmaksizin iliski olunca hic mi denk gelmex

Kızlar bana gecen ay doktorum Bebek düşünüyorsan folık asit yazacağım dedı ınofolıc ısımlı ılac yaZdı hamıle kalmadan önce kullanılması cok ıyıymıs doktorlar oyle söylüyor kullanan var mı aranızda

Kızlar bana gecen ay doktorum Bebek düşünüyorsan folık asit yazacağım dedı ınofolıc ısımlı ılac yaZdı hamıle kalmadan önce kullanılması cok ıyıymıs doktorlar oyle söylüyor kullanan var mı aranızda
Bende kullanmak istiyorum aslında ama bi yandan da triodlerin düşmesini bekliyorum.iki ilaç aynı anda olur mu acaba .

X