- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 34
- Konu Sahibi babybabycat
5 gunü gecikmeli adet oldum adetime bitsin bakalım:) mınecım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz bu ay ovulasyon haftası hergün denedik. [/QUOTE
Bende nerdeyse bu ay o haftayi iyi degerlendirdim. Sonra desi bazilari spermin kalitwsi dusuo devamli yapmayn herkes bisi diyor cildircamm.. canim allah insa saglilkli sihhatli nasip eder
Tatlim gunaydin:) adet gecikmesini doktorlar iyi bir gelisme olarak goruyolarmis:) bu ay enerjini yuksek tut:))5 gunü gecikmeli adet oldum adetime bitsin bakalım:) mınecım
Tatlim gunaydin:) adet gecikmesini doktorlar iyi bir gelisme olarak goruyolarmis:) bu ay enerjini yuksek tut:))
yarin randevum:) heyecanliyim cok.
sabırlısın valla ben öğrendiğim gibi koşardım dra :)yarin randevum:) heyecanliyim cok.
Acaba fasulyemi gorebilcekmiyim:)))
ilk muayene hakkinda bilgisi olan varmi
Bende sabirsizim ama baska doktora gitmek istemiyorum:) yasadigim yerde secenek zaten pek yok.hepi topu 3 hastane var tek basina calisan doktorlara da nedense pek guvenemiyorum.kan icin ac karnina mi gitmek lazim acaba? :s:
sabırlısın valla ben öğrendiğim gibi koşardım dra :)
ama o daha susam kadar falandır bence :)
kan bakılır ultrasonda bakılır kese görülmezse kese için zaman söyler gel bakalım diye .. güzel haberlerle dönersin inşallah canm .
Bende sabirsizim ama baska doktora gitmek istemiyorum:) yasadigim yerde secenek zaten pek yok.hepi topu 3 hastane var tek basina calisan doktorlara da nedense pek guvenemiyorum.kan icin ac karnina mi gitmek lazim acaba? :s
Asprin sokmez ki adeti.doktora gitsen?Yaa ben ne yapicmm yardimm adetm iki gun gecikti agustosn ilk haftasi tatile gtces ve orda adet olmak istemiom arkadaslrm aspirin ic desi sokmesi icin icmek istemiom ya hamileysm.die ne yapixm ben kizlar dun test negatif cki ama icsemmi acaba
Yaa ben ne yapicmm yardimm adetm iki gun gecikti agustosn ilk haftasi tatile gtces ve orda adet olmak istemiom arkadaslrm aspirin ic desi sokmesi icin icmek istemiom ya hamileysm.die ne yapixm ben kizlar dun test negatif cki ama icsemmi acaba
evde test falan yaptın mıaynenn dr a git hamilelik süphen varsa ilaç falan alma
Idrar testine güven olmaz kan testi ile kesinleştir aspirin adet söktürücü değildirYaa ben ne yapicmm yardimm adetm iki gun gecikti agustosn ilk haftasi tatile gtces ve orda adet olmak istemiom arkadaslrm aspirin ic desi sokmesi icin icmek istemiom ya hamileysm.die ne yapixm ben kizlar dun test negatif cki ama icsemmi acaba
evde test falan yaptın mı
aynenn dr a git hamilelik süphen varsa ilaç falan alma
Hiç belli olmaz cnm.testi yine yap .kafan rahat olsun.Pazrtesi aksam yaptm negarifti negatif gormekten korkuom artik aksma yapmiatm testi sabah ilk idrar ile daha mi dogru olur peki oyle birsey okumustm ama
Tabi ilk idrar.ben de gun icinde yaptim belli belirsiz silik cizgi cikti.ertesi gun sabah yaptim bildigin kirmizi:) bi doktora gitsen daha iyi tabiPazrtesi aksam yaptm negarifti negatif gormekten korkuom artik aksma yapmiatm testi sabah ilk idrar ile daha mi dogru olur peki oyle birsey okumustm ama