Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Benimde adetim dun olmasi lazimdi olmadm bugnde olmadm henu ama dun test yaptm negatif umutlanmak istemiyormm psikolojk galiba reglm de sasiyor

Merhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla

:
yarin randevum:) heyecanliyim cok.
Acaba fasulyemi gorebilcekmiyim:)))
ilk muayene hakkinda bilgisi olan varmi:KK70:
sabırlısın valla ben öğrendiğim gibi koşardım dra :)
ama o daha susam kadar falandır bence :)
kan bakılır ultrasonda bakılır kese görülmezse kese için zaman söyler gel bakalım diye .. güzel haberlerle dönersin inşallah canm .

:

sabırlısın valla ben öğrendiğim gibi koşardım dra :)
ama o daha susam kadar falandır bence :)
kan bakılır ultrasonda bakılır kese görülmezse kese için zaman söyler gel bakalım diye .. güzel haberlerle dönersin inşallah canm .
Bende sabirsizim ama baska doktora gitmek istemiyorum:) yasadigim yerde secenek zaten pek yok.hepi topu 3 hastane var tek basina calisan doktorlara da nedense pek guvenemiyorum.kan icin ac karnina mi gitmek lazim acaba? :s

Yaa ben ne yapicmm yardimm:KK43: adetm iki gun gecikti agustosn ilk haftasi tatile gtces ve orda adet olmak istemiom arkadaslrm aspirin ic desi sokmesi icin icmek istemiom ya hamileysm.die ne yapixm ben kizlar dun test negatif cki ama icsemmi acaba

Yaa ben ne yapicmm yardimm:KK43: adetm iki gun gecikti agustosn ilk haftasi tatile gtces ve orda adet olmak istemiom arkadaslrm aspirin ic desi sokmesi icin icmek istemiom ya hamileysm.die ne yapixm ben kizlar dun test negatif cki ama icsemmi acaba

aynenn dr a git hamilelik süphen varsa ilaç falan alma

Idrar testine güven olmaz kan testi ile kesinleştir aspirin adet söktürücü değildir

Slm kızlar 2 senelik evliyim ilk 3 ay korundum sonra bıraktım 1 sene tedavi gördüm olmadı ilk 1 sene ve tedavi sürecinde çok stres yapıyordum Ama Allaha Şükür ki 3 aydır kafam rahat namaz da kılmaya başladım Allahın izniyle de ne zaman olursa diye bakıyorum rabbim zamanını biliyor hayırlısı bakalim

X