- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
-
- Konu Sahibi babybabycat
evet su ara yumurtluyo olmam gerek cnm ondan vardır bu agrılarda zaten 20 sinde ilk denememızı yaptık işte 8 gün geçti bakalım 2 günde yapmaya calıstık ta tutarmı bılemıyorumovulasyon dönemindesin düzenliyse o zaman herhalde değil mi?
ya ben de şu birgün arayla yapın demesine kopuyorum doktorların. ya mantığı anlıyorumda bana kayıp gibi geliyor zaten ovulasyon dediğin nedir ki bir güncük.evet su ara yumurtluyo olmam gerek cnm ondan vardır bu agrılarda zaten 20 sinde ilk denememızı yaptık işte 8 gün geçti bakalım 2 günde yapmaya calıstık ta tutarmı bılemıyorum
Ya karamsar olmak istemiyirmm ama aynen insanlar kaza ile.hamile kaliyor biz planliyoruz folisasit bile kullaniyorm iki aydr.. bu ay dr gidip bi muayne oluam saha once demirim eksikti ve b12 ilac kuandim duzlmisti ama yine baktiricm birde kist ckmisti daha once ama zaraesiz denmisti bunlar etkenmi offf blmiyorummbenim de durum benzer. üstelik ben aylardır deniyorum canım. hele bu ay çok umudum vardı ama regl olacağım sanırım bir iki güne.
Şimdi şöyle bir durum var spermler hergun ılıskı yasandıgında ozellıgını yıtırıyor ve mantıken duusndugunde bır sperm hücresi 2 3 gün yasıyor yumurta 1 gün yasıyor düşünsene benım yumurtlamam bugun mısal ama ben ılıskı yasadım dun yada ondan oncekı gun mantıken hamıle kalmam gerekır oyle degılmı kısacası Allah ısterse oyle bır kalırsın kı yok gundu yok bılmem neydı hepsı bos bunu yasıyorum su an yanı etrqafımda yasayanlarda varya ben de şu birgün arayla yapın demesine kopuyorum doktorların. ya mantığı anlıyorumda bana kayıp gibi geliyor zaten ovulasyon dediğin nedir ki bir güncük.
inan bunlar etken değil olacağı varsa oluyor gerçekten canım. inan bekle bekle orta yerimden çatlıcam bigün.Ya karamsar olmak istemiyirmm ama aynen insanlar kaza ile.hamile kaliyor biz planliyoruz folisasit bile kullaniyorm iki aydr.. bu ay dr gidip bi muayne oluam saha once demirim eksikti ve b12 ilac kuandim duzlmisti ama yine baktiricm birde kist ckmisti daha once ama zaraesiz denmisti bunlar etkenmi offf blmiyorumm
Allah vermeyınce vermıyor hepsı bu cnmYa karamsar olmak istemiyirmm ama aynen insanlar kaza ile.hamile kaliyor biz planliyoruz folisasit bile kullaniyorm iki aydr.. bu ay dr gidip bi muayne oluam saha once demirim eksikti ve b12 ilac kuandim duzlmisti ama yine baktiricm birde kist ckmisti daha once ama zaraesiz denmisti bunlar etkenmi offf blmiyorumm
biz bu ay ovulasyon haftası hergün denedik.Şimdi şöyle bir durum var spermler hergun ılıskı yasandıgında ozellıgını yıtırıyor ve mantıken duusndugunde bır sperm hücresi 2 3 gün yasıyor yumurta 1 gün yasıyor düşünsene benım yumurtlamam bugun mısal ama ben ılıskı yasadım dun yada ondan oncekı gun mantıken hamıle kalmam gerekır oyle degılmı kısacası Allah ısterse oyle bır kalırsın kı yok gundu yok bılmem neydı hepsı bos bunu yasıyorum su an yanı etrqafımda yasayanlarda var
Cok sacma sapan oldu:)) sabah hassas testte iki belirgin cizgiyi gorunce bagira cagira adami yataktan kaldirdim butun testleri koydum onune hic hayal ettigim gibi degildi yaniBenim adet yeni bitti daha
Bu ayı iyi değerlendirip önümüzdeki aya güzel bi haber verebilirim inşallah
Senin nasıl gidiyor eşine nasıl söyledin
bende o testler hala koyulmadı, gelde kafayı yeme işte bıktımCok sacma sapan oldu:)) sabah hassas testte iki belirgin cizgiyi gorunce bagira cagira adami yataktan kaldirdim butun testleri koydum onune hic hayal ettigim gibi degildi yani
Al işte ne diyim Allah bızede nasıp etsınBir arkadaşım 4 yıl önce evlendi 1,5 yıl boyunca cinsel ilişki yaşayamadılar
Bir gün deniyorlar ve hamilelik.
Ben 6 aylık Evliyim
Gece gündüz bu durumla Yatıp kalkıyorum gün takip ediyorum vs. Sıfıra Sıfır elde var Sıfırçok garip gerçekten
bende o testler hala koyulmadı, gelde kafayı yeme işte bıktım
Al işte ne diyim Allah bızede nasıp etsın
makinelesmis damizlik gibi iliskiye girince gercekten olmuyo.Bir arkadaşım 4 yıl önce evlendi 1,5 yıl boyunca cinsel ilişki yaşayamadılar
Bir gün deniyorlar ve hamilelik.
Ben 6 aylık Evliyim
Gece gündüz bu durumla Yatıp kalkıyorum gün takip ediyorum vs. Sıfıra Sıfır elde var Sıfırçok garip gerçekten
Mantkliymis vallahi esimden cok ben stres oluysorm bakarsniz yada o belli etmiyor bende denicm bu yontemi zaten gorev gibi yapnca gercktn olmuyorr allahtan hayirlisi tabikimakinelesmis damizlik gibi iliskiye girince gercekten olmuyo.
doktorum bu kafayla 10 sene sonra da burda oturursun demisti...
yumurtlama gunumu esime soylemedim
Biraz ozendim o gun kendime
2 kadeh icki aldim yanimiza rahatlamak icin
romantik bi gece gecirdik
dolayisiyla ikimizinde aklindan cocuk dusuncesi cikti sadece birbirimize odaklandik
ve yumurtlama gununden once veya sonra iliski olamdii sadece bir gunle hamile kaldim.
deneyin bu yontemi:)))
adet gunume kadar da hic dusunmedim tuttumu tutmadi mi diye ama bu ay ovulasyon testi alicaktim gerek kalmadi")
o nedemek?Selam kuzular bende geldiimmmm..
Aranıza en kötü benm heralde. 5 yıldır deniyoruz tık yok !! Üstüne bide haşimato olduğumu öğrendim ..oyyy oyyy nerelere gidem kendimi nerelerden atemm