- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
-
- Konu Sahibi babybabycat
Yerleşme kanaması olabilir bebek tutunma siKızlar bna cvp verin adet olacağım gün kahve leke geldi ikinci günüm hala adet yok neden böyle olur muyum acaba
Bnm kizim daha küçük; (M
Yerleşme kanaması olabilir bebek tutunma si
Etmezmiyiiimmm :)
Benim adet yeni bitti dahaHayunlar ne alemdesiniz:) temmuz bitti yokmu baska gebeş haberi:)))
Daha bitmedi dur bi heleHayunlar ne alemdesiniz:) temmuz bitti yokmu baska gebeş haberi:)))
23 yaşındayim cnmyenimahalle canım sentepe sen kaç yasindasn ne bilim çok ttaktım(
üzülme ya galıba bende kalamadım bu ay mıllet tek ılıskıyle kalıyo bızde tık yok oda guzellMerhaba bayanlar 1.5 yilidr evliym iki aydir bebek icin calisma yapiyoruz bu ayi ck iyi degerlendirdim bir gun ara ile ilski oldu ki ovilasyn testi ile yumrtlama gunu takipi yaptm ancak bu ay adetm bi gn gevkti test aldm negatif agrm var adet olucm galibaa .. cok mutsuzimmbu ayi cok ii gecirmistk kesn kalirm hamile diyordm
benim de durum benzer. üstelik ben aylardır deniyorum canım. hele bu ay çok umudum vardı ama regl olacağım sanırım bir iki güne.Merhaba bayanlar 1.5 yilidr evliym iki aydir bebek icin calisma yapiyoruz bu ayi ck iyi degerlendirdim bir gun ara ile ilski oldu ki ovilasyn testi ile yumrtlama gunu takipi yaptm ancak bu ay adetm bi gn gevkti test aldm negatif agrm var adet olucm galibaa .. cok mutsuzimmbu ayi cok ii gecirmistk kesn kalirm hamile diyordm
Belirti yokmubenim de durum benzer. üstelik ben aylardır deniyorum canım. hele bu ay çok umudum vardı ama regl olacağım sanırım bir iki güne.
kısmet diyelimüzülme ya galıba bende kalamadım bu ay mıllet tek ılıskıyle kalıyo bızde tık yok oda guzell
sadece sivilceler. enterasan ama adet olacağım zaman çıkmaz hiç çok tuhaf geldi. ama belki de çok yağlı yedim ne bileyim.Belirti yokmu
Benimde dun gece karnimin alti agridi cok yasadece sivilceler. enterasan ama adet olacağım zaman çıkmaz hiç çok tuhaf geldi. ama belki de çok yağlı yedim ne bileyim.
Benimde dun gece karnimin alti agridi cok ya
15 gun sonrabat ne zaman?
ovulasyon dönemindesin düzenliyse o zaman herhalde değil mi?15 gun sonra