- 24 Temmuz 2015
- 502
- 350
-
- Konu Sahibi babybabycat
Tesekkurler cnm ne.bileyim herkes farkli konusuyorya sen daha geçen gün denemedinmi ilk kez? çok acele ediyosun, adetinin en az 3-4 gün geçmesi lazım.
ilişki sonrası pembe kan gelince oluyormuymuş? bunuda ilk kez duydum, yanılmıyosam ilişkiden 6 gün sonra ymurta ancak dölleniyor. bunun vücüduna tam yansıması 15 günü bulur toplamda.
Vav hamilelik.belirtileri cnm.bunlar en son.ne zaman iliskiye grdnzBugün adet olacaktım olmadım midem bulanıyor hiç bu kadar olmamıştı göğüslerim dolgunlasti ve ağrıyor kasiklarda batma var ve başım dönüyor
Kiz cok girdik iliskiye 2 güne bir Daha dün iki kere girdik :)))Vav hamilelik.belirtileri cnm.bunlar en son.ne zaman iliskiye grdnz
Üzülme canım daha ilk yapıyorsunuz kaç günde bir oluyor sizin iliskiUzulucem cok.tutmassa
3 gunde 1 cnm cunku ikimizde calsyrz yorgun oluyrz hep ama 3 gunde 1 ytrliymsÜzülme canım daha ilk yapıyorsunuz kaç günde bir oluyor sizin iliski
Hmmm belki olur kız3 gunde 1 cnm cunku ikimizde calsyrz yorgun oluyrz hep ama 3 gunde 1 ytrliyms
Tek.duam cnmHmmm belki olur kız))
Kızlar bna cvp verin adet olacağım gün kahve leke geldi ikinci günüm hala adet yok neden böyle olur muyum acabaBende bendeee :)) pekı negatıfte çıksa doktora gıdecek mısın canım ben gıdıcem negatıfte cıksa
15 gun sonra ama.hic.belirti yookk ates basmak.disindaAdet günün ne zaman