Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

inan bunlar etken değil olacağı varsa oluyor gerçekten canım. inan bekle bekle orta yerimden çatlıcam bigün.
Evet ne zormu hamile kalmak yok kaza yok istwmiyordk hamile kaldm.diyenlere suan sasiyorumm aynen hwrsey allatan tabikide herzaman duam hayirlisini versin en hayirli zamanda tabikide

Eşimle tartısıyoruz artık program yapmaktan yoruldumm 2 günde 1 miş yoksa olmazmıs evet bende yaptım bu salaklıgı yalan degıl; birsürü işim var esımınde oyle okadar yorgun oluyoruz kı aksam mecalımız kalmıyor zamanları tutturamadım yanı hakkımda hayırlısı dıyorum bazen kızıyorum aglıyorum, bişeye karar verıp uygulayamadıgım ıcın ama nabayım kı tek ılıskıyle hatta vajınısmusken hamıle kalanlar doluyken elımden ne gelır kı soyleyın ne gelır????
Sabahları değerlendirin hem zinde olursunuz hem de spermler daha canlı ve daha hızlı olur

merhaba kızlar bende artık anne olmak istiyorum.1.5 sene yasmin kullandım sonrasında bıraktım ocaktan beri olmuyor doktor 6 ay deneyin olmazsa gelin dedi bakalım yakında gidicez.benim gibi yasmin kullanıpta hamile kalamayan varmı?birde adetlerimde yeni düzene girdi ilacı bırakınca ama yinede 40-45 günde bir oluyorum.

merhaba kızlar bende artık anne olmak istiyorum.1.5 sene yasmin kullandım sonrasında bıraktım ocaktan beri olmuyor doktor 6 ay deneyin olmazsa gelin dedi bakalım yakında gidicez.benim gibi yasmin kullanıpta hamile kalamayan varmı?birde adetlerimde yeni düzene girdi ilacı bırakınca ama yinede 40-45 günde bir oluyorum.
Merhaba cnm.ben yasmini 2 yıl kullandım. Ama 5 senedir hamile kalamadım. Adetlerimde düzenidir. Şimdide haşimato çıktı. Tiroid bezlerim normal calismiyormus.simdi onu dengelemek için ilaç kullanıyorum.

Kızlar merhaba bı kac gündür yazamadım hala 1 hamilemiz var sanırım :KK45: Yazılanların hepsını okumaya çalışıyorum hala yumurtlama olmadan hamıle kalabılecegıne ınanan arkadaslar var gülüyorum sadece o zamanı buradaki herkes neden aglanıyor bunu söyleyenler bıraz arastırsın lütfen tek ılıskıyle hamıle kalınabılır o güne denk gelmıstr :cool:

Kızlar merhaba bı kac gündür yazamadım hala 1 hamilemiz var sanırım :KK45: Yazılanların hepsını okumaya çalışıyorum hala yumurtlama olmadan hamıle kalabılecegıne ınanan arkadaslar var gülüyorum sadece o zamanı buradaki herkes neden aglanıyor bunu söyleyenler bıraz arastırsın lütfen tek ılıskıyle hamıle kalınabılır o güne denk gelmıstr :cool:
ayrıntıları bılemıyoruz cnm yumurtlama olmasının o an ıtıbarıyle ımkansız oldugunu dusunup hamıle kalanlar var sanırım belkı de ne bıleyım gec yumurtlama vsvsv...

Aynen
ayrıntıları bılemıyoruz cnm yumurtlama olmasının o an ıtıbarıyle ımkansız oldugunu dusunup hamıle kalanlar var sanırım belkı de ne bıleyım gec yumurtlama vsvsv...
aynen gec yumurtlama ya da ona yakın 2 3 gun oncedır yumurtlama her ay aynı gun olmaz nasıl aynı tarihte adet olmuyorsak sızın dedıgınız gıbı bırsey mümkün degıl yumurtlama olmuyo nasıl oluyo bu ınsan kısır yanı hamıle kalmış sızın dedıgınız neyse ınsallahh önümüzdeki ay guzel haberler verebılırız

Aynen
aynen gec yumurtlama ya da ona yakın 2 3 gun oncedır yumurtlama her ay aynı gun olmaz nasıl aynı tarihte adet olmuyorsak sızın dedıgınız gıbı bırsey mümkün degıl yumurtlama olmuyo nasıl oluyo bu ınsan kısır yanı hamıle kalmış sızın dedıgınız neyse ınsallahh önümüzdeki ay guzel haberler verebılırız
İnşallah canım devam demı moral bozmak yok

X