Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

yok pozısyon yok psıklojı kendımı cok gerıyorm .anne olmak cok guzel bısey etrafta gormek bıle ayrı duygu . ama yılmak yok elımden gelenın fazlasını yapacam anne olmak herkesın hakkı :)

Kizlar bisey sorucam esleriniz.icinize bosalirken hissediyormusnuz ben hissetmiyorum birde sonucta hepsi icimize akmiyo disarida cikiyo bende korkuyorum acaba hepsi disarimi cikyo diye dusunuyorum hissetmeyince of

Kizlar bisey sorucam esleriniz.icinize bosalirken hissediyormusnuz ben hissetmiyorum birde sonucta hepsi icimize akmiyo disarida cikiyo bende korkuyorum acaba hepsi disarimi cikyo diye dusunuyorum hissetmeyince of
bende onu çok araştırdım hatta doktora sordum, normalmiş fazlasının dışarı akması, zaten hamile kalmayı sağlayacak olan tek bi hücre yetiyor. o yüzden kafana takma bence

Merhaba arkadaşlar.Daha önce 3 ay klomen kullandım en son kullandığım ay yumurtalardan ikisi çatlamadığı için doktor ilaç vermedi ve adet olup gelirsin dedi.En son 17 haziranda adet oldum.Adetlerim pek düzenli değildir.Ama 3-4 gündür karın ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı az da mide bulantısı var.Adet belirtilerimde hemen hemen bunlar ama adet olmadım.Geçen gün ve dün ilişkiden sonra pembe akıntı oldu çok az. Nedeni ne olabilir arkadaşlar sizce.

slm cnm bende oyle dusunuyorum bende bosalınca hıssetmıyorum ama bı yerde okumustum eger esın bosaldıktan sonra bı sure sırt ustu yatarsan daha fazla sperm ıcınde kalacaktır o yuzden korkmana gerek yok :)

daha ilk kez denedin dimi sen? bu kada kafanda büyütme canım, emin ol hamile kalmak çok kolay aslında, biz kalamıyoruz o ayrı :)) ilk denemeden hamile kalan, hatta farkına varmadan hamile kalan çok tanıdığım var.
Biz neden.kalamiyoruz ozaman :KK43:ilk denemeler ama tutsa.hissederdim milletten iliski snrasi pembe kanamasi geliyo ee bende boyle bisey.yok ozamn tutmadi

Biz neden.kalamiyoruz ozaman :KK43:ilk denemeler ama tutsa.hissederdim milletten iliski snrasi pembe kanamasi geliyo ee bende boyle bisey.yok ozamn tutmadi
ya sen daha geçen gün denemedinmi ilk kez? çok acele ediyosun, adetinin en az 3-4 gün geçmesi lazım.
ilişki sonrası pembe kan gelince oluyormuymuş? bunuda ilk kez duydum, yanılmıyosam ilişkiden 6 gün sonra ymurta ancak dölleniyor. bunun vücüduna tam yansıması 15 günü bulur toplamda.

X