- 24 Temmuz 2015
- 502
- 350
- Konu Sahibi babybabycat
bende bebek sahıbı olmak ıstıyorum nasıl olacak bılmıyorum cok denedık ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah hepimize bende bugun negatifi gordum yine insan üzülüyorbende bebek sahıbı olmak ıstıyorum nasıl olacak bılmıyorum cok denedık ama
Etmezmiyiiimmm :)bizlere de dua et cçok cçok amiiin inşallah :)
HosbuldukHosgeldin
bende onu çok araştırdım hatta doktora sordum, normalmiş fazlasının dışarı akması, zaten hamile kalmayı sağlayacak olan tek bi hücre yetiyor. o yüzden kafana takma benceKizlar bisey sorucam esleriniz.icinize bosalirken hissediyormusnuz ben hissetmiyorum birde sonucta hepsi icimize akmiyo disarida cikiyo bende korkuyorum acaba hepsi disarimi cikyo diye dusunuyorum hissetmeyince of
Anladim cnm o tek hucre bizi.bulursa amenna:)bende onu çok araştırdım hatta doktora sordum, normalmiş fazlasının dışarı akması, zaten hamile kalmayı sağlayacak olan tek bi hücre yetiyor. o yüzden kafana takma bence
daha ilk kez denedin dimi sen? bu kada kafanda büyütme canım, emin ol hamile kalmak çok kolay aslında, biz kalamıyoruz o ayrı :)) ilk denemeden hamile kalan, hatta farkına varmadan hamile kalan çok tanıdığım var.Anladim cnm o tek hucre bizi.bulursa amenna:)
Tabiki hissediyorum:) bosaldiktan sonra bi kac dakika geri cekilmesin ve sende hareket etme o zaman cikmazKizlar bisey sorucam esleriniz.icinize bosalirken hissediyormusnuz ben hissetmiyorum birde sonucta hepsi icimize akmiyo disarida cikiyo bende korkuyorum acaba hepsi disarimi cikyo diye dusunuyorum hissetmeyince of
Biz neden.kalamiyoruz ozaman ilk denemeler ama tutsa.hissederdim milletten iliski snrasi pembe kanamasi geliyo ee bende boyle bisey.yok ozamn tutmadidaha ilk kez denedin dimi sen? bu kada kafanda büyütme canım, emin ol hamile kalmak çok kolay aslında, biz kalamıyoruz o ayrı :)) ilk denemeden hamile kalan, hatta farkına varmadan hamile kalan çok tanıdığım var.
Bazilari hissediyo amaslm cnm bende oyle dusunuyorum bende bosalınca hıssetmıyorum ama bı yerde okumustum eger esın bosaldıktan sonra bı sure sırt ustu yatarsan daha fazla sperm ıcınde kalacaktır o yuzden korkmana gerek yok :)
ya sen daha geçen gün denemedinmi ilk kez? çok acele ediyosun, adetinin en az 3-4 gün geçmesi lazım.Biz neden.kalamiyoruz ozaman ilk denemeler ama tutsa.hissederdim milletten iliski snrasi pembe kanamasi geliyo ee bende boyle bisey.yok ozamn tutmadi