Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

bunalıyorum , evet takıyorum baya baya oysa daha 23 yasındayım 1 yıllık evlıyım belkı nankorluk edıyorum dıyorum ama nabayım kı cok sevıyorum bebeklerı(

benımde hep duzensız cocuklugumdan berı bazen 30 da 1 bazen 36 da 1 olurum mesela.. doktora gıttım hamılelık düşünüyorum diye yumurtalıklarıma baktı ultrasonla sadece sorun yok çalışıyo hepsı dedı bunun dısında hıcbısey yapmadı mesela sorun yokmus ama bana hep ugrasacakmısım gıbı gelıyor

Yok benim bu yasıma kadar hep günümde olmuştur biraz Sıkıntılar yaşadık bu sıralar maddi anlamda stres yaptım ondan oldu benim düzensiz degıldır normalde

bişey diyecegım kendımı hıc ıyı hısetmıyorum dunden berı; sürekli karnım agrıy acıyo gıbı yanlarım boşluklarım miğdem bı tuhaf ve dünden berı afedersınız süreklı buyuk tuvaletım gelıyor konu sahıbı acaba bahsettın ya onceden olmustur belkı dıye bunlar belırtı olabılırmı ?

günde 3 4 kere büyük tuvalete cıkarmı ınsan ya ve karnım acıyo miğdem yanıyo aşırı ates basıyo otururken yerımde

Ama kadınların çoğunda bu hastalık war hamile kalan çok evet ama bi okadar da kalamayan da bayaa çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…