- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
-
- Konu Sahibi babybabycat
benımde hep duzensız cocuklugumdan berı bazen 30 da 1 bazen 36 da 1 olurum mesela.. doktora gıttım hamılelık düşünüyorum diye yumurtalıklarıma baktı ultrasonla sadece sorun yok çalışıyo hepsı dedı bunun dısında hıcbısey yapmadı mesela sorun yokmus ama bana hep ugrasacakmısım gıbı gelıyorOlabilir canım 3 ay once hıc daha bu zamana kadar düzensiz değilken adetim düzensızlestı doktora muayene oldum hıc bir sorunum yok 2 ay düzensiz oldu sonra düzeldim bu ay olmayınca hamıleyımdır dedım ama yine mı düzensiz oldu acaba testlerimde normal sanırım stresten ben zaten cok düşünmüyorum 2 3 kala heyecan oluyo bı bunun dışındaki yaptıgım streslerden sanırım
Yok benim bu yasıma kadar hep günümde olmuştur biraz Sıkıntılar yaşadık bu sıralar maddi anlamda stres yaptım ondan oldu benim düzensiz degıldır normaldebenımde hep duzensız cocuklugumdan berı bazen 30 da 1 bazen 36 da 1 olurum mesela.. doktora gıttım hamılelık düşünüyorum diye yumurtalıklarıma baktı ultrasonla sadece sorun yok çalışıyo hepsı dedı bunun dısında hıcbısey yapmadı mesela sorun yokmus ama bana hep ugrasacakmısım gıbı gelıyor
ANladım cnmYok benim bu yasıma kadar hep günümde olmuştur biraz Sıkıntılar yaşadık bu sıralar maddi anlamda stres yaptım ondan oldu benim düzensiz degıldır normalde
günde 3 4 kere büyük tuvalete cıkarmı ınsan ya ve karnım acıyo miğdem yanıyo aşırı ates basıyo otururken yerımdebişey diyecegım kendımı hıc ıyı hısetmıyorum dunden berı; sürekli karnım agrıy acıyo gıbı yanlarım boşluklarım miğdem bı tuhaf ve dünden berı afedersınız süreklı buyuk tuvaletım gelıyor konu sahıbı acaba bahsettın ya onceden olmustur belkı dıye bunlar belırtı olabılırmı ?
offfffffff hepımız bitik ya valla aglıcamKızlar bende psıkolojıni bozdum iki tup bebek ve sonuç hüsran
Çevremde 1 aylık gelin hamile kafayı yicemmmmmmmmm ya allahım affetofffffffff hepımız bitik ya valla aglıcam
ney var cnmAma kadınların çoğunda bu hastalık war hamile kalan çok evet ama bi okadar da kalamayan da bayaa çok
kiloyla ne ilgisi var ki?Arkadaşım 1.50 boyunda kilo 43 çok zayıf hamile kaldı .hemde ilk ayında
Tabiki var aşırı şişman ve aşırı zayıf kadınlarda tiroid oluyor ve bu hamile kalmayi engelliyor internette yazıyor canımkiloyla ne ilgisi var ki?
yaş deseniz yumurta rezervi önemli tamam da boy kilo kısmını anlayamadım
anladım direk kiloyla değil triotle ilgili bi durum. kilo boy yazınca garipsedimTabiki var aşırı şişman ve aşırı zayıf kadınlarda tiroid oluyor ve bu hamile kalmayi engelliyor internette yazıyor canım
Dolaylı yoldan etkiliyor .mesela aşırı zayıf olduğundan bi sürü vitamin kullanıyorum kanaması oluyo Dr demiş senn bu troid hamile kalma imkânsızdıanladım direk kiloyla değil triotle ilgili bi durum. kilo boy yazınca garipsedim
Ben sarımsağa başlıyorum bide bunu deniyimSoğan felan fasa fiso ben kullandım yok yok yok
5aydir ugrasiyoduk:) cok tesekkur ederim.darisi olmayanlarin basina:)ne kadardır bekliyodun canım Tebrikler Rabbim kucağına almayi nasip etsin sağlıklı sıhhatli :)