Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

off bılsem sımdı denedık ya tabı ben kafamda turetıyorum boyle bılmemkı çok ıstıyorum belkıde ondandır
Cok isteme kafana takma olacak oldu mu neden olmuyo diye beynini yorma cunku psikolojik olarak direkt beyni etkileyip hormonlari alt ust ediyo deneyimli yasamis biri olarak soyluyorum bunlari cunku bende hep senin gibi dusundum.kafamda kurup kurup ama sonuc 1 dusuk 1 deger dusmesi yiprandim

aynen aslında boyle yapmamam gerek olmassa zamanla alışırım zaten ılk deneme ya heyecan oluyo:)stres zirvede

Ben de kan tahlılımı brklıyorum öğleden sonra çıkınca getır sonucları dedı doktor onu brklıyorum

Canım sen ıdrar sonucuna goremı ogrendım dıyosun ılk önce bı doktora onaylat canım onaylatmadıysan bencede hamılesın ama bekleme erken gıtmek onemlı bı sorun varsa gec kalmamak ıcın
Evet tatlim idrar testi yaptim 3 tane 2 si silik cizgi 1 tanesi tam belirgin.gidicem mutlaka tabi haftaya giderim artik

Benim de gebelik var gibi erken gidince göremiyor bile doktor morali bozuluyor insanın. ben 6. Haftada kalp atışı için gitmeyi planlıyorum

Doktorun gormesı onemlı degıl zaten ılk etapta degerın kac çıkacağı dış gebelık boş gebelık varsa degerlerın ona gore düşer takıp etmış olur doktorda sonra gıdınce daha ıyı olmaz yanı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…