- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
-
- Konu Sahibi babybabycat
ozaman bnm yumurtlama belırtılerım bunlar sadece cnmValla canm 4 haftadan sonra bende o belirtiler olmaya baslamisti
Olabilir canm benim ki neden oluyo acabaozaman bnm yumurtlama belırtılerım bunlar sadece cnm
off bılsem sımdı denedık ya tabı ben kafamda turetıyorum boyleOlabilir canm benim ki neden oluyo acaba
Cok isteme kafana takma olacak oldu mu neden olmuyo diye beynini yorma cunku psikolojik olarak direkt beyni etkileyip hormonlari alt ust ediyo deneyimli yasamis biri olarak soyluyorum bunlari cunku bende hep senin gibi dusundum.kafamda kurup kurup ama sonuc 1 dusuk 1 deger dusmesi yiprandimoff bılsem sımdı denedık ya tabı ben kafamda turetıyorum boylebılmemkı çok ıstıyorum belkıde ondandır
aynen aslında boyle yapmamam gerek olmassa zamanla alışırım zaten ılk deneme ya heyecan oluyo:)stres zirvedeCok isteme kafana takma olacak oldu mu neden olmuyo diye beynini yorma cunku psikolojik olarak direkt beyni etkileyip hormonlari alt ust ediyo deneyimli yasamis biri olarak soyluyorum bunlari cunku bende hep senin gibi dusundum.kafamda kurup kurup ama sonuc 1 dusuk 1 deger dusmesi yiprandim
Zaten bizim en buyuk dusmanimiz stres:)koyverdim artik benaynen aslında boyle yapmamam gerek olmassa zamanla alışırım zaten ılk deneme ya heyecan oluyo:)stres zirvede
Tam yumurtlama gunu iliski oldu sadece 8 haziran.belirtilerim de adete 3 gun kala basladipekı adetınden ne kadar once bırlıktelık yasadın yanı ne zamanda belırtılerın basladı
sen hamılelıgını doktorla onaylattın mıTam yumurtlama gunu iliski oldu sadece 8 haziran.belirtilerim de adete 3 gun kala basladi
senın ıcın cok erken belırrı falan olmaz suan bu kadar düşünme yumurtlama belırtılerıdır onlar suanaynen aslında boyle yapmamam gerek olmassa zamanla alışırım zaten ılk deneme ya heyecan oluyo:)stres zirvede
bencede cnm valla senı çok merak edıyorum ınsallah pozıtıf cıkar:)Canım s
senın ıcın cok erken belırrı falan olmaz suan bu kadar düşünme yumurtlama belırtılerıdır onlar suan
Bende öğleden sonrayı beklıyrm heyecanla ama umudum yok nedensebencede cnm valla senı çok merak edıyorum ınsallah pozıtıf cıkar:)
Yok daha bugun ogrendim aybasi gitmeyi dusunuyorumCanım
sen hamılelıgını doktorla onaylattın mı
Canım sen ıdrar sonucuna goremı ogrendım dıyosun ılk önce bı doktora onaylat canım onaylatmadıysan bencede hamılesın ama bekleme erken gıtmek onemlı bı sorun varsa gec kalmamak ıcınYok daha bugun ogrendim aybasi gitmeyi dusunuyorum
Evet tatlim idrar testi yaptim 3 tane 2 si silik cizgi 1 tanesi tam belirgin.gidicem mutlaka tabi haftaya giderim artikCanım sen ıdrar sonucuna goremı ogrendım dıyosun ılk önce bı doktora onaylat canım onaylatmadıysan bencede hamılesın ama bekleme erken gıtmek onemlı bı sorun varsa gec kalmamak ıcın
bılırsın tatlımEvet tatlim idrar testi yaptim 3 tane 2 si silik cizgi 1 tanesi tam belirgin.gidicem mutlaka tabi haftaya giderim artik
Nerden estiyse sabah yaptigim teste tekrar bakasim geldi sevineyim mi napayim bilemedim:) bisi diyin allah askina